Yay burcu çocuklarınız yada siz. Boyu standarttan azda olsa uzun olur derler. Birde neşeli derler, birde ten rengi koyu olmaz derler.
Bu duyduklarım doğrumu acaba?.
eşim yay.
181 boyu var.
beyaz tenli
eşim neşelidir ama herkese değil. pek insan sevmez, sadece yakınlarına karşı neşelidir. ya çok gezer ya da evde yatar. ortası yok😂 manipülasyonu güzel yapar
yeğenim yay ama o özel bir kız çocuğu. o baya neşelidir ama
Babam kısa boylu yay burcu. Kardeşim yay burcu uzun boylu. Aşırı zeki ve dışadönükler. Babamdan tüm çevresi akıl almaya gelir hemen hemen her konuda :D çevresiz yaşayamazlar. Ben ise tam bir yengeç burcuyum kabuğumdan çok zor çıkarım en ufak şeyde kendimi çekerim. Yay burcu olmayı isterdim
Ten renkleri?
İkisi de beyaz
Ben yay burcuyum. 170cm boy buğday tenliyim. Ev gezmesinden nefret ederim fazla insan kalabalık sevmem. Yalakalik ve ikiyüzlülüğe gelemem. Tam bir sır küpüyüm. Biri bana bir şey söylesin kesinlikle kimseye anlatmam. Kendimle iligili de çok konuşmam. Dışarı gezmesini doğayı tarihi yerleri müzeleri çok.severim. kolay kolay kimseye güvenmem. Hayvanları çok severim. Soğuk bir insanım kolay kolay kimseyi sevmem. Sakin sabırlı biriyimdir. Bir de inatçı ve dik basliyim
O yok ben de canım ama ben bir kere soğuduysam bir insandan hemen silerim kim olursa olsun sebebi ne olursa olsun. O yüzden çok fazla insan yok etrafımda
Bu daha ergen sayilirya büyüdükçe oda senin gibi olur kesin sildigini siliyor gerçekten ay bende bide İkizler var Allah etmeye kararsızlıktan şaştım elinden 6 yaşinda daha bi inat bi kararsız yaya kurban olayım
BBak ben anneme çok düşündüm evlenince çocuk olunca azaldı düşkünlüğüm. Annem ne derse benim hayatımda oydu . Annem hiç zorluk sıkıntı yaşamadı benimle ilgili hayatı boyunca.
Bizde öyleyiz canım stajyer maaşıyla pasta almış çiçek almış doğum günümde beni nasıl mutlu edeceğini şaşar en güzel yönü bu ozaman dert ortağım resmen
Ne güzel işte. Maşallah size
Yay burcuyum ✋️
boyum 152
Buğday tenliyim
Dışarıdaki insanlar çok sevimli can yakın bulurlar
Dik başlıyım rahatıma düşkünüm
Haksızlığa karşı asla susmam
Hadi ya boyu uzun olur diyorlardı birde. Demekk isitisnasi baya var
4 yaş oğlum beyaz tenli evet fakat ben esmer yaylarda tanıyorum
Esim yay. Bildiğin turuncu çilli bisi. Ev kuşu resmen ve hep negatif bi o haklı 😂
Hadi ya turncumu.
Evet canım ve uzun boylu
Ben yay burcuyum istesemde moralim bozulmaz hem neşeli hem sinirliyizdir
Boyum 1.70 beyaz tenliyim
Bence yaylar bütün özelliklerini taşıyor hangi yayı gorduysem böyle
Fiziksel ozellikleri güzel derler de. Hani boyları hep uzun mu gordun
bir tane kısa boylu yay tanıdığım var ama diğer özellikleri aynı
Yay burcu erkek olarak babam var ve yazdıklarının tersi. Ben burçların insanları belli kalıplara sokmasına pek inanmıyorum. Herkes farklı sonuçta
Yok canım bana uymuyor.. evet ten rengim açık ama anne ve babam kısa o yüzden ben de çok uzun değilim. Neşeliyim pozitifim çok şükür.
Anne ve babanın da ten rengi beyazmi
Evet canım
Kuzenim yay 198 boyu iri yarı sarışın mavi gözlü ama tabi bunların hepsi yakışıklı dedecigimden geçmiş o ne burcu bilemiyorum onun annesi yunanmis o yuzden tam yunan gibiler. Yerine göre neselidir genel olarak tembel biri 😀
Yay Burcu üç tane tanıdığım var iki kız bı erkek. Kızlar ortalama 155 cm 😅 erkek 175 civarı galiba. Kızlardan biri sürekli hayattan bıkmış gibi bı hali vardır ama uygun bı ortam olduğunda komiktir😊 ten renkleri üçünün de beyaz ,😅
Ben yayım ama uzun değilim . Yerine göre değişir neşem
1,436,389 soru
23,620,263 cevap
306,768 kullanıcı