Tablonun bu olacağını baştan tahmin ettim ta hamileyken 😀. Oyuzden çubuk kraker ve cizi bisküvi dışında abur cubur yemedi tanistirmadim ha bide tuvalet eğitimi döneminde tadelle cikolata ödül olarak onuda bıçakla minik minik keserek verdim . Diğer abur cuburlardan haberi yok biskuvinij bisküvi olduğunu biliyor ama ben ona daha masaya getirmeden oğlum şimdi bisküvi get8rcem ve o ilacli diyorum yersen hasta olursun bize verildi diyorum elini bile uzatmiyor sen sana verilen abur cuburu yiyebilirsin diyorum tamam diyor. Bazen alası geliyor ilaçlı oğlum hasta olmak istersen al tercih senin diyorum eline uzatıyorum yok anne diyor . Bu arada benimde oğlum 2 buçuk yaşında. Tadelleeyi de ara ara eğitim döneminde verdim ve aileyle yaşıyoruz bu bizim sirrimiz tamam mı oğlum dedim babaanne Dede bilmicwk anne baba sen dedim gecen babaannesi sordu ödül ney diye bana baktı ama söylemedi bilirseler ipin ucunu kaçırırlar hergun 1 çikolata bisküvi dayarlar çocuğa yok doğru değil daha yaşı var. 5ten önce olmaz dişlerde beyinde mide de hapı yutar. Şimdi ciziden çubuk krakerden bikti çok şükür:)) daha istemiyor. Evde sütlü tatlılar yapıyorum kek yada. Onda da seker hazır qmq napalim okadsrda engelleyememki bal konmaz bal belirli isilarda yapısal bozulmalara uğruyor ayni zamanda kimyasal içerik olarak yararsız hal alıyor oyuzden yararı olamayacağı için gerek de yok .
Size önerim biraz gaddar olun birakk8n ağlasın sonradan siz aglaayacaginiza bırakın 2 saat o ağlasın aç kalsın paşa paşa yicek ki onu bide şu var hayırla dik gitmemesi gerektiğini öğrenmeli bu konuda da her konuda da yoksa doyumsuz olur heranlamda sağlıksız olur . Hayır diceksiniz bağırmadan ben nedersem o diceksiniz. Vermeyin yazık gerçekten sucuklu mi doğdu ki sucuksuz yasayamasin canım.
Bide şu var ben mesela oglumum patates kızartması olan masada ağzına ilk ve tek koyacağı şeyin o olduğuna eminim bugün annem yumurta haslamis koymuş domates salatalık zeytin tabak yapmış bana oğlum masada gördü bi bahane hemen aldım masada n içinde böcek var oğlum yenisini kizartayim dedim aglicakti yoksa aldım koydum mutfaga önce yumurta yedirdim biraz domates salatalık yedi tamam şimdi patates gelsin dedim masaya gelecekse mümkün olduğunca doymaya yakın gelsin yoksa o çocuk ona yönelir.
Uzun oldu kusura bakma.