+2 oy
70 göst.
Diğer kategorisinde (193 puan) tarafından

Bu bnm 2 ci gebeligim hic hisetmiyorm bi kere felan hissediyorm oda varla yok gibi hamile dglm gibi sanki kasik bel karin agrisi oluyor bu normalmidir 

4 Cevaplar

+3 oy
(1,516 puan) tarafından

22 haftada ben hissetmiştim millet tekme atıyor derken 😅

(193 puan) tarafından

2 ci gebeligimizdemi hissetiniz bende arada hissediyoem bazem hic bisey hisetmiyorm o derece hamile gbi deglm tansiyn cikti korkuyorm biseymi oldu diye endiseliym acikcasi 5 aylik suan bebek karnik hic yok herkez hamileym diyorm inanmiyolarlar 1 ici gecelikte 5 aylikken 7 aylik gibiy kocamandi karnim

(1,516 puan) tarafından

Ilk gebelegimdi ama gerçekten çok geç hisettim millet ilk gebelikte yok balık gibi yuzuyormus falan filan derdi ben 9 aya kadar zaten az hissettim bebegim sadece açken tekme atardi oda az yani 😅

(193 puan) tarafından

Ilk ve ikinci farkli diyolar cabuk hissettiyorsun normalde aka bn hissedemiyorm bndede ilkte balik gibi yuzdugunu hissediyordm bu aralar sadece agri hissediyorm sol kasigim bicak saplaniyorgibi agri var durumiyorm agridan

-Reklam-
+1 oy
(3,715 puan) tarafından

Benimde ikinci ve 19 haftalık . İlk gebeliğime kıyasla bunu çok geç ve az hissettim . Hatta yeni yeni gece sırt üstü yatınca minik varla yok arası atıyor. 

(193 puan) tarafından

Benm oda yok yada hisetmiyorm neden blmiyorm

+1 oy
(1,185 puan) tarafından

Ben✋️5.ayın ortasında hissettim.hatta bi ara hissetmiyordum.sonra kanama ve bel ağrısıda olunca doktoruma gittim çok şükür durumu iyiydi.2 gebeliğimdede geç hissettim.

(193 puan) tarafından

Ozaman normal bi durum doktora soyledm adet sancisi gbi agrm var kasik belimde karnimde dedm sol karnimij kismina sanki bicak saplaniyor gibi oliyor dedm bsey demedi bana yatamiyorm gceleri agridan

(1,185 puan) tarafından

Ağrın varsa git canım.benim erken doğum riskim vardı.kasılmalar içinde ilaç kullanıyordum 

+1 oy
(3,319 puan) tarafından

Ben çok erken hissettim cnm 12 haftadan bu yana hissederim 16. Haftada da kıpır kıpırdı  sonra güçlü tekmeler şimdi 22+5 haftalığız iç karın genişse muhtemelen hareket ediyor fakat hissetmiyorsundur cnm rutin kontrolllerinde bir sıkıntı yoksa bir kaç hafta sonra rahatça hissedersin 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 94 göst.
6 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nurergun (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 151 göst.
13 Kasım 2021 Diğer kategorisinde elis (2,032 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 143 göst.
3 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde denizanne (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 286 göst.
17 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gul karaaa (847 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,448,955 soru

23,798,184 cevap

317,223 kullanıcı

...