Kayınvalidem eşimle bütün hastane randevularıma gelmek istiyor ne yapmalıyım kırmadan nasıl hayır diyebilirim eşim çalışıyor akşam geç geliyor baş başa kalamiyoruz bebeğime bakmaya giderken de bize özel olsun istiyorum ilk çocuğum çünkü
Kırmamaya çalışma özel alanınıza sınır çiz. Eşin yapmıyorsa sen söyleyeceksin giderken haber verme haberi olursa bizim planımız var de detay verme akşam gelirse müsait değiliz de. Bundan çekinme yoksa ömür boyu üçlü yaşarsınız
Yaaa gitme gel buraya. Sende bana kusersen ben ne yaparim amaaa. Herkes küsüp küsüp gidiyo🥀
Tüh şunu görsem yakama karanfil takar açardım postu 😂
Bende karanfil konusuna fransiz kaldim .
Türk olmadigini demeden goster sjsjsjsj
Ay keşke görseymişsin ahaha
Şaka kız sana küser miyim emoşum😘😘
Heee karanfil konusunu simdi anladim 😁😁
Doktorla başbaşa kalırsan konuş almasjn içeriye 🤣🤣🤣 herseye maydanoz olmak gerekmiyor
Kız gelsin ne zararı var kırma bence kadını oda heyecanlıdır
Heycandan değil cnm gezme isteginden dünde gittik bazı durumlardan dolayı takip etmeye kendi işini halledip hastaneden eve döndü nst vs vardı uzun sürdü diye
Anladım canım gezme içinse eşin desin anne biz tek gitmek istiyoruz diye anlar belki
Bisey olmaz canım gelsinler biz oğlumda annem kardeşim babam hep beraber kalp atısını dinledik ilk çocugumda hep babam gòtürdü hastaneye
Ne güzel kız gelsin ne olmuş benim ki 1 yaşında ne hamilelikte nede doğdu nede şuana kadar 1 kere bile sormadı 2 çocuğumu da bir çorap dahi almamış keşke tek gelip görse derim 6 yıldır evliyim iki kere tek gelmiş 1. Bileziklerimi almaya gelmişti ikinci de de istemeyin onlar benim demeye gelmişti 😂
Çalışmıyorsa bir şey almamasın da sakınca yok ya
Kaynanam da beni sevmez benim götümden ayrılmaz. Senede 2 kez giderim köye bayramdan bayrama orda arkadasım var şuan oturduğumuz yerde tanıştık onlar memlekete dönüş yaptı biz onlara gidicez diye hazırlanırız tam cıkacakken bende gelcem der 1 saatte onu bekleriz 20 dk otururuz yada oturmayız kalkalım mı demeye başlar. Köyler arası yarım saat mesafe var eşim konusur hemen kalkmıycaz bize hadi deme diye yine cocuk gibi tutturuyor hadi hadi demeye
Benim.gibi kibarca gelme sen demeyle..ben yalnız gidiyordum yinede götürmedi 1 kere geldi oda benim.basim dönüyordu oyle gel dedim sende yanımda dur😃
1,507,547 soru
24,607,549 cevap
363,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın