Selamun aleyküm kızlarrrr bakın babası kizçeme ne getirmiş kuaför atmış pakediyle kızım çok sevindi en çok istedi şeydi o sevinince bende sevindim şuan yemek yiyor kirlenir çıkar dedim üstüne sofra bezi örttü yinede çıkartmadı ha bide gelinliği giyip hemen saçlarını açtı 😁😁bu kızların makyaj saç açma hevesi küçükten başlıyor galiba 😁
Kızçen gelinliksiz çok güzel. Cicili bicili prenses elbisesi olsa daha iyi olur ben kız çocuklarında gelinlik görünce çok yadırgıyorum ürperiyorum çocuğum istesede doğru değil der giydirmezdim çocuk çocukluğunu yaşasın gelinlik 20 30 yaşlarında giyilir sen çok küçüksün derdim. Bir kulp bulmak için yazmıyorum pijamalı resim atsan daha hoş gelir gözüme. Ay çok cici çok şirin demiyeceğim. Çünkü çocuk çocuk kıyafeti giymeli.
Haklısın evet hevesini attı en azidnan çok istiyordu çünkü bulaşık yıkıyordum eşim getirdi baktım kız giymiş bile annesi kızına bak dedi öyle gördüm çektim bende şimdi babasıyla çöpe atmaya gittiler 😁 üstünden asla çıkarmak istemiyor çünkü eşim dedi bunu atalım güzel değil dedi birlikte gittiler atmaya
Ayy kız şimdi de üzülür çöpe atınca kıyamam
Babası gönlünü yapar bir şekilde yemeği zor yedi gelinlikle oyniycak diye küçük kızlar giyiyor ya o ondan heveslendi hevesini aldı en azından
Kız çocukları her zaman süslüdür sevindim mutlu olmasını çocuklar hep mutlu olsun
Kuzum benim rabbim ömrünü bahtını güzel eylesin çocukları mutlu etmek bu kadar kolay işte 💕♥️ kız çocukları da hep böyledir saçını başını kıyafetini her şeyini didik didik ederler 😂 benim yeğenim de okulda saçları bozulmuş öğretmeni tuvaletten çıkaramamış onu ben böyle çıkmam diyormuş eniştem okula gitmiş tarak götürmüş saçlarını taramış bu kadarlar işte yani çok tatlı oluyorlar ama insan çok yoruyorlar ne olsun Rabbim ömürlerinin Güzel eylesin Allah senden de razı olsun güzel bacım ♥️
Amin. İnşallah Rabb'im cümlemizden razı olsun inşallah 🤲 Benim çocuklarım da benim gibi çabuk hemen mutlu oluyorlar eşim böyle oyuncak vs getiriyor insnalar fazla olanlari satıyor yada kırık olanları getirir herşeye karşı mutlu olurlar kız yatak odasına girince benimkide öyle aşırı ellek herşeyi karıştırır babası da kızının huyunu biliyormuş 😁😁tarak götürmüş ay çok tatlı yeğenin yaa yerim onu insan yoruluyor ama gülüşleri unutturuyor tüm yorgunluğu kardeşim benim ❤️☺️
Vallahi öyle o kadar yoruluyoruz ki ama onların mutlu olması onların hiçbir şeyden geri kalmadığını görmek çok güzel bir şey ya kendini alamadığını çocuğunu almak mesela çok güzel bir çocuğu mutlu etmek çok basittir anne baba bazen sırf çocuğu mutlu olsun diye kendinden feda eder onlara yapar bizdeki de öyle işte Yeter ki onlar mutlu olsun onların yüzü güldükçe mutlu oldukça biz her şeyi unutuyoruz güzel bacım senin de kalbin çok güzel o kadar belli ki rabbim hiçbir zaman yüreğini hüzün düşürmesin güzel kardeşim hep mutlu olmanı dileğiyle
Her satırın beni anlatmış 😌onlar ne isterse elimden geldince çok yapana kadar az yaparım ama yaparım büyüdükleri zamn benim hiç olmadı yada biz hiç gitmedik yemdik demesinler hayatlarında keşkeleri olmasın diye Rabb'im seninde yüreğine hüzün düşürmesin Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah evladına uzun sağlıklı ömür versin evinden huzur mutluluk eksik olmasın Güzel kardeşim ❤️☺️
Allah razı olsun güzel bacım güzel yüreğinden öpüyorum kızını da yerime öp rabbim onun da önünü açık etsin önüne güzel insanlar çıkarsın inşallah ♥️💖
Oy maşallah cnm çok güzel olmuş banyoda elbise. Askisina tak bı yıka üstüne su fiskirt fiskiyeyle
Kızım hemen giydi o fırsatı vermedi alt tülleri kirli üst kısmı temiz duruyor yikiycam ama nasıl yikiycam diye düşündüm güzel fikir askısı var askisina takim kurusun diye dışarı asarım 😁 çok teşekkür ederiz teyzesi Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲🥰
Ben abiyelerimi askisina takiyom banyoda biyere asiyom o şekilde yıkıyom hep iyce suyu akinca hemen kurur zaten öp minik cadıyı
Cnm sen Adana'da neresindesin unuttum
Öperim teyzesi babası geri gönderdi götürdü atacam dedi kız üstünden asla çıkarmıyor ve büyük tesettür gelinli ben sana başka getirecem dedi ağlamasın diye de😁 adana Yüreğir ablam☺️
İnşallah erken yaşta gelinliğe merak sarmaz 🥺 maşallah kuzucuma iyice toparlamış kendini
En korktum şey gelinlik yiyenlere aşırı meraklı küçük kızlar giyiyor onların videolarını izliyor eşimde bunu geri atacam dedi kız üstünden hiç çıkarmıyor hani küçük olsa neyse kocamn gelinlik kizada sana başka getirecem dedi 😁 ağlamasın diye birlikte gittiler şimdi atmaya bakalım gelince agliycak mı kız Şükür baya toparladı teyzesi 😘
Yargılamak için söylemiyorum , çocuk mutlu olmuş ne hoş. Ama keşke gelinlik yerine kitap getirseydi babası. Kız çocuklarının gelinlikten çok kitaplara ihtiyacı var.
Kızın olunca bu yorumu tekrar bul 😉
Hiç mi büyüklerin elbisesine topuklu ayakkabısına heves eden kız çocuğu görmediniz. Duyar kasalım da nasl olursa olsun diyorsunuz anca
Güzel kardeşlerim birbirimizin kalbini kırmayalım kızım mutlu olsun diye biz elimizden geleni yaptık sadece gelinlik oldunu bile bilmiyor elbise sanıyor küçükken benim çok gözümde kaldı mesela çarşaf ne bulursam belime bağlar oynardım kızım da öyle gelinlik olmasa bile benim ceketleirmi yazmalarimi beline hergün bağlar şarkı artırır oynar
HHerkes seninle aynı fikirde olmak zorunda değil. Farklı fikir sununca da hep duyar kasılır olur. Boş yapma.
Kız çocuğum yok şimdi @-HoneySeptember- yorumunu gmrünce bie empati yaptım kendi adıma teşekkür ederim bazen katı ve net olabiliyoruz maalesef
Kitabın yeri de ayrı gelinliğin yeri de ayrı. Boşuna boşuna duyar kasmayın. Boş yapıyorsunuz
Görmek isterdim güzel Eslem'i, kaçırdım galiba foto yok 🥺
Tesettür gelinlik giydi büyük bayan gelinliği kuaför bayan atmış kızım çok istiyor diye de eşim getirdi kıza giydirdi babası annesi bak deid bende çektim hemen burda paylaştım korktum linklerden sildim 😁 kaçırdın teyzesii 🤗
Olsunn kısmet değilmiş, eminim çok tatlı olmuştur😍
1,451,984 soru
23,837,808 cevap
319,196 kullanıcı