+2 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (14,119 puan) tarafından

Ayy daha demin bir sürü yazdım silindi 😡

Şu an hastanedeyim beyin cerrahine mr sonuclarimi gostericem sonra 12de oğlum Kur'an'a geçti onun kutlamasi yapılcak dunden bir sürü hazırlık yaptım sonra 2de çıkıp yeni evimin merdivenlerini yikicaz asıl büyük temizlik yarın hafta sonu taşınıyoruz nasipse çok işimiz var 

3 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Allah yardımcın olsunnnn 

Bende evi topladım temizlik yapıyorum 

(14,119 puan) tarafından

Saol canım sanada kolay gelsin 

-Reklam-
+2 oy
tarafından

Ayyy cok yogunmissun kiz pasaya masaAllah hafizlik ds nasip olsun insaAllah gecmis olsun sonuclardan haber et 

(14,119 puan) tarafından

Hiç sorma canım aşırı yoğunum doktor yoktu asistan baktı ama pek tatmin olmadım nedense şikayetlerinizi artmadigi sürece sorn yok dedi 

Amin teyzesi İnsaAllah bunuda aradan çıkarayım dedim çok yoruldum ama 5 çeşit yaptık annemle baya yordu bide ev işi Allah yardımcınız olsun 🤲

tarafından

Gülüm senin agrin devam ediyo mu hala ya hatirlatmak istemoyorum kusura bakma da bu ara benimde cok basim agriyo acaba bende mi gitsem diyorum haftada bi kere mutlaka agriyo adet ve yumurtlama zamanlarim mahfediyo 

(14,119 puan) tarafından

Benim baş ağrısı ensemden büyük canım cogunlukla stres yapınca daha kötü oluyor boyun yüzleşmesi de var o da etki ediyo ama sende git canım ihmal etme yorumu yeni gordum kusura bakma şimdiden uyumam lazım aşırı yorgunum yarın tekrar dan temizle gitcez enerji depolamam lazim

tarafından

Yat bacim yat gecmis olsun gidecem nasipse ben sinir stres yuksek ses acik alan kapali alan uykusuzluk herseyi bahane edip edip basim agriyo hassas oldugumu dusunuyorum acikcasi 

(14,119 puan) tarafından

Saol canım sende randevu alip güzelce tahlilleri yaptır ihmal etme 

+1 oy
(4,910 puan) tarafından

Güzel telaşlar bunlar Allah yeni yuvanizda ağız tadıyla oturmak nasip etsin ayrıca gecmis olsun neyin var 

(14,119 puan) tarafından

Allah razı olsun canim çok saol ..

Beyincik sarkması var bende her sene mr a giriyorum 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 368 göst.
4 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Bikahve (1,514 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 68 göst.
18 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Es25 (4,193 puan) tarafından soruldu
+3 oy
11 cevap 417 göst.