+5 oy
463 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (188 puan) tarafından

Yaşlı adamlar artık iyice azmis liseli kızlara kadınlara nasıl bakyolar bu dünyanın hâli ne olacak ya onlara çocuk vermeye korkar oldum 

15 Cevaplar

+5 oy
(2,699 puan) tarafından

Verme zaten bacim 

(188 puan) tarafından
+1

Vermiyorum ama üzülüyorum biz yaşlıları dede bilirdik 

(2,699 puan) tarafından

VValla bizim zamanimizda da benim ailem dede ebe demez kimseyle yalniz birakmazdi bizi 

-Reklam-
+5 oy
(972 puan) tarafından

Gençlerden çok yaşlılar bakar oldu allah ıslah etsın kart zamparaları

+4 oy
(9,935 puan) tarafından

65 yas üstüne dikkat edin ptobüse sırf kız kesmek sürtünmek için binenleri oluyormus. 

+3 oy
(3,297 puan) tarafından

Bu yeni bisi degil ki bizim lisenin caddede esnaf birinin babasi midir artik dede vardi lise dagilacaga vakit disariya oturur torunun dan kucuk kizlara bakardi 

Cocugun biri adamin ogluna dedi sakalindan utansin diye ondan sonra adam babasini kaldirmizti daha da gorulmemisti pezvnk dede 

+3 oy
(20,989 puan) tarafından

Babamdan başka hiç bir yaşlıyı dede bilmem. Sonuçta şu an toplum içinde farkında olmadığımız ama aynı ortamı paylaşıp aynı havayı soluduğumuz bir sürü genç insanlar var sapık olan kadına kıza sarkan pis niyetli insanlar. bu insanlar yaşlanınca tonton dedeler olmuyorlar sapik dedeler oluyorlar yani bu tarz şeyler yaşla değil karakter ile alakalı 

+3 oy
(3,705 puan) tarafından

Bence bunlar hep vardı en başından beri ama artık iyice arsızlastilar. Önceden insanlarda korku olurdu utanma olurdu . Şuan herşey o kadar normallesmeye ve cezasız kalmaya başladı bu yüzden herkes her pislik gün yüzüne çıkmaya başladı. 

+2 oy
(188 puan) tarafından

Teşekkürler  arkadaşlar 

+1 oy
(7,082 puan) tarafından

Bizim zamanımızda da vardı hiç unutmam da 70 lik dedenin yolumu kesip çok güzelsinn yavrum diye bağırmasını adamın sesi hala kulaklarımda 🤦🤦 kırkından sonra azanı teneşir paklar diye boşa demiyorlar..

(1,243 puan) tarafından
+1

ablam daha liseye mi ne gidiyordu, asansörde bi dede sıkıştırmıştı 🤦🏼‍♀️

(7,082 puan) tarafından

Dünyanın çivisi çıktı iyice 🤦 yaşlılar yol göstermek yerine gençlerden beter haldeler

+1 oy
(14,414 puan) tarafından

Eskiden evli kadınlar hamile olduklarını babalarına dile bile  getirmezmis... nereden nereye geldi bu dünya.

+1 oy
(597 puan) tarafından

Bu yüzden yaşlı da olsa hiç bir erkekle tokalasmiyorum mümkün olduğunca yanlarında durmuyorum kimseye güvenmiyorum 

0 oy
tarafından

Bir akraba vardı okuldan eve giderken kuzenlerimi ve beni operdi yanaktan gel bir öpeyim ve adam sapik çıktı mahalleden bir kadını dükkanında dudağından öpmüş sonra biz tabi ilkokula gidiyorduk akraba diye ne bilelim 

0 oy
(1,936 puan) tarafından

Annem hep derdi gençlerden değil yaşlılardan kork diye ne kadar doğru... 

0 oy
(4,422 puan) tarafından

Eskiden de varmış bu pislik insanlar. Sadece gizli kapaklı yapılıyormuş. Şu an utanma olmadığı için normalmiş gibi yeniyor her pislik. 

0 oy
(1,449 puan) tarafından

Aklı olan çocuğunu bırakmasın zaten ben bu devirde kimseye güvenmem. 

0 oy
(3,090 puan) tarafından

Senin de yaşlılardan farkın yok resmen azmış kudırmuşsun 😡😡😡

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 758 göst.
22 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,094 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 969 göst.
24 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 233 göst.
0 oy
7 cevap 426 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,536 soru

23,777,821 cevap

316,259 kullanıcı