renk olarak başka sececez modelae bakın. sandalyeleri nasıl kalitesi oturma yeri ayak vs. Uygun eşim alalım diyor
benim masa sandalye buna benziyor. sandalyenin altında böyle teller yok sadece. 4 senedir kullanıyorum. sandalyeler rahat. bana masa büyük geliyor sadece
Telleri sen soyleyince farkettim düz model bakalım o zaman
telsiz bak diye demedim canım hoşuna böyle gittiyse bundan bak
Yok kız hiç faketmedik sıkıntı yaratır belki telsiz model de var
Hoş duruyor
Fiyat 7000 nasil
Yorumun altına geldim ama bu demirliler daha sağlam bence. Bizimkilerde demirsiz 5-6 sene olmadı bir tane kırıldı, bitane de kırılmak üzere. Genel olarak memnunum,mutfak masam. Biizm burda ikinci el ci var. O sandalyeleri orda gördüm. Bu nedenle dedim daha sağlam diye. Demir kısımları bacakları destekliyor
güncel fiyatlardan hiç haberim yok valla. Uygun mu değil mi bilmem. çeyiz seti olarak almıştık biz bütün mobilyaşarı 16bin vermiştik 😂
Sandalyeler rahat gibi güzel bence. Siz de beğendiyseniz hayırlı olsun canım benim
Bizim masa sandalyeler var sandalyeler yıprandı ve bı iki tanesi kırılmak üzere eşim de bu uygun sade sandalye alacağımıza takım alalım diyor kapıda ödeme 7000 TL o yüzden alacaz
Yorumlarda bakin güzelse alın bence imalattan direkt satış herhalde. Uygun çünkü
Bizim masa çok benziyor sandalye altındaki teller hariç açılabılıyor ceviz bizimki masa gövdesi ve ayaklar baya ağır kaliteli ve sağlam
2020 haziran ayında 6500 tl ye konsol setıyle aldık taşındığımız ev küçük geldi sığmadı eve satışa koyduk 12 bin tl ye sizin fiyat baya uygunmuş
Benim bi tanıdığım aldı aynı modelden sandalyesinden çocuğu düşmüş sandalye kırılmış
Allah muhafaza etsin
Amin hayirlisiyla canım
CCok saglam duruyo sandalyeleri anneminkinden asiri kullanisli ve rahat
Çok iyi sevindim
Direkt temizliği aklıma geldi o teller hep tozlanacak eğer fiyat probleminiz yoksa bohem tarzı daha kullanışlı görsel olarak daha hoş geliyor bana allah nasip ederse bu sene o tarz alacağım bence başka model bak içine sinmiyorsa
Sandelyelerin başka rengi telsiz olanı annemde var rahat masa hakkında fikrim yok canim
Annemin takımı böyle 2 senedir kullaniyor güzel yani
Yaa çok iyi
Bir kaç tanıdığımda bundan var hepsinde de ayakların ya biri ya ikisi kırık gittiğim de hep şu kırık ona oturmayın falan diyorlardı ayakları metal olanlara bak istersen 😁
Eşim sandalyeleri sıkıntılı çıksa eski sandalyeleri monteleyecem diyor onlar metal. uygun diye alalım diyor ayakları ben hallederim dio
Aynısından kullanıyorum ama almaz olsaydık. Sandalyeleri felaket kötü, yeniden sandalye alıcam
Gövde kısmı mi ayak kısmı mi kötü
Ayakları ayrılıyor, sırt kısmı gevşiyor. Demir ayaklı sandalye alıcam, onu araştırıyorum
Tam olarak aynı renk aynı model takım var mutfağımda. 4 yılı geçti hala taş gibi maşallah. Masada çok güzel hamur açılıyor başka tahtaya felan ihtiyaç duymuyorsun😅 açılınca baya kişi de sığıyor masaya.
Yaaa cokk iyi
Aynısını aldık sırt kısımları hemen kırıldı attık çöpe
Bence gayet hoş hatta rengi bilr çok güzel
Güzellik sıkıntı yok da ben sağlamlığını merak ettim
Kaliteli ve sağlam oluyor baby
Benim abimde de vardı bunlardan
Baya kullanmisti
Aynısı var bende.hic sağlam değil.sakin alayım deme.bir seneden fazla oldu 4 bine almıştık.hic parasını hak etmiyor.
Sandalye gövde kısmı sağlamsa eşim eski sandalyenin ayaklarinj monte edecek
Yok kız çok dandik.masaasi yüksek.. çevresi keskin.cocuk varsa tehlikeli çocuk için.
Annemde aynısı var masa beyaz sandalyeler gri. Bence güzel kullanışlı yanı. Biizmkiker bıraz hor kullanır ona ragmen sağlamlar hala
Masa aynisi sandalyeler pert
Sandalye gövde kısmı sağlamsa ayakalrinu eşim halledecek
Gövdesi sağlam değil zaten canım
İyi diyehyorum yapanlara çok aldanma. Çünkü aradaki farkı bilmiyorlar. Bu takımı iyi biliyorum. Dünyanın en sağlam olmayan takımı. Yinede linirminalinir ama sakın saglam falan bekleme sürekli sorun cikaracak.
Dünyanın en kullanışsız sandalyeleri koltuk eskimeden sandalyenin bacakları ya yamulur yada kırılır aniden kendinizi yerde bulabilirsiniz.Bundan kaynanamda vardı kızım üstünden düştü.Aynı şekilde ablamda vardı annem düştü kimde varsa hep kırık dökük.Alıpta uğraşmaya ne gerek var ucuz demişsn parayada yazık enerjinize de yazık.
Annemde var aynı takım sandalyeler rahat 5 ay önce falan 5 6 bin civarına aldı
Benim takımda görünüş olarak böyle ama ayakları demirden. Ahşap tahta falan değil. Demir olanları daha dayanaklı. Bunlar hep kırılıyor yamuluyor bir süre sonra. Annemin ve yengemin böyle ve sağlam ayakları olan sandalyesi kalmadı. Görümcemle aynı aldık onunki 1 sene de perti çıktı. Demir olanı varsa öyle al.
Bizim zaten şu anki sandalyelerin ayağı demir eşim onları monte edecek o yüzden tereddüt etmiom çok
1,490,880 soru
24,364,754 cevap
347,433 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın