+3 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (72 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Çarşamba günü şeker yukleme testi yaptırıcam 26 haftalık

Nasıl olucak bilenler detaylı yazabilirmi

Sabah acmi gidicem hastaneye önce eczaneye mi ugrucam nabicam kan felan da istedi doktor bişey demedi başı kalabalikti carsam şeker yuklemk testi yapican dedi çıkardı 

Bilgi verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim 

8 Cevaplar

+3 oy
(2,448 puan) tarafından

Bende bekleyeyim şurda yarın gideceğim doktor hiç bişi demedi

-Reklam-
+3 oy
(1,629 puan) tarafından

aç gideceksin, aç karnına kan vereceksin. doktorun verdiği ölçüde şekerli içeçeği içip 1saat bekleyeceksin ama başka bir şey yemeyeceksin. eğer kusarsanhemşireye söyle. 

+3 oy
(21,302 puan) tarafından

Önce kan alınır sonra ilaç içilir sonra bir saat geçince bir daha kan alınır ilk kan alımdan toplamda iki saat geçince bir daha kan alınır oraya uğradıktan sonra gidip eczaneden alman gerek. İçerde beklemen gerekmiyor saatin dolunca gidiyorsun arada kan vermeye 

(72 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim 🤗🤗 bir kere ilaç icicem doğrumu 

(72 puan) tarafından

3 kere kan mi alincak

İlk kan alicaklar sonra ilacı icicem aradan bir saat geçince gene kan sonra bir saat geçince genemi kan 

(21,302 puan) tarafından
+1

Evet aç karnına alındıktan sonra ilaç içilip birer saat ara ile iki kez daha kan veriliyor 

+3 oy
(450 puan) tarafından

Gece belli bir saatten sonra birşey yiyip içmiyorsun oruçlu gibi. Içeceği bir gün önceden alsan iyi oluyor bazen eczanelerde bulunmuyor ben birkaç eczane gezmiştim. Gittiğinde kan alınıyor sonra içeceği içiriyorlar 1.saat dolunca yine kan alıyorlar sonra 2.saatte yine kan alınıyor ve bitiyor. Bu süre içinde yine birşey yiyip içmiyorsun.

+1 oy
tarafından

Aç ve idrarın olması lazım idrar da vereceksin. Gece 12den sonra oruclu gibi olman lazım. Ben ilk devlette yaptırdım hastane içinde eczane vardı de mg mı söyledi oradan aldım içtim dedikleri dk da kan verdim 2.de özelde yaptırdım hastanede verdiler iceceği

+1 oy
(2,448 puan) tarafından

Canım ben şimdi yaptırıyorum eczaneden 50gr glukoz aldım doktor yazdı şimdi. İçmeden önce kan aldılar sonra şekeri içtim 1.saat bekleyip tekrar kan vereceğim aç karna hepsi 

0 oy
(1,630 puan) tarafından

Ben yaptirmadim doktoruma yaptir demedi deseydin yaptırmayacağız ne gerek vars

0 oy
(3,299 puan) tarafından

Değerlerine göre değişiyor galiba ya 

Bazıları aç karnına kan veriyor sonra o verilen içeceği içiyor bir daha kan veriyor sonra yemek yiyor bir daha kan veriyor benim yengem böyle yapmıştı 

Ama ben içeceği içtim aç karnına tabi bir saat sonra kan verdim bitti

Siz aç karnına gidin zaten sizi yönlendirirler

Bide bazıları o içeceği kendimiz aldık diyor ama bana hastane vermişti bazı hastaneler vermiyor demek ki 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 252 göst.
21 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Aye1 (457 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 193 göst.
1 Mart 2025 Diğer kategorisinde curious (1,157 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.
0 oy
6 cevap 149 göst.
15 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,849 soru

23,822,960 cevap

318,395 kullanıcı

...