Kilo verebildinizmi ben 3 kilo kadar verdim. Sizlerde durumlar nasil
Bende 3 kiloya yakın verdim hedef 68
Bende 96 dan 93 oldum
Ben almışım iyi mi 🥴😱😵💫😅😭
Bende 2 kilocuk vermişim 💪😁
Nasıl verdin bacım
Görünüşte vermişim ama tartıda değil:(🥴
Kastan almişsindir
Onu nasıl verecem offf off
Ben 4 kilo vermişim
Ben 2 kilo vermişim geçen ramazan 8 kiloya yakın aldım 😀
Ne verdim ne aldım zaten zayıf bir insanım 47 kiloyum hep sabittir
Bence vermemisim bn ramazandan önce diyetteydim resmen açtım yani Ramazan'da tokum ya
Canım dukan içeceği içen sendin değil mi? Nasıl diyetle işe yarıyor mu? Ben de bir hafta önce sahur ve iftarda şeker ve karbonhidratı kestim ve dukana başladım. Ama kilo verememişim hiç.
Evet cnm bindim ogunlerimi azalttım iki öğün yedim 6dan sonra hiç bişey yemedim dukanla birlikte çokça su içtim bir ayda 9 kilo verdim. Şimdi Ramazan geldi bıraktım dukani nasıl devam ettircegimi sasrdim bıraktım ramazandan sonra Allah izin verirse başlarım
Ben tam tersi her yıl ramazanda kilo alıyorum ve sahursuz tuttuğum halde 😏 bende ki şans işte
Ya ben hiç veremiyorum nedense iftarda cok ekmek yemem sahur yapmam yinede aynı yani of
Bende sahursuz tutuyorum. 1 kilo verdim emziriyorum bir de:)
Malesef 1.5 kilo aldım
3 aydır diye diyeyim baya kilo verdim şuan Duraksamada daha kilo veremedim hıc maalesef
Normal hayatta çok yerim ama ramazanda bir tabak pilav yada makarna ile doyuyorum. Gece sahur yapamıyorum. Kilo verdim kaç kg verdim bilmiyorum. Önceden çok zayıftım şu anki kilomdan memnundum fakat istemsizce veriyorum yiyemiyorum. Yarın tartılayım bakalım. En son 56 kg idim
1,491,421 soru
24,371,255 cevap
348,020 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın