+3 oy
495 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (94 puan) tarafından

Kocam olcak adam bile olmasan kişi beni maf etti. Bı  kere onun dediğini yapma en  kötüsü sensin  bana hayatı zehir ediyor  herkezle okadar çok gukuyor konuusyor bana eve gelince sanki evde ölü var  gibi çok  kötü devraniyr herşeye bahane arıyor herşeyi konuşuyor bı bardağı bı çanağı konuşuyor niye  öyle  niye böyle olmuş gibi konuslar herşeyden bana laf  sokuyor ne olur bu  güzel  günlerin hürmetine  ne. Yapcam nasıl davrancam kafayı yemek   üzereyim 

9 Cevaplar

+2 oy
(1,477 puan) tarafından

Eşimde öyleydi canım ota boka kavga çıkarırdı işi düşünce tek iyi olurdu.hamile halima bakmadan sürekli kavga hakaret en son doğuma gideceğim gün kavga ettik 3 gün sonra arabada yine tartıştık en son deliyim ben uğraşma benimle dedi dedim sonunda farkettinmi hastaneye randevu aldım psikoloğa gidecem dedi 

Bana ettiğin eziyetide anlat doktora dedim 

2 ay oldu çok şükür o günden beri bir daha öyle büyük kavgalarımız olmadı tabi sakinleştirici  de kullanıyor

(94 puan) tarafından

Yok canım benimki hiçbir şekilde kabul etmiyor tartışsak bile diyor senin yüzünden tartıştık kavga etsek senin yüzünden diyor ya diyorum niye benim yüzümden ben durup dururken seninle kavga etmiyorum senin bu hareketin yanlış bu konuşma tarzın yanlış Serhat ediyorsun diyor

-Reklam-
+1 oy
(3,203 puan) tarafından

Sana bunu neden yapıyor, böyle bir adama mecburmusun cidden 

(94 puan) tarafından

Bazen o kadar iyi bir insan ki ama onun bir sırtına geldiğin zaman sana bir ayı zehir eder hayatını zehir eder yani emdiğin sütü burnundan getirir konuşmaz trip yapar laf sokar hakaret eder küçümser yani ramazandan beri var ya Ramazan'ı burnundan getir diye allah'ından bulsun canım mecburum ne yapabilirim kim bakabilir bu dönemde o hayat şartlarıyla bir oğlum var annem yok babam yaşlı köyde yaşıyor yani çalışmıyorum etmiyorum nasıl olacak hadi gel sen söyle bana

(3,203 puan) tarafından

Kim demis çalışamazsin çokta güzel çalışırsin bu adam senin hayatından 20 sene alır, al oğlunu git babanın yanına oğlunu ona bırak gir bir işe gül gibi yaşa Allah yardım eder muhakkak kimsenin kölesi değilsin ki mecbur kalasın, işte eşin olacak adam da senin zayıf noktanı bildiği için ona muhtaç olduğunu düşündüğü için sana psikolojik şiddet uyguluyor, biz kadınlar erkeklerin bildiği gibi zayıf değiliz biz daha güçlüyüz elhamdülillah sadece Allah'a güven rızık Allah tandır Rabbim çabalayana rızkı verir 

+1 oy
(630 puan) tarafından

Altta kalmayarak onu bezdireceksin ustune ustune gıt susma 

(94 puan) tarafından

Canım o hayat bana zehir ediyor benlik bir durum değil her şeyi konuşuyor her şeyi her şeyi bir bahane buluyor he hakaret esiyor Ramazan'dan beri hayatı bana zehir etmiş 5-6 sene önceki konuları ortaya getiriyor olmamış şeyleri olmuş gibi gösteriyor benimle oynuyor kafayı yemişsin ramazandan beri gözyaşlarım dinmedi artık

(630 puan) tarafından

Allah sabır versin canım 

+1 oy
(22,166 puan) tarafından

Seni sevmiyor olabilir mi ? Üzmek için sormuyorum ama evlilik böyle bir şey değil herkesle mutlu senle değilse ayrılmanız en doğrusu değil mi 

(94 puan) tarafından

Canım zaten dile getiriyor seni sevmiyorum istemiyorum zaten dile getiriyor ama üst postada yorum yaptım zaten gidecek yerim yok sığınacağım kimsem yok oğlum var sana oğlumu vermeyeceğim diyor verse dahi bakamam ailem köyde yaşıyor kendisi İstanbul'da yani bu devirde nasıl kendine tek başıma bakarım ailem de izin vermez zaten mecbur katlanıyorum ama nasıl katlanacağım yani tek bir çıkış yolum var niye ölürüm öyle

+1 oy
(1,372 puan) tarafından

Bana hayatı zehir eden adamı zehir içmişcesine pişman ederim yani hiç kimseyi alttan alamam bana annem babam dahi olsa istediği gibi davranamaz herkes haddini bilmeli bildirmeli . 

(94 puan) tarafından

Bilmiyorum kardeşim nasıl dayanacağım 8 sene olacak artık 8 senedir bu işkence yaşatıyor bana ben her şeyi benden biliyor ben hiçbir şey yapmadım ben dört dörtlük bir insanım ama o kadar hatalarını gördüğümü rağmen gözüne soktuğum halde bile yok ben bir şey yapmadım diyor ben ne yapmışım sana diyor bana

(1,372 puan) tarafından

Allah sabır versin ama kendini ezdirip durma. Kim o ya evden mi kovuyor sen kov polis çağır korkut gözünü yani pasif kalma sen de vur ensesine al ekmeğini 

+1 oy
(827 puan) tarafından

Peki neden göz yaşlarınla ödüllendiriyorsun? Hayatı kendine zehir etme. Söylediklerini önemseme. Bu davranışlarla çoktan içinde sönmedi mi sevgisi? Biliyorum çok zor kadınız sevilmek beğenilmek ilgi görmek istiyoruz ama olmuyorsa ne yapalım? Yada düşüncelerini hala umursuyor musun? Dışarı iyi evde mi kötü. Gerekirse aynı odada durma. O salondaysa sen mutfakta otur. Yemeğimi beğenmedi beğenmesin ne yapabilirsin ki. Beğenmeyen yemez. Olmamış derse tamam de geç kenera. Bizim aramız bozukken elimin lezzeti kaçar gerçekten. Bardak yanlış yerde mi duruyor bişey mi dedi tamam de geç. Ama ciddiye alma. Kalsın orda bardak. Sen önce kendine değer ver lütfen. Tabi bu söylediklerimi değerlendir. Eşini daha çok sinirlendirip seni daha çok incitecekse Allah korusun olayı başka boyutlara taşıyacaksa yapma burdan konuşmak kolay bana. Ama önceliği kendine ver kendinle ilgilen hobi edin kendini geliştir. Hobinle uğraşırken bunları da düşünmezsin hem. Kitap olur el işi olur  puzzle olur porselen boyama cam boyama olur. Başta hevesini kaçırmaya çalışır belki ama kapat kulaklarını.

(94 puan) tarafından

Adam kendi ağzıyla söylüyor zaten seni sevmiyorum diyor bende ergenler giib ağlıyordum sanki adamın umrumda  hayattan soğdum  adam banane diyor adam kendine bakıyor bende ağlıyordum kendimi çok o kadar çok üzülüyorum aç kalıyorum sanki adamin umrunda 

+1 oy
(6,418 puan) tarafından

Annesinin daha buyutemedigi ellere var da sana yok olan kocani. Önce Rabb'im yola getirsin sonra sana da sabır versin. 

Hayat yeteri kadar zor bu yolda ne gerek varki insan eşini bu kadar sıkar . Üzer. Rabb'im bu gecenin hürmetine inşallah sana doğru gelir eşin 💓

0 oy
(312 puan) tarafından

Canım ne kadar süredir evlisin? Aynı durumu ben de yaşıyorum, şu an küsüz hatta. En ufacık şey büyüyor. Herkesle kahkalar atar mutlu mutlu sohbet eder eve gelince sanki benden nefret ediyormuş gibi davranır. Yemeğe bir gün biber az kozledim diye yemek yemedi salça ekmek yedi inadindan. Ben bir de gebeyim. Ben üzülüyorum bebeğimi de istemeden uzdugum için kahroluyorum. Ailesi iş stresi vs vardır huyu öyle diyor bana sürekli. Hep alttan al, sabır gister bilmem ne. Bize de yazık değil mi 1 senedir evliyiz, hayatımın en kotu 1 senesini yaşadım. Gebe olmasam direkt bosanirim ama şu an ne yapsam bilmiyorum 

(94 puan) tarafından

Mrb canm bende 7 sene oldu  ailesi kusura bakmasın  kocan   bahane yapıyor ondan  sana kötü davranıyor yaş yasindasin 

(312 puan) tarafından

26 yaşındayım canım. Severek evlendik biz ama dışarıdan gören asla öyle demez şu an için. Benim ona tahammülüm yok, o tedavi olması gereken bir tip, bilemiyorum nasıl olacak

0 oy
(3,993 puan) tarafından

Sanki arkadaşımın eşini anlattın aynı resmen. Rabbim yardımcınız olsun bacım 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 401 göst.
30 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Meyross (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,453 göst.
0 oy
14 cevap 513 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,339 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 452 göst.
11 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,457,578 soru

23,910,591 cevap

322,954 kullanıcı

...