Ayy daha demin bir sürü yazdım silindi 😡
Şu an hastanedeyim beyin cerrahine mr sonuclarimi gostericem sonra 12de oğlum Kur'an'a geçti onun kutlamasi yapılcak dunden bir sürü hazırlık yaptım sonra 2de çıkıp yeni evimin merdivenlerini yikicaz asıl büyük temizlik yarın hafta sonu taşınıyoruz nasipse çok işimiz var
Allah yardımcın olsunnnn
Bende evi topladım temizlik yapıyorum
Saol canım sanada kolay gelsin
Ayyy cok yogunmissun kiz pasaya masaAllah hafizlik ds nasip olsun insaAllah gecmis olsun sonuclardan haber et
Hiç sorma canım aşırı yoğunum doktor yoktu asistan baktı ama pek tatmin olmadım nedense şikayetlerinizi artmadigi sürece sorn yok dedi
Amin teyzesi İnsaAllah bunuda aradan çıkarayım dedim çok yoruldum ama 5 çeşit yaptık annemle baya yordu bide ev işi Allah yardımcınız olsun 🤲
Gülüm senin agrin devam ediyo mu hala ya hatirlatmak istemoyorum kusura bakma da bu ara benimde cok basim agriyo acaba bende mi gitsem diyorum haftada bi kere mutlaka agriyo adet ve yumurtlama zamanlarim mahfediyo
Benim baş ağrısı ensemden büyük canım cogunlukla stres yapınca daha kötü oluyor boyun yüzleşmesi de var o da etki ediyo ama sende git canım ihmal etme yorumu yeni gordum kusura bakma şimdiden uyumam lazım aşırı yorgunum yarın tekrar dan temizle gitcez enerji depolamam lazim
Yat bacim yat gecmis olsun gidecem nasipse ben sinir stres yuksek ses acik alan kapali alan uykusuzluk herseyi bahane edip edip basim agriyo hassas oldugumu dusunuyorum acikcasi
Saol canım sende randevu alip güzelce tahlilleri yaptır ihmal etme
Güzel telaşlar bunlar Allah yeni yuvanizda ağız tadıyla oturmak nasip etsin ayrıca gecmis olsun neyin var
Allah razı olsun canim çok saol ..
Beyincik sarkması var bende her sene mr a giriyorum
1,493,352 soru
24,400,056 cevap
350,072 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın