+2 oy
457 göst.
Diğer kategorisinde (970 puan) tarafından

Hem ev sahipleri hem kiracılar yazarsa sevinirm 

35 Cevaplar

0 oy
(3,636 puan) tarafından

Bir avukat alıp goturebilecekseniz siz yaptırın goturemeyecekseniz ev sahibi demisti

-Reklam-
0 oy
(290 puan) tarafından

Daha yeni yaptırdık ev sahibi kiradan düştü 

0 oy
(9,487 puan) tarafından

Bizim  ev sayibi ödedi hep bozulunca sorduk biz gerekirse ödeyelim dedik ama kabul etmedi 

0 oy
(1,516 puan) tarafından

Bence kiracı öder o kullanırken bozuluyor çünkü eğer yeni kombi alınacaksa ev sahibi almalı bence adaletli düşünürsek böyle 

0 oy
(459 puan) tarafından

Kullanımdan kaynaklıysa kiracı öder kombiden kaynaklıysa ev sahibi öder

0 oy
(6,309 puan) tarafından

Demirbaş kombi. Kiracı ev taşıdığında kombiyi alıp sırtına götürmeyecegine göre hak ev sahibinin o ödemeli 

0 oy
(69 puan) tarafından

Bence kiracının ödemesi daha mantıklı olur sonuçta kiracı kullanırken bozuluyo kombi 

0 oy
(1,332 puan) tarafından

Degisecekse ev sahibi,tamir olacaksa kiraci.Size saglam verdiyse mantiken tamir size ait olmali.

0 oy
(549 puan) tarafından

Ev sahipleri vır vır etmesinler onlar yaptıracak babamda ev sahibi evinin her yerini kendi yaptırdı. Kiracısı var Ken cunku mal onun malı.

(549 puan) tarafından

4 yıllık kiraciyim aynı evde kombi bozuldu geçenlerde çağırdık ev sahibini tamirciyi ana kartı yanmış sebebini sorduk zamanı gelmiş eski kombi dedi birde ben mi vercem parasını tabiki ev sahibi verdi birazda soruna bağlı 

0 oy
(3,503 puan) tarafından

Bizimkinde arıza çıkmıştı kiradan düşmüştük

0 oy
(5,086 puan) tarafından

Buna net ev sahibi veya net kiraci demek dogru degil. Evin demirbas urunlerinden evet ev sahibi sorumlu ancak ariza durumunda yetkili servisten arizanin nasil ve neden olustugu ogrenilip eger kullanici hatasiysa kiraci ama cihazin kendi kendine olan bi arizasiysa ev sahibi odemeli. Bizim kiracimiz vardi bu sekildeydi. Bakimi vs zaten kiraciya ait, kanunende boyle. Yani ornek veriyorum bakimi yapilmasi gereken bir durumda bakim yapilmamis ve bu durumdan kaynakli bi sorun olustuysa kiraci odemeli, eskidir calismiyodur degisim istiyodur vs o zaman ev sahibi. Mal benim olabilir ama mala iyi bakmak kiracinin isi.

0 oy
(533 puan) tarafından

Yok ya bizimkide bozuldu ana kartı yanmıştı ev sahibine söyledik kiradan kesti. Mecbur kesecekler. 

0 oy
(1,219 puan) tarafından

İki kere başıma böyle birşey geldi kiracıyım..kombiyi ben kullanıyorum ev sahibinin odemesi saçma geliyor 

0 oy
(246 puan) tarafından

Biz kiracıyız kiradan düştük masrafı ilk kabul etmedi dedi siz cebinizden  yaptıracaksınız bizde sevdik sözleşme de demirbaş ne yazıyor kombi bişey olduğunda masraf size ait ev bizim değil diye o şekilde hallettik 

0 oy
(1 puan) tarafından

Merhaba kiraciyim bende tasinali daha 1 sene oldu ev sahibi kontrat yaparken bile kombi de sıkıntı olursa sen yaptirirsin demişti eşime biliyormuş ki adam sıkıntı olacağını kışın kaloriferler yanınca kombinen şarıl şarıl su akmaya başladı sıcak suyu açtıkça daha çok akıyordu meğerse adam hiç bir bakımına baktirmamis baya bi arızası çıktı 5 6 tane parçası değişti adam ben karışmam siz yaptiracaksiniz dedi kombiyi yapacak adama sorduk sorun bizden kaynaklimi diye yok sizlik değil ev sahibi peteklerin temizligine bile bakmamiski zaten bozukmuş dedi neyse genede adam yarisini bizden aldı 2 bin ver ustunu de ev sahibi koydu aslında kiracidan  kaynakli değilse ev sahibinin yaptırması gerekiyor 

İlgili sorular

+1 oy
29 cevap 538 göst.
0 oy
10 cevap 800 göst.
10 Aralık 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bebegimm (418 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 212 göst.
2 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 488 göst.

Kategoriler

1,446,981 soru

23,769,620 cevap

315,878 kullanıcı

...