+4 oy
1,599 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar kız bebek nasıl olur  3 oğlum var kızım olsun çok istiyorum 

23 Cevaplar

+2 oy
(10,754 puan) tarafından

En İyi Cevap

Her iki meyveden istemek elbetteki hakkımız bunda bir şey yokki Rabbim gönlüne göre versin inşallah💞

💞🤍💞🤍💞🤍💞🤍💞
🧕👧🏻kız çocuğu olmasını isteyen kadın Ali İmran suresi 36 ayetini hamileyken çok  çok okursa Biiznillah kız çocuğu olur.🤲

💞🤍💞🤍💞
Erkek çocuğu olmasını isteyen kadın Ali İmran suresi 38 ayetini hamileliği boyunca çok çok okursa Biiznillah doğacak çocuk erkek olur.🤲
💞🌤️💞🌤️💞🌤️💞🌤️💞🌤️

📚Sırlı Dualar Kitabı

tarafından

Allah bin kere razı olsun ♥️ 

(10,754 puan) tarafından

Amin cümlemizden inşallah💞

-Reklam-
+10 oy
(10,299 puan) tarafından

Yani cidden benmi cahilim soruyu soranmı gercekten soruldumu böyle bir soru trolleniyormuyuz 🤨

(22 puan) tarafından

İşin dini boyutundan kasıt ben kendi bahsettiğim konu üzerinden yazdım o cümleyi sonuç olarak bu tür şeyler nasip işi ve cinsiyet seçimi yapıp yapmamanın dini bir boyutu illaki vardır diye düşünüyorum. Birde böyle bişeyi yakınen duydum ki anlatıyorum demek ki var ki duydum

(10,299 puan) tarafından

Tesadüftür ...

(22 puan) tarafından

Bilemiyorum artık ben sadece duyduklarımı aktardım dogru veya yanlış. Vardır veya yoktur bilemiyorum. Allah nasip etmezse etmez o kesin yani. Allahtan Her zaman hayırlı evlat istemek daha doğrudur. Herkese hayırlı evlatlar versin Allah'ım

(10,299 puan) tarafından

Amin canım 🤲

(11,828 puan) tarafından

erkek bebek yaomaktan hiç farki yok tipatip aynisi simetrigi eslenegi falan aynisi yani 😂😂

+5 oy
(4,298 puan) tarafından

Allah gönlüne göre versin inşallah kardeşim hayırlısı ne ise o olsun inşallah ❤️☺️ Rabbim ümmeti Muhammed'i iki meyve den de tattırsin, kız isteyene hayırlısı ile kız evlat nasip etsin erkek evlat isteyene hayırlısı ile erkek nasip etsin amin amin amin 🤲🏻✨🩵🩷

tarafından

Allah razı olsun canım kimin duası kabul olur bilinmez Dua beklerim 

(4,298 puan) tarafından

Amin ecmain kardeşim benim Allah gönlündekini sana hayırlı eylesin inşallah 🥰 

tarafından

Allah razı olsun sizinde insllh 

(4,298 puan) tarafından

Amin ecmain kardeşim benim ❤️ ☺️ 

+4 oy
(34,565 puan) tarafından

Yani linç yemek için açılmış bir post sonra niye linç yiyorum oluyor

tarafından

Kız rvlat istemek linç edilmesi çok saçma zaten böyle yorumlar olacağı için linçlemeyin diyorum 

(10,299 puan) tarafından

Nasıl yapılır nedir Allah aşkına😭

tarafından
+3

Kız evlat istemekle, kız evlat nasıl yapılır arasında dağlar kadar fark var benimde kızım yok bende kız evlat istiyorum ama sağda solda kız evlat nasıl yapılır diye aramıyorum. Yemek mi bu millet tarif versln.

tarafından

Kızım da ve oğlumda inan nasıl yaptığımı bilmiyorum 😂 Allah gönlüne göre versin 

+4 oy
tarafından

Bende şurada bekleyeyim hamile kalmak  için bir gün kafayı yersem kız için bende çabalarım 😅 benim de bir oğlum var kız olacağını bilsem direk hamile kalırım ama bilmiyorum o yüzden 2. Çocuk no diyorum 🥲

tarafından

Allah gönlüne göre versin ♥️ 

tarafından

Yok canım sağol ben iyi biliyorum 🥰😃

Valla aslında yöntemleri varmış ama paralı yani hiç para veremem sonuçta veren Allah kız deyip yerleştirirler sonra patlak veririz abooo 🥹🤦‍♀️

Amin ❤️

(10,299 puan) tarafından

Yöntemleri var ve paralımı yapma idoş kim dior onu kuzum milyarları olan kadın 3. Cocugu erkek dünyaya gelior kız isderken olsa böyle şeyler herkez yapar 

tarafından

Ne bileyim öyle şeyler okumuştum zamanında hatırlamıyorum zaten o kadar param yok bu kadarı dikkatımı çekmiş jdjsjdj

(10,969 puan) tarafından

Türkiye'de yasal değil ama Kıbrıs'ta tüp bebek ya da aşılama yöntemleri ile cinsiyeti aile seçebiliyor.tabi baya tuzlu ,iyi para veriyosun.ozlem öz mesela oraya gidip şu 4.cocugunu orda belirledi erkek olsun diye .Ama dinen günahtır haramdır Allah'ın işine karşılamaz.

+3 oy
(19,340 puan) tarafından

Sen erkek bebek sırrını verirsen sana söz bende kız bebek sırrını vereceğim. 2 kizim var. 

(16,529 puan) tarafından
+1

😂😂 bu kadar güzel anlatılabilirdi :Djsjsj

tarafından
+1

Ya bebim hamilelikler in hiç planlı degilfi kendi den gelişti 😁😁😁  Rabbim gönlüne göre versin 

(3,418 puan) tarafından

Yumurtlama gununden sonra birlikte olursan erkek olur hep yumurtlama gununu takip ettim yumurtlama gunu ve 2 ser gun arayla 1 hafta iliskiye girdim 2 ogljm var gecen gun kiz bebek isteyen yumurtlama gununden sonra iliskiye girmemesi yaziyordu xx kromozomu daha yavas ama uzun yasarmis xy kromozomu daha hizli ve cabuk olurmus bunu baz alarak yapiyolar galiba

(19,340 puan) tarafından
+1

Ay ben artık bebek sahibi olmak istemiyorum sadece şaka yaptım. Üçüncüyü doğur yüzde yüz erkek olacak diye garanti verseler yine istemiyorum. Rabbimin verdiklerine şükür. Kızlarımı güzelce yetiştireyim o bana yeter. Kiz erkek diye ayrım yapmıyorum sadece iki çocuktan daha fazlasına bakacak halim kalmadı. 

+1 oy
tarafından

İstersen 50 takla at Allah nasip etmedikçe gene de kızın olmaz 🤭 bu işler onu yaptim bunu yaptımla olmuyor 

tarafından

Doğru söylüyorsun vala ama ne biliyim İnsllh bı kızım olur

tarafından

Allah'a cinsiyet için dua etmek günah veya haram değil canım ❤️ içinden gelerek eksiksiz dua et hep. Allah zaten gönlündekini biliyor. Sağlıklı hayırlı bir kız evladı nasip etsin inşallah Rabb'im diye sürekli dua et

tarafından

Amin Allah razı olsun canım 

+1 oy
tarafından

Kan yenileme zamanını öğrenirsen belki tutar tabiki en iyisini Rabbım bilir Rabbim  gönlüne göre versin 

tarafından

O ne canim

tarafından

Kan belirli sürelerde kendini yeniliyor 

+1 oy
(783 puan) tarafından

Allah bilir bı yolu varmı bilmem ama benim abiminde 2 oğlu vardı çok kız istediler 3.de oğlan oldu bakmaya mental sağlık olarak hazirsan ve erkek ihtimalini de kabul ediyorsan yap 

tarafından

Evet asla kız eekek ayırmam  ama onuda tatmi istiyorum 

+1 oy
(22 puan) tarafından

Paran varsa kıbrısa gidiyorsun orda cinsiyet seçimi yapabiliyorsun. Tabi işin dini boyutu nedir bilemem

tarafından

Cidimisin kiz

(2,691 puan) tarafından

O nasıl oluyormuş 

(22 puan) tarafından

Evet ciddiyim bi fenomen varya hani birsürü kızları olan son çocuğu kıbrısa gidip yaptırdı diye laf çıktı çocuk doğdu erkek oldu. Belki yalan haberdir dedim. Ama tanıdığımız bi zengin birisi var kadın kız çocuk istiyız bu yuzden kıbrısa gidecez falan diye anlatıyor ama zenginseniz olur bu işler

tarafından

Vay be paranın gücü 

(2,012 puan) tarafından

Evet doğru sadece kibrismi canm şimdi özelde tup bebek yaptıranlar orda el altından para verip cinsiyete göre transfer ettiriyorlar. 

+1 oy
(2,000 puan) tarafından

Allah'a dua etmekten başka yapabilecek bişey yok canım dua et rabbim nasıp eder inşallah hayırlısıyla 

tarafından

İnşallah yaa

+1 oy
(839 puan) tarafından

Allah gönlüne göre versin inşallah. Hayırlı sağlıklı sıhhatli bir kız bebeğin olur inşallah.. 

tarafından

Amin ♥️ Allah razı olsun ♥️

+1 oy
(2,884 puan) tarafından

Tıbbi ve dini boyutlari var canım istersen bı araştırma yap derim

tarafından

Gerçekten mi hiç bilmiyorum kız  bagzi lari nasıl yapılır lafims takılmış asıl niyetimin kız evlat istemi aslında 

+1 oy
(31,945 puan) tarafından

Nickinin hakkını veren o kişisindir 😅🥰bilmiyorum Rabbim gönlünün isteğini hayırlısı ile nasip etsin. Ben de istiyorum bir kızım olmasını bir oğlum var bir de kızım olur inşallah 

tarafından

Ay evet ama smdi fark ettim bnde Nickle uyumumu  😁 insllh kız evladımız olur ♥️

(31,945 puan) tarafından

İnşallah canım ben her halükarda yapabilirsem ikide kalacağım erkek çocuğa da okeyim ama kızım olsa nasıl olur benden nasıl bir kız çocuğu çıkar merak ediyorum yine de cinsiyeti önceliğime almadan hayırlısı diye dua ediyorum 

tarafından

Bnde öyleyim yani nasıl bir kızım olur çok merak ediyorum imreniyorum kızı olanlara rabbim evlatlarimi bna bagislasin saçlarının telini dünyaya değişmem ama kızda istiyorum hayırlı sağlıklı dedim belki bı yöntemi vardır belki tecrübeli biri vardır ondan sordum ♥️

(31,945 puan) tarafından

Nasip olur inşallah yumurtlama takibi ile şansı artırma diye bir video izlemiştim bir de çin takvimi var yalan diyende var ben yaptım oldu diyende de bilemiyorum 

+1 oy
(2,928 puan) tarafından

Ben genelde oğlum olsun erkek cocuk nasıl olurculari sevmem onların yaptığı direkt evlat ayrimi çünkü.İnsallah hakkında hayırlısı olur 

+1 oy
(7,162 puan) tarafından

Kıbrısa gidiyorsun orda yumurtalığını satan hanımlar var bebek esmer mi olsun beyaz tenli mi olsun ne istiyorsan ona göre kadını seçiyorsunuz eşinin spermini enjekte ediyorlar ha bu arada ikiz mi olsun tek mi olsun kızmı olsun erkek mi orda seçebiliosun bundan 5 yıl önce 50 bin TL idi şuan bilmiyorum bu şekilde istediğine ulaşabılırsın 

(2,000 puan) tarafından

Anneye enjekte edilmesi gerekmiyor mu neden başka bir kadın 

(7,162 puan) tarafından

Eğer annede sorun varsa ordan bir kadın seçiyorsun o kadının yumurtalığına döllenme yapılıp sonra anneye yerleştiriliyor 

+1 oy
(5,500 puan) tarafından

Kız çocuğu cok güzel bi nimet bunu kelimelerle anlatamam anca erkek çocuğundan sonra kızı olanlar daha iyi anlar 😁inşallah hayırlısıyla bu duyguyu yaşaman dileğiyle 

tarafından

Amin canim

+1 oy
(8,141 puan) tarafından

Benim de bir kızım var isterim bir oğlum da olsun herkes farklı meyveyi tatmak ister

+1 oy
(13,016 puan) tarafından

Canım bunun yöntemi olsa herkes istediği cinsiyete sahip olurdu. Rabbime dua etmekten başka yaoacak bir şey yok 

+1 oy
(2,012 puan) tarafından

RABBIM eli ayağı düzgün sağlıklı vatanına milletine anne babasına hayırlı olacak evlat nasip etsin. Şu güzel günler hürmetine insalalh gönlündeki olsun canım. 

Ben tup bebek annesiyim Bi oğlum var şuan ikinci için tedavi görüyorum. Benimde gönlümden geçen kız olsun bir erkek Bi kız ama en başta diyorum ALLAH im nasip edevegin evladım sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun hayırlı olsun.

Tup bebek tedavisinde öğrendiğim sağa yerleşirse normal yolla gebelik de erkek sol a yerleşen kız olurmuş ne kadar doğru bilmiyorum ama. Gelen arkadaslarn söylemi bu çünkü. Ama cinsiyeti erkek belirliyor. 

tarafından

Allah razı olsun canım inşallah Bı kizin olur Rabbim gönlüne göre versin ♥️ 

(2,012 puan) tarafından

Amin canım 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,386 göst.
5 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bizanneyiz (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,751 göst.
12 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler