Öncelikle üzüldüm halinize Allah yardımcınız olsun
Sabreyle sabirla çıkılan her yol selamete çıkar bu yasadiklariniz yillarca böyle sürüp gitmez buna içtenlikle inanin..
Bazen pisikolijik olarak depresif duruma gelsek de gelen misafir evde pisen sick yemekler kalabalık aile ortamıni sevmezeniz sizin etrafinizda bu kadar toplanmaya meraklı olmazlar sizin hizmetiniz misafiri bas üstünde tutmalariniz yetiştiğiniz aileden aldığınız misafir agirlama ahlakından kaynakli.. bende benzer seyler yasadim belki hala yaşıyorum ama sevmeye basladim Allah icime o sevgiyi verdi ki hala dışarıdan kullaniliyor olarak göründüğüm durumlarda bile misafirin getirdiği berekete evimden götürdüğü bunaltici havaya hayranim elhamdulillah..
Esinizi ihmal etmeyin çocuklarınızı demiyorum esinizi ihmal etmeyin ki duygularinizi ona dökecek bir yakinligi hissedinki yükünüz hafiflesin sonra çocukları ihmal etme konusunda da güzel bir boşlukta duygusal bir yakınlaşma öncesinde bahsedersiniz çocuklara karsi en cok dikkat etmeniz gereken sey feraha erdiginiz her fırsatta sarılın ne kadar sevdiginizi anlatin suan okula gitmiyorlar tahminimce okul zamanları gelince hersey daha cok rayina oturur Allah in izniyle öyle bir sistem varki zorla da olsa cocukla ilgilen diyorlar :)
Namaz kılıyorsanız bütün duygu bosalimini namazdan sonra dua ederek yapin aglayin aglayarak yapılan her dua istisnasiz kabul olur
Herkese söylemem ben ama Ya Latif Ya Vedud esmalari beni hep ayni günde feraha ulaştıracak kadar değiştirir hayatımı birde insirah süresi
Uzun oldu k bakmayin Allah sıkıntılarınızi hayra feraha ulasirsin Amin
Bazi insanlar bastan intihan edilir nereye gelecegi imanini yükseltecegi sıkıntıları ceke çeke görür
Bazi ınsanlar güzel bir kaderle doğar nerde imtihan olur çözemedim henüz :) :)
Ama Allah bizi seviyor imtihana iman sevilen kula mahsustur
Yüreğinize insirah ferahligi dualarımla...