+5 oy
540 göst.
önce Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından

Kızlar hayırlı geceleriniz olsun yine sizinle dertleşmeye geldim buraya ahh sizler de olmasanız kimim kimsem yok. Çok yorgunum çok :( her gece yatağa girince dünyalar benim oluyor gündüz lerden nefret ettim kayınbabam rahatsızlandı kalpten onu ameliyata aldılar anju yaptılar ve ameliyat sonrası benim evime getirdiler getirmeden önce ben eşime belirttim zaten ailesi çok kalabalık ben yapamam diye ya onlar gelsin biraz toparlanana kadar kalsın ama benim eltim görümcem var sürekli burdalar ramazan ayıdır da canıma tak etti bugün cagirmicak tım kayinbabam yemek yap davet et dedi reddedemedigim için çağırdım ama sabah bı uyandım market pazar alışverişi sonra yemek ev temizliği derken az önce kalktılar çok yoruldum yapamıyorum artk alıştılar ve sürekli böyle olacak diye çok korkuyorum onu da geçtim eşim desen sürekli telefonda kaç gündür yatağa giriyoruz arkasını dönüyor ne var sin ne yoksun yoruluyorsun bile demiyor insan onca emeğe saygısı olur bı sarılır moral olur eşine kendimi çok değersiz hissediyorum çok bıktım artk kızlar çocuklarım zaten ne yemek verebiliyorum ne saçları sürekli kızıyorum yoruldugumdan :((

17 Cevaplar

+8 oy
önce (269 puan) tarafından

Öncelikle üzüldüm halinize Allah yardımcınız olsun 

Sabreyle sabirla çıkılan her yol selamete çıkar bu yasadiklariniz yillarca böyle sürüp gitmez buna içtenlikle inanin..

Bazen pisikolijik olarak depresif duruma gelsek de gelen misafir evde pisen sick yemekler kalabalık aile ortamıni sevmezeniz sizin etrafinizda bu kadar toplanmaya meraklı olmazlar sizin hizmetiniz misafiri bas üstünde tutmalariniz yetiştiğiniz aileden aldığınız misafir agirlama ahlakından kaynakli.. bende benzer seyler yasadim belki hala yaşıyorum ama sevmeye basladim Allah icime o sevgiyi verdi ki hala dışarıdan kullaniliyor olarak göründüğüm durumlarda bile misafirin getirdiği berekete evimden götürdüğü bunaltici havaya hayranim elhamdulillah..

Esinizi ihmal etmeyin çocuklarınızı demiyorum esinizi ihmal etmeyin ki duygularinizi ona dökecek bir yakinligi hissedinki yükünüz hafiflesin sonra çocukları ihmal etme konusunda da güzel bir boşlukta duygusal bir yakınlaşma öncesinde bahsedersiniz çocuklara karsi en cok dikkat etmeniz gereken sey feraha erdiginiz her fırsatta sarılın ne kadar sevdiginizi anlatin suan okula gitmiyorlar tahminimce okul zamanları gelince hersey daha cok rayina oturur Allah in izniyle öyle bir sistem varki zorla da olsa cocukla ilgilen diyorlar :)

Namaz kılıyorsanız bütün duygu bosalimini namazdan sonra dua ederek yapin aglayin aglayarak yapılan her dua istisnasiz kabul olur 

Herkese söylemem ben ama  Ya Latif Ya Vedud esmalari beni hep ayni günde feraha ulaştıracak kadar değiştirir hayatımı birde insirah süresi

Uzun oldu k bakmayin Allah sıkıntılarınızi hayra feraha ulasirsin Amin

Bazi insanlar bastan intihan edilir nereye gelecegi imanini yükseltecegi sıkıntıları ceke çeke görür 

Bazi ınsanlar güzel bir kaderle doğar nerde imtihan olur çözemedim henüz :)  :)

Ama Allah bizi seviyor imtihana iman sevilen kula  mahsustur 

Yüreğinize insirah ferahligi dualarımla...

-Reklam-
+7 oy
önce (5,038 puan) tarafından

Onlara hizmetçilik yapacaksın diye çocuklarini ihmal ediyorsun karşılığında teşekkür bile etmeyen bir eşin var diyeceğim şey çok basit kusura bakmayın davet edemem çocuklarıma vakit ayırmam gerekiyor onlar da benden ilgi bekliyorlar diyeceksin eşine de senden beklediğim sadece teşekkür ama sen onu da yapmıyorsun babana sen bak artık ben çocuklarımı yeterince ihmal ettim de kestir at 

önce (3,725 puan) tarafından

En güzel cevap 

+2 oy
önce (2,437 puan) tarafından

Gonder hepsi evine gitsin anjiyo çok önemli bir şey değil ki babam da oldi 3. Gu. Kalktı işe gitti adam 

+2 oy
önce (35 puan) tarafından

Çocukların suçu yok ama insan acısını çıkaracak yer arıyor e kayınpeder madem onlari misafir etmek istiyorsun evinde et buyur tutan yok ben sana bakıyorum bide milleti basima nie getiriyorsun köle miyim ben rahatlığa bak ya kocaların yüz vermesi hep 

önce (35 puan) tarafından
+1

Yerinde olsam evimde misafircilik oynarım onlar kalksın hizmet etsin birazda otur keyfine bak yemekleri de yapsınlar temizliği de bak bakalim kacip gidiyorlar mi evlerine

+2 oy
önce (2,871 puan) tarafından

Hemen çocuklarımla bir plan kurup dışarı çıkardım. Kendime meşgaleler bulur müsait olmadığımı belli ederdim. Kayınbabamada açık açık söylerdim. Hiç olmadı atarım kendimi ortaya ahh ben ölüyom diye olay çıkarırdım. Ağlamayana hiç birsey yok kuzum. O ince düşünceli , her daim önce karım diyen adamlara dönüştürmek için biraz bencil olman gerekiyor 

+2 oy
önce (1,135 puan) tarafından

Çok zor değil söylemek laf söyle defolsun gitsinler kimse insanın çocuklarından kıymetli değil olan sana o çocuklara oluyor def et gitsin kocan da çok istiyorsa kendi hizmet etsin ne kadar sabırlı ve tahamullu kadınlar var şaşırıp kalıyorum okurken

+2 oy
önce (4,003 puan) tarafından

Önce hayır demeyi bi ogrenmelisin 

Seninde mesafenin kuralların olmalı bence 

Sen herseye boyun eydigin sürece bu hep böyle devam eder 

+2 oy
önce (255 puan) tarafından

Sadece anjiyo ise ağır bir ameliyat değil ki ayrıca bir iş olduğu zaman bulaşık falan yardım iste onlardan siz ikiniz bulaşıkları halledin ben çocukları tarayacam de

+1 oy
önce (2,990 puan) tarafından

Birilerine hayır diyemeyerek çocuklarına haksızlık ediyorsun

+1 oy
önce (8,162 puan) tarafından

Canım benim kaynanamda 1 hafta hastanede yattı altlı üstlü oturuyoruz eşim dedi bizde kalsın bir süre kabul etmedim. Dedim geleni gideni çok gündüz evinde ben bakarım gece gelsin bende yatsın. Kaynanam kendi evinde kalmak istemiş eşim kaldı bir hafta onda geceleri. Gündüzleri bir tabak olacak şekilde yemekleri götürdüm çünkü benim de eltim var aç asla evinde yapmaz kimde bulursa onda yer. Yani sen neden her gün kendini yorugorsun bırak boşver kayinpederine yemek koy diğerleri bir zahmet yiyip gelsin.  Anjiyo çok zorlu bir şey değil ki gitsin kendi evine hanımı yok mu 

önce (420 puan) tarafından

Bende az önce onu sordum eşi kızları yok mu 

+1 oy
önce (2,495 puan) tarafından

Altı üstü anjiyo olmuş. Gitsin herkes evine. Benim babam kalp krizi geçirdi yoğun bakımda yattı anjiyo oldu kendi evinde kaldı hemen de ayaklandı. Sen hizmet ettikçe onlar her şeyi abartır. Bir de nedemek ya senin evinde yemek hazırla bunu şunu çağır diye emrivaki konuşmak. Sen alıştırmışsın bunları böyle yapamam de cık aradan.

0 oy
önce (1,708 puan) tarafından

Seni kullanmalarına müsade etme. Çok basit. Reddedeceksin.Tavrını koyacaksın. Önce eşine tabi

0 oy
önce (420 puan) tarafından

Herseye sesin çıkmazsa ezilen sen olursun.kayinbaban yemeğe çağır demiş peki kayinvaliden nerede?

0 oy
önce (401 puan) tarafından

Kapıdan içerisi çekirdek ailedir bende yaşadım bunları kayınvalidem den dolayı daha sonra kendi evine gitmesini isteyince ben kovan gelin oldum ve hakaretler duydum şimdi bağımlı kestim tabi bu süreç eşimle beni yordu ama şuan iyiyiz Allah'a şükür ve asla kapından içeri kimseyi sokmayı düşünmüyorum fedakarlık ettim el kadar bebeğimle ve yine ben vesafiz oldum aman çokta umrumda 

0 oy
önce (2,224 puan) tarafından

Hergun hergun yapamam yetişemiyorum diyeceksin kendinin kıymetini bilmezsen kimse bilmez kocanada yetişmiyor şöyle dışarıdan yemek de ödesin laf ederse temizlik için birisini çağır yetişmiyor hangini yapacağım ya temizlik ya yemek ikisi bir iki çocuk bir bakmam gereken baban varken birde onca insana iftar hazırlıyorum kusura bakma da çocuklara yeteri kadar olan oldu desteğe ihtiyacım var de 

0 oy
önce (2,890 puan) tarafından

Burda iste yapma etme git et diyenler var ama bunlar sorununu cozmez canim asla.tek cozum yolu esinjn once bi adam olmasi.sen bakmak zorunda dehilsjnkj kaynnan yokmu neden eve getiriyor ayrica sana sordumu getirrken.esinke guzelce konusul artik yapamicaginj soylemek acik acik canim.yoksa burda yazlan hersey bos.esin anlamadgi surece biz ne desek nafile.oyizden esinin anlayisli olmasi lqzim

0 oy
önce (2,138 puan) tarafından

Bence yapma çünkü ne yapsan da boş heleki esin teşekkür etmek yerine sırtını dönüp yatiyorsa emin ol zmni geldiğinde üstüne yüzüne vurur en ufak hatani yetmez mis gibi sen ne yaptın sanki zor birşey yapmadın ki der yapma vallahi yapma değmez çünkü kendi eşimden ve ailesinden bilirim başıma geldi için diyorum kendine cocuguna bak yüz versen alisirlar sende de kalırlar tamam hastalıktır insan yapar ama fazlada yapma sen kötü olursun 

Yinede sen bilirsin ben yaşadığım için diyorum

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 700 göst.
19 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Busra2101 (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.
8 Ağustos 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Neyla (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 283 göst.
5 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Safbiri66 (103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,540 soru

23,622,281 cevap

306,890 kullanıcı

...