+3 oy
443 göst.
Diğer kategorisinde (1,542 puan) tarafından

Kız erkek çocuk olması acaba genetik mi diye dusunmeye başladım 😂😂 eşimin akrabalarinda hep kız bebiş var herkesin 2ser kızı var. Benim de 1 kızım var ikinciye hamileyim kesin değil ama kız sanırım bu da. Geçen  Kaynanama dedim ki sizin sulalede heralde kız geni daha yüksek, baskın. O da dedi ki bizim değil sizin sulalede baskindir😂😂😂 dedim ama erkek geni erkekten gelir. Kıza hamileysem oğlun vermiştir o geni 😂😂 düşünmedim değil yani acaba kadında x kromozomu baskinsa mi kız oluyor yoksa erkekte mi x kromozomu baskın olunca oluyor😂 bu muhabbetler tamamen şaka amaçlı kızım olursa çok daha memnun olurum. Eşimin ailesi de takılan insanlar değil ama tabi eşime yoldaş olsa iyi olurdu erkek bebiş diye düşünüyorlar. 

9 Cevaplar

+4 oy
(5,281 puan) tarafından

Bacim bosversene hizli olan kazaniyo iste bin tane x sperm olsa bi tane y sperm olsa erkegin nasibi varsa o bitane gider yolunu bulur 

(1,965 puan) tarafından

sona kadar bilgin doğru :) son yıllarda iki embriyo transferi önerilmiyor. eğer daha önce 2 negatif deneme yaşandıysa imza karşılığı 2 embriyo transfer ediyorlar ama 3'ü iyi olan hiçbir merkez kabul etmiyor.  

ama evet biraz kader, gen elbette etkili ama Allah neyi hayırlı gördüyse öyle oluyor o kesin

(5,281 puan) tarafından

Ohoo ben bunu taaa 11 sene once ogrenmistim kuzenim tup bebekyaptirdi ben bakmistim gebeliginde ona o zamandan bildigim e degismistir tabi 😂

(1,965 puan) tarafından

tüp bebek için 11 yıl evet çok uzun. her yıl yeni teknikler çıkıyor. örneğin eskiden yat diyorlardı şimdi sakın yatma diyorlar :)) 

(5,281 puan) tarafından
Aaa oyle mi valla benim 2 teyzemin cocuklari bunlar evlendiler hem abimin evi hem ablamin evi yani o yuzden birakmadilar abimin annesi teyzem bi de abim 2 yaşındayken olmus annemde kal kal yatsin yatsin dedi doktor da oyle 3 ay yatti valla yemegini tepsiyle yatagina goturdum sonra da yemegini yapacak kadar kalkti haftada bi kere gidip temizlik yapiyodum doguma yakin kendi temizligini yapti 2 tane transferi vardi biri ben gidince dustu hatta ben gittim ablam kalkti ondan mi dustu diye dd cok korkmustuk
(1,965 puan) tarafından

yatmak kan akımını azaltırmış. bebeğin tutunması için de kan akımına ihtiyacı varmış. doktor bana tembihlemişti sürekli hareket halinde ol ama ağır iş yapma diye. transferden çıkınca 5, 6 saat sokak sokak gezip avm falan dolaştıktan sonra 2 saat yol gidip şehir değiştirdim ertesi gün de işe devam ettim ben :) bu 2. tüp bebeğim şükür ikisi de pozitif

ama eskiden evet yat diyorlardı. benim teyzem de yatmıştı hep

-Reklam-
+2 oy
(3,687 puan) tarafından

Ben sülale ile alakası olduğunu düşünmüyorum.. babamın amcası 5 tane hiç kiz yokmuş bizde 3 Kiz 1 erkek olmuş genden olsa hepsi erkek olmaliydi😀 

+1 oy
(1,510 puan) tarafından

4 erkek evladım var kız çocuğu özlemi çektim bi tane olsun çok istedim fakat eşim in sülalesinden asla kimsede yok en uzak amca dede torunlarından kimsede yok 9 oğlu olan 5 oğlu olan eşimin kuzenleri babamim amca çocukları hala diye birşey yok sülale de 

(1,542 puan) tarafından

Demi bence erkeklerdeki baskın genle alakalı sanırım 🤭🤭

+1 oy
(2,970 puan) tarafından

3 ogluma hamileyim eşim dogdugunda babasiyla annesi bosanmis esimin anne tarafindan duyduguma gore baba tarafinda hep erkek cocuk doguyormuş 

Eşimin uvey anneside yine 4 erkek dogurmuş 

Esimle o kadar çok kiz bebek istedik ki ama olmadi sanirim gercekten bazilarinda y kromozomu baskin oluyor bende dalga geciyorum bi kiz cocuk veremedin bana diye

(1,542 puan) tarafından

Hahah seninki de iyiymiş ya. Hep erkekler mi erkek evlat veremedin diye baskı yapacak 😂

(1,858 puan) tarafından

3 de erkek olursa eşime bende dicem hatta dedim :) sen kız krpmoznu az dedim  erkek çok  bizdede kız bebek istiyoz 

+1 oy
(123 puan) tarafından

Benim sülalemde ve eşimin sülalesinde de kız daha çok.

(123 puan) tarafından

Kız o nasıl söz kız çocuğu olanlar erkek degilmi Allah seni :D o batıl söz ya her an hersey olabilir :)

(1,542 puan) tarafından

Ciddi demiyorum canım. Erkekler arasında muhabbet döner ya erkek adamın erkek evladı olur diye onu dedkm yoksa benim eşim adamın dibidir 😂😂 çoğu babalar da öyle 🤭🤭 %100 erkek kanı tasiyorlar demekki sürekli erkek çocuk doğurtanlar 😂😂😂 ama ben kız bebeciyim 😂

(123 puan) tarafından

Evet bazı insanların geni direk erkek çocuk:D bir erkek bir kiz olacak iki duyguyuda yaşayınca tamam :)

(1,542 puan) tarafından

Kızım var benim çok şükür. İkinci de kız olsa hayır demem hiç 😂 

(6,773 puan) tarafından

Benim eşim de der ki ,erkek adamın erkek damadı olur 😎😀😀😀

+1 oy
tarafından

Alakası yok eşiminde benimde sülale kız kaynıyor ama 2 oğlum var 😂

+1 oy
(239 puan) tarafından

Eşimde 2 kız 5 erkek kardeşler elitlerimin erkek çocukları var benim dayımlarda erkek yok annemde de erkek yok ablamin 2 kızı benim de bir kızım var bence kadindan da geliyor olabilir yani 

+1 oy
(375 puan) tarafından

Arkadaşım esinin tarafı için oyle soyluyor, gercekten de hep erkek çocuklari, bizde hep erkek olur dıyormus kocası 

+1 oy
(1,858 puan) tarafından

Bizdede iki tarafta erkek.cok kaynanam 3 oğlu var ablamın da 3 oğlu var annem 2 kız Bir oğlan ama kaynanaya çeker gelin derler bence erkekden aldugi için öyle deniliyor bilmeden benmde 2 oğlum var kaynanam diyor sen bana cekmssn gelin kaynanaya cekermis diyor 3 e hamileyim inşallah kiizm olur aileiye bir kız gerek bizm kiziminz çok az 7 erkek  2 kız torun var ailemiz de yeğenler benmkilerle ablama eşi demiski bir kız doguramadan demiş 3 de oğlu olmuştu 

(4,771 puan) tarafından

Kaynanamın 3 oğlu var benim iki kızım eltimin bir kızı :) 

(1,858 puan) tarafından

Ay iyi bari demekki alakası uok :D bide erkek vefat etmiş kaynanamın hep erkek  Allah'ım inşallah benmde kızım olur  hamileyim yeni kızım olsa umuduyla istedim yaşım geçmeden inslalah kızı bulmusuzdur 

(4,771 puan) tarafından

İnşaAllah rabbim gönlüne göre versin 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 262 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (543 puan) tarafından soruldu
+2 oy
43 cevap 1,781 göst.
0 oy
23 cevap 689 göst.
27 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Yusuf 427 (712 puan) tarafından soruldu
0 oy