+2 oy
319 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (105 puan) tarafından

Arkadaşlar eşiniz yapma dediği şey böyle istemiyorum yapma dediğin şeyi yapar mısınız yoksa eşiniz dediği diye yapmaz mısınız yani eşinizin bir dediğini iki yapıyor musunuz acaba eşim evde yüzük kutusu evlere iş veren bir sayfada yüzük kutusu bulmuştum eve yüzük kutusu yapıyordum eşim yapma dedi istemiyorum dedi eşimden gizli eve alıp tekrar yapmak istedim bu benim huzurumu kaçırdı yani kötü bir şey yapmadım diyorum eşim de diyor ki ben izin vermedim nasıl evime alırsın diyor eşim haklı mı acaba arkadaşlar ne olur akıl verin

19 Cevaplar

+3 oy
(572 puan) tarafından

Eşler karşılıklı olarak birbirlerini dinlemeli ve ortak noktada buluşmalı diye düşünüyorum. Nasıl ki benim yapma dediğim şeyi eşim ısrarla yapmaya devam ederse bu benim ona öfkelenmeme ve huzursuzluk çıkmasına sebep oluyo, aynı şey eşim için de geçerli. Elimden geldiği kadar yapmamaya çalışırım yapma dediği şeyi

-Reklam-
+2 oy
(53,585 puan) tarafından

o sekilde gizli bisey yapmam eslerde anne gibi yapma dediginin altinda bisey cikar mutlaka 

+2 oy
(456 puan) tarafından

Eşim yapma dediği şeylerde genel olarak haklı çıkıyor onun için dinlerim onu.

+2 oy
(4,979 puan) tarafından

Eşim benim ebeveynim değil. Bana bir şeyi yapma diyemez veya talimat veremez. En fazla uygun bulamadığını söyler sebebiyle birlikte. Ben de üzerine düşünürüm. Yine de yapmak istiyorsam yaparım. Sen bilirsin der. 

+2 oy
(2,824 puan) tarafından

Durumuna göre değişir. Ama asla gizli saklı yapmam. Yaptığınız şeyden ziyade, gizli yapmanız huzur kaçırmış zaten. 

Yapma dediği bir şeyi, geçerli bir sebep yoksa hür irademle yapmaya devam ederim. 

+2 oy
(6,655 puan) tarafından

Esim  benim yapma dedigimi yapti bugun kuslugumun 4.gunu sınırlı konusuyorum muhatap bile olmuyorum

+2 oy
(636 puan) tarafından

Evet eşin haklı istemiyorsa gizliden yapmak yerine onu ikna edebilirsin öylesi daha iyi olur

+1 oy
(22,443 puan) tarafından

Eşim yapma diyorsa bi bildiği vardır eşim beni benden daha çok düşünür o yüzden sözünden çıkmam ben

+1 oy
(3,838 puan) tarafından

Yapma diyorsa akıl ve mantık çerçevesinde ikna etmeye çalışırım ikna olmuyorsa yapmam. Esim de bana karşı aynı şekilde davranır. 

0 oy
(2,527 puan) tarafından

Kendi mantıklı bulduğum şeyi yaparım. Mesela dolaptan eşyalari satma diyor satıyorum 😁 çocukların kullanilmayan oyuncakları küçülen kıyafetlerini sattım ve 1 çeyrek aldim

0 oy
(2,435 puan) tarafından

Duruma göre değişir bir durum , senin konuna gelirsek eşin haklı . Yapma diyorsa yapma boşver 

0 oy
(16,677 puan) tarafından

Bana mantıklı gelen şeyi yaparım ama gizli değil. Sen izin vermesen bile yapacağım diye söylerim. Tartışma yaşanacaksa önceden yaşanır. 

0 oy
(1,600 puan) tarafından

Karşılıklı saygı güven söz dinleme olursa ilişkin yürür diye düşünüyorum ben hani eşimin yapma dediği şeyi yapmam onun yap dediği şeyi de yapmam yani ortak bir karara varırız O da kesinlikle Hani ben böyle yapma dediğim zaman hani bu senin için aslında yanlış bunu yapmaman gerektiğini söylediğim zaman O düşünüp karar veriyor zaten

0 oy
(255 puan) tarafından

Yapma gitme derse yapmam da gitmem de. Annemlerle tatile gidecektim gitme dedi gitmedim. Bir kere dinlemedim bir yere gittim kızımın omzu zedelendi ders oldu bana da. Eşim yapma dediğine dikkat ederim başıma kesin bişey gelir yoksa

0 oy
(4,043 puan) tarafından

Esim  kolay kolay karismaz bana istedigim yere giderim istedigimi alirim istemezsem yapmam o bana fazla mudahale etmedigi icin biseyi yapma diyosa bi durur dusunurum cogu zaman da benim gormedigim bisey gormus olur ha senin durumunda olsam da tamam zarari yok kotu bisey degil ama yapma diyo belliki sana kıyamıyo ugrasma diye diyo yine yapmazdim nolcak ki huzur kacirmaktansa heleki gizli yapmak bu cok cok yanlis ayni seyi esin yapsa ne hissedersin 

0 oy
(2,099 puan) tarafından

EEşim dedi diye değil mantığıma göre karar verırım kafama yattarsa yaparım yapmazsa yapmam sonucta kendime ait düşüncelerim var aklım var eşime göre yaşasam bıraz zor geçer günler

0 oy
(9,788 puan) tarafından

Yaparım sonra yapmadım diye pişman olursam ya hata yaparak bazı şeyleri anlarız kısıtlanirsaz da olmaz yani 

0 oy
(190 puan) tarafından

Senin Burda yapman değil gizli yapman sıkıntı cnm 

Aynı şeyi eşin yapsaydı sn n tepki verirdin

0 oy
(3,947 puan) tarafından

Geçen gün elbise alacaktım eşime gösterdim bunu alacam dedim alma dedi, bende aldım çünkü eşime neyi göstersem alma diyor çoğunlukla,yani işime gelirse alırım işime gelmezse almam,ben eşimin çocuğu değilim sonuçta, sorduğum zamanda fikir almak amaçlı soruyorum oda hep tersini söylüyor,bende bildiğimi yapıyorum 

(2,990 puan) tarafından

Çok kisitlamaz eşim ama ben herşeyi sorarım o yüzden hiç sorun olmuyor bizde 

İlgili sorular

0 oy
45 cevap 1,870 göst.
16 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 757 göst.
0 oy
9 cevap 201 göst.
20 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde 1995 (1,423 puan) tarafından soruldu
0 oy