+2 oy
187 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (35 puan) tarafından

Yay burcu çocuklarınız yada siz. Boyu standarttan azda olsa uzun olur derler. Birde neşeli derler, birde ten rengi koyu olmaz derler. 

Bu duyduklarım doğrumu acaba?. 

12 Cevaplar

+2 oy
önce (14,664 puan) tarafından

eşim yay. 

181 boyu var. 

beyaz tenli

eşim neşelidir ama herkese değil. pek insan sevmez, sadece yakınlarına karşı neşelidir. ya çok gezer ya da evde yatar. ortası yok😂 manipülasyonu güzel yapar 

yeğenim yay ama o özel bir kız çocuğu. o baya neşelidir ama

-Reklam-
+2 oy
önce (52 puan) tarafından

Babam kısa boylu yay burcu. Kardeşim yay burcu uzun boylu. Aşırı zeki ve dışadönükler. Babamdan tüm çevresi akıl almaya gelir hemen hemen her konuda :D çevresiz yaşayamazlar. Ben ise tam bir yengeç burcuyum kabuğumdan çok zor çıkarım en ufak şeyde kendimi çekerim. Yay burcu olmayı isterdim 

önce (35 puan) tarafından

Ten renkleri?

önce (52 puan) tarafından

İkisi de beyaz 

0 oy
önce (2,486 puan) tarafından

Ben yay burcuyum. 170cm boy buğday tenliyim. Ev gezmesinden nefret ederim fazla insan kalabalık sevmem. Yalakalik ve ikiyüzlülüğe gelemem. Tam bir sır küpüyüm. Biri bana bir şey söylesin kesinlikle kimseye anlatmam. Kendimle iligili de çok konuşmam. Dışarı gezmesini doğayı tarihi yerleri müzeleri çok.severim. kolay kolay kimseye güvenmem. Hayvanları çok severim. Soğuk bir insanım kolay kolay kimseyi sevmem. Sakin sabırlı biriyimdir. Bir de inatçı ve dik basliyim 

O yok ben de canım ama ben bir kere soğuduysam bir insandan hemen silerim kim olursa olsun sebebi ne olursa olsun. O yüzden çok fazla insan yok etrafımda 

önce (1,241 puan) tarafından

Bu daha ergen sayilirya büyüdükçe oda senin gibi olur kesin sildigini siliyor gerçekten ay bende bide İkizler var Allah etmeye kararsızlıktan şaştım elinden 6 yaşinda daha bi inat bi kararsız yaya kurban olayım 

BBak ben anneme çok düşündüm evlenince çocuk olunca  azaldı düşkünlüğüm. Annem ne derse benim hayatımda oydu . Annem hiç zorluk sıkıntı yaşamadı benimle ilgili hayatı boyunca.

önce (1,241 puan) tarafından

Bizde öyleyiz canım stajyer maaşıyla pasta almış çiçek almış doğum günümde beni nasıl mutlu edeceğini şaşar en güzel yönü bu ozaman dert ortağım resmen

Ne güzel işte. Maşallah size

0 oy
önce (476 puan) tarafından

Yay burcuyum ✋️

boyum 152 

Buğday tenliyim

Dışarıdaki insanlar çok sevimli can yakın bulurlar

Dik başlıyım rahatıma düşkünüm 

Haksızlığa karşı asla susmam

Hadi ya boyu uzun olur diyorlardı birde. Demekk isitisnasi baya var

0 oy
önce (367 puan) tarafından

4 yaş oğlum beyaz tenli evet fakat ben esmer yaylarda tanıyorum

0 oy
önce (14,164 puan) tarafından

Esim yay. Bildiğin turuncu çilli bisi. Ev kuşu resmen ve hep negatif bi o haklı 😂

Hadi ya turncumu. 

önce (14,164 puan) tarafından

Evet canım ve uzun boylu 

0 oy
önce (1,131 puan) tarafından

Ben yay burcuyum istesemde moralim bozulmaz hem neşeli hem sinirliyizdir

Boyum 1.70 beyaz tenliyim 

Bence yaylar bütün özelliklerini taşıyor hangi yayı gorduysem böyle 

Fiziksel ozellikleri güzel derler de.  Hani boyları hep uzun mu gordun

önce (1,131 puan) tarafından

bir tane kısa boylu yay tanıdığım var ama diğer özellikleri aynı 

0 oy
önce (2,848 puan) tarafından

Yay burcu erkek olarak babam var ve yazdıklarının tersi. Ben burçların insanları belli kalıplara sokmasına pek inanmıyorum. Herkes farklı sonuçta

0 oy
önce (2,273 puan) tarafından

Yok canım bana uymuyor.. evet ten rengim açık ama anne ve babam kısa o yüzden ben de çok uzun değilim. Neşeliyim pozitifim çok şükür.

Anne ve babanın da ten rengi beyazmi

önce (2,273 puan) tarafından

Evet canım 

0 oy
önce (2,416 puan) tarafından

Kuzenim yay 198 boyu iri yarı sarışın mavi gözlü ama tabi bunların hepsi yakışıklı dedecigimden geçmiş o ne burcu bilemiyorum onun annesi yunanmis o yuzden tam yunan gibiler. Yerine göre neselidir genel olarak tembel biri 😀 

0 oy
önce (1,083 puan) tarafından

Yay Burcu üç tane tanıdığım var iki kız bı erkek. Kızlar ortalama 155 cm 😅 erkek 175 civarı galiba. Kızlardan biri sürekli hayattan bıkmış gibi bı hali vardır ama uygun bı ortam olduğunda komiktir😊 ten renkleri üçünün de beyaz ,😅 

0 oy
önce (2,979 puan) tarafından

Ben yayım ama uzun değilim . Yerine göre değişir neşem

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 200 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 613 göst.
16 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde yunleyayca (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 154 göst.