Kızlar kızım 20 aylık ve yanımda uyumuyorum bi türlü ayiramadim şimdi hamileyim bide yarin doğum yapınca filan nasil olacak bilmiyorum
Bnm de oğlum 34 aylik hala yanımızda yatıyor 4 ay sonra dogum yapacam her şeyi denedik ama bizle uyumakta ısrarcı yatsın canım o yüzden bebeği de besikte yatırırsın o da alışır aglamsna falan zaten ne kadar daha yatacaklar ki demekki anneye ihtiyaç duyuyor travma yaratmaya gerek yok bence yoksa zorla da odasina alıştırmak mümkün: )
Mənim də balaca qızım 2 yaş 2 aylığ.martda doğumum olacaq.mənsiz necə qalacaq bilmirəm. Böyük çoçuklarım da okula gedib gəlir.yoldaşım məcburən işə getməyəcək kreşdən gətirəndə evdə qalmalıdır. Qaynanam da var,amma yoxmuş kimidi))
Sevdiği çizgi film karakterinden odasını yoksa yatağını süsle . Neredeyse 2 yaşı bitmiş bir an önce ayırmalısın . Ben de oğlumu i yaşta ayırdım odasını ayırdım arabalı yatak aldık biz. Uyandıkca yatağına geri götürdüm geldikçe ben yatağına geri götürdüm . Sonra sonra alisti
Ayyy aynen bende senin gibi kara kara düşünüyorum kizim daha 10 aylık 5 aylık da hamileyim. Kızım yanimda yatıyor beşik te bile yatmıyor
Ben sadece 3 ay yanım da anne yani beşiğinde yatırdım. 6 yaşında oğlum şu anda ve 3.aydan sonra odasında yattı canım.
Ilk 3 veya 6 aydan sonra kendi odasina ayiricam bebegimi boylelikle ilerde zorlanmicam ve kendi alani olucak o oda onun oldugu bilincinde olucak
Canim kendi yataginda bas ucunda durarak uyut sadece elini tutmasina ver yaninda yatma ama otur uyumasini bekle. Artik orda yatmasi gerektigini söyle hic yumasatma ama yoksa bensiyemez . Orayi benimseyene kadar bunu yap canim insallah alışır. Anne yüreği aglamasina dayanamaz ama dayanmak zorundasın hic yumusama disiplini koyma vakti . Rabbim yardimcin olsun sağlıkla kal ♡
Belki çok duygusal biri olduğum için ama benimde oğlum 19 aylık ve onun ayrı odada kalmasına gönlüm razı olmaz çünkü daha küçük ve bana ihtiyacı var. Gece üstünü açar vs. Ben yanımdayken bile defalarca uyanıp bakıyorm. Tabi bu benim düşüncem
401,984 soru
12,034,172 cevap
36,262 kullanıcı