+4 oy
385 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,562 puan) tarafından

3 yıldır epilepsi  nöbeti gecirmiyordum bugün öğle saatlerinde ağır kriz geçirdim. Moralim çok bozuk. Oğlum gördü mahvoldu 😞😓😩 çok şükür eşim evdeydi o sırada 

Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor. 

8 Cevaplar

+3 oy
(628 puan) tarafından

Geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah üzülme stres yapma canım o hastalık stresi sevmez rahat ol çocugun için

(1,562 puan) tarafından

Vardı birileri eşim işe gidecekti kaynanam vardı terasta oğlumla oynuyordu aşağı bıraktı sonra oğlumu o sırada olan oldu Allaha şükür illaki birileri oluyor. 

Ama karar verdim oğlum 8,9 yaşına gelmeden tek başıma  dışarı ekmek almaya dahi gitmem oglumla

(628 puan) tarafından

Aynen Allah korusun dışarda felan olur yavrum çaresiz kalmasın 

(1,562 puan) tarafından

Başına fenalık da gelebilir Allah korusun çok korktum ben bugün. Evimde otururum daha iyi 

(628 puan) tarafından

İnşallah olmaz iyi düşünelim iyi olsun

(1,562 puan) tarafından

Doğru diyorsun. İnşallah.  

-Reklam-
+3 oy
(2,532 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun cnm biseyler mi tetikledi acaba ? Rabbim şifa versin bi daha yaşamayasin inşallah

(1,562 puan) tarafından

Sag ol .

Regl oldum  dün bugün biraz sancılı geçti dün gece de sabaha doğru vücutta atmalar vardı önce yok ya yorgunum dedim sonra bukadar belirgin olması iyi değil dedim iyi de olmadı zaten  😞 allahtan eşim evdeydi o sırada 

(2,532 puan) tarafından

Doktora git varsa bi ilacı al yazdır düzenli kullan yasin genç evladın için onu düşün ilk defa seni oyle gördüyse nasil korkmuştur :( Allah bi daha yaşatmasın dikkat et sen yine 

(1,562 puan) tarafından

14 yaşımdan beri ilaçla tedavi altındayım aslında. Bazen vücutta meydana gelen değişiklikler kaynaklı kaçınılmaz olabiliyor. Oğlum daha 2 bucuk yaşında o yanımdayken olmuş. Bayağı etkilenmiş babasını çağırmış bilincim yerine gelince ağlıyorum ya yavrum demiş ki anne ağlama ben yanındayım demiş  😞. Canım yavrum. Nasil içim acıdı öyle diyince. Daha çok küçük:((

İnşallah uzun süre yaşamam en azından bi beş yıl daha çok kötü bi his tüm sinir sistemlerim kemiklerim kaslarım çene kemiğim de dahil mahvoldum. 

+3 oy
(280 puan) tarafından

Allah bir daha yaşatmasın,  çok geçmiş olsun

(1,562 puan) tarafından

Sağ ol , inşallah bidaha olmaz en azından uzun yıllar  😞

+3 oy
(3,698 puan) tarafından

Ayyy canım benim üzme kendini elinde olan bir durum değil ki😔 benimde varmış küçükken sonradan geçti ama çok şükür , baya zamandır olmadı elhamdülillah, seninde olmaz inşallah🤲🏻 o miniğin kalbinden öpüyorum canım benim yaa ❤️

Benim kızımda 2.5 yaşında duygulandım valla okurken bir daha olmaz inşallah canım doktora git muhakkak 🤍

(1,562 puan) tarafından

Gidicem canım. Çok sağol ❤️

+2 oy
(180 puan) tarafından

ALLAHIM Şafi smiyle şifasını versin için d3 tüm hastalara insallah

(1,562 puan) tarafından
+1

Amin inşallah, Allah razı olsun ❤️ 

+1 oy
(2 puan) tarafından

Geçmiş olsun. Hastalık allahtan Allah derdine derman versin 

(1,562 puan) tarafından

Allah razı olsun.  Çok şükür halime hastalik ömür boyu benimle ama rabbime şükürler olsun ki her işimi yapabiliyorum bilincim açık olduğu sürece kimseye muhtaç değilim

Rabbime emanet ediyorum herseyimi. Amaa bazen kriz yıpratıcı olabiliyor 😞 tabi çok şükür yinede 

+1 oy
(977 puan) tarafından

Rabbim şifa versın ınsallah geçer. Çocuk kaç yaşında 

(1,562 puan) tarafından

2 buçuk oldu bugün oğlum.  Allah razı olsun kronik hastayım geçmiyor malesef ama ilaçla ertelenebilir durumda  çok şükür 

(977 puan) tarafından

Ahh kıyamam çok korkmuştur şimdi. Onunla konusun ne kadar anlar bilmiyorum ama bazen bu durumu yaşayabileceğini, korkmaması gerektıgını telkin edebilirsin

(1,562 puan) tarafından

Bir kaç. Defa da şahit oldu kriz olmasa da tansiyon düşmesi vs. Krize 2 defa şahit oldu ama o da kabullendi artık durumu .korktu biraz da babasına haber vermiş yavrum . Beraber uyuduk gündüz hiç kalkmadı yavrum iki de bir anne iyi misin. Dedi uyanıp.  

(977 puan) tarafından

Ah canım ☺️ sağlıcakla kalın...

(1,562 puan) tarafından

Allah razı olsun canım benim. Kriz geçirmek bayağı üzdü beni burda paylaşmak biraz da iyi geldi ❤️

+1 oy
(872 puan) tarafından

Rabbim şifa versin bi daha yaşatmasın inşallah 🤲🏼

(1,562 puan) tarafından

Amin inşallah.  Oğlumda çok korktu ya hala gözlerinde korku var iki de bir anne iyi misin diye soruyor 

(872 puan) tarafından

Kıyamam yaa

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 364 göst.
0 oy
5 cevap 361 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Gonulgungor (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 349 göst.
0 oy
8 cevap 375 göst.