+4 oy
436 göst.
Diğer kategorisinde (69 puan) tarafından

Kızlar her zaman babanızın evine gider misiniz annem hiç istemez ona sık sık gitmemi oysa ki yakınız da iki üç ayda bir gel der gidince doğru düzgün yemek yapmaz ya bir Makarna yada bir çorba arayıp çocuk evde yanlız sıkılıyor kayinvederine git diyor yada bana şu lazım dedem kayanandan iste benden isteme der kaynanamın kızları her gün ona gelir onlarda yer içerler 

hatta çocuklara kaynanam bakar onlar gezmeye pikniğe giderler en ufak bir işte hemen kızlarına yardıma koşar onların işini halleder ama ben anneme söyleyemem bana ne ben napa bilirim der bir kere kız kardeşimi temizliğe yardıma gönder bana dedim onlar senin hizmetçinmi dedi benim oğlum küçük teyzesini çok sever gönder iki gün bende kalsın dedim çocuk hasta moral olsun hani Yok ben napacam benim işim var gücüm var bana yardım ediyor dedi bide zorla sevmediğim bir adama vermiş durumu yok hayatımı kendisi mahf etmemiş gibi Kendi başının çaresine bak diyor kaynanam da bundan dolayı bütün işini bana yaptırıyor niye maddi manevi yardımcı oluyor diye annemde sürekli git kaynananin işini yap sana bir şeyler versin işte para falan 

18 Cevaplar

+3 oy
(499 puan) tarafından

Benim anam demek istemiyorum o kadın en küçük kardeşim 11 yaşında bırakıp gitti bizi bacima kardeşime analık yaptım. Biz küçüklükten beri böyleydi. Yemedigimiz hakaret kalmadı anadan gotunuze kadar laf ederdi (küfür). Yemek yapmazdı. Ağzınıza ederim falan filan baba ondanda beter. Var yani böyle evlat sevmeyen analar işte. Ama yasayamayinca kimseye inandiramiyorsun annem kötü diye. Yaşadığın içine dert olup kalıyor. Hayat işte oda bizim imtihanimiz oluyor.

-Reklam-
+3 oy
(1,606 puan) tarafından

Depremde ev de tek duramıyorum demiştim anneme o gün dışarda kalmayı düşünüyorlardi sırf geldiğimde evde bulamazsam diye gitmeyiz diye gel tabi gerekirse çıkmayiz demişti. Her zaman önceliğiydik annemizin yemez yedirir giymez giydiriir günlerce evinde kal sesini çıkarmaz ne desek anında yapar gözümuzun içine bakar ben annemi bir kere beni uzup kırdığını hatırlamam her anne özel değerlidir ama yeryüzünde annem gibi bir anne olduğunu sanmıyorum .Annemin melek.oldigunu düşünüyorum ciddi anlamda

+2 oy
(374 puan) tarafından

Annenizdir ama kusura bakmayın insan olamayip anne olan insan çok.Nefret diyorum boyle insanlardan.Kadın duygusuz kendini dahi sevmiyordur ki seni sevsin.Anasi babasi sevmeyini de el sevmez işte.Allah yardim etsin kuzum sana.Birde seni zorla evlendirmis nasil bir insan evladini zorla verir istemediğine ya hem de maddi durumu yok.Senin yerinde olsam gitmemde gelmesinde.Sen evledınla cok mutlu gunler görürsün inşallah 🙏 Rabbim ferahlık versin sana.

(69 puan) tarafından

amin inşallah cnm sağol 

+2 oy
(1,439 puan) tarafından

Bazı kadınlar,sadece doğurmakla bütün vazifesini yapmış olduğunu sanıyor.oysaki her evlat her yaşta annesine sığınır.sizin annenizde sanırım o kadınlardan.benden tavsiye kendini kimseye ezdirme kendi annen bile olsa.

+2 oy
(6,131 puan) tarafından

Elinden gelse her gün yanına almak ister ben esimin ailesi yüzünden eşim il değişikliği yaptı annem her gün isyan eder taşındım kabul ettim diye annem köyde ben merkezde oturuyordum cocukla gelemem bugün diyim kapıya taksi yıllardı veya Kendi çıkar gelirdi 

Eski duzenimi özledim buraya girme fırsatim bile olmazdı her gün misafirim olurdu ben giderdim şimdi hiç biri Yok 

+2 oy
(21,547 puan) tarafından

Çünkü üremek anne olmaya ya da baba olmaya yeterli değil o sadece üreyebilen veya doğurabilen bir canlı hepsi o kadar 

+2 oy
(1,030 puan) tarafından

Annenın kaç çocuğu var canım? Çocukları umurunda olmayan insanlar genellikle çok ürüyor. Çok ilgili maddi manevi eksik bırakmayan insanlar da kültürel düşüncelerle ya dünyaya çocuk getirmiyor getirse de 2 yı gecmıyor. Yanı böyle insanların çocuk sahibi olması gerekirken aslında çocuğu olmasa daha faydalı diyecegımız insanlar 4ün altında durmuyor ne yazık ki. O yüzden eminim ki diğer kardeşlerine de öyledir. 

+2 oy
(4,237 puan) tarafından

Narsist bir anne örneği. Evlat doğurur onlarıda sadece işçi olarak doğurur eve . Ha gün gelir yaşlanırsam bakarlar die bide. Sen sadece evde kabullenilmek ufakta olsa sevilmek için kendini paralamışındır ama nafile işte. Arama sorma umrunda olmasın Ana demeye bin şahit ister kendi evinle çocuğunla ilgilen 

+1 oy
(12,483 puan) tarafından

Zorla mı evlendirdiler seni bu kadar sevmemesinin nedeni nedir geçmişte bir sorun mu yaşamıştınız

(69 puan) tarafından

Yok oysa ki onu çok seven çocuğu bendim hep annem yorulmasın diye kendimi paralardim evin bütün işine koşardım şimdi çok pişmanım keşke olmasaydım öyle keşke o zaman onları karakola şikayet etseydim zorla evlendiriyorlar diye şimdi öyle nefret ediyorum ki kendisinden 

(12,483 puan) tarafından

Bazen iyilik yapınca annen bile olsa yaranamazsın demekki o da merhametsiz bir insan ve evlat ayırıyor böyle yapanların derdinin ne olduğu da belirsiz öz evladına düşman gibi davranıyor resmen yazık kendisine yazık ediyor sen boşver Allaha havale et çünkü dönüp dolaşıp bir gün eline mahkum olursa bu dediği ve yaptığı şeyleri ona hatırlatacak olan kişi sen olacaksın 

+1 oy
(2,921 puan) tarafından

Bu senin annen aranızda ayrımcılık mı yapıyor yaa

+1 oy
(7,381 puan) tarafından

Büyük ihtimalle annende böyle bir ailede büyümüştür. Annesinden böyle görmüştür. Yada tahammülü yoktur çocuklara kalabalığa. Gidince annenden beklemesnde sen kalkıp yemek yapsan çay yapsan işlerde yardımcı olsan. Gidişin yük değilde hafifletse anneni belki durum değişir 

(69 puan) tarafından

Evet babası onları öyle zorla evlendirmiş ve hiç biri eve gitmiyor giderse babası çocuklarına bağırıyor falan hadi evinize der

(7,381 puan) tarafından

Ahh be 🥺işte annen görmediği sevgiyi, ilgiyi, şefkati nasıl göstersin ki. Oda bilmiyor çünkü. Ne görmüşse onu biliyor 

+1 oy
(14,069 puan) tarafından

Elhamdülillah diyeyim. Kıyasa girmeyelim ama herkes farklı canım benim 

+1 oy
(1,034 puan) tarafından

Kurban olurum anneme hep telefonda ağlıyor sizi özledim keşke burda olsaydın diye. Bayramda gidip 1 hafta falan kalıyoruz keşke daha fazla kalsanız diyor annem

(69 puan) tarafından

Ah be keşke her çocuk aynı şartlar da büyüse her çocuğun iyi anne babası olsa 

(1,034 puan) tarafından

Keşke canım bizimde babadan yüzümüz gülmedi

+1 oy
(898 puan) tarafından

Babam bana yakın ama senede Bi Kaç kere anca gideriz ama o bize ayda 2 kere felan gelir benim annem 15 sene önce vefat etti babam evlendi ve baba evi bize soğuk 4 duvar oldu asla sıcaklık yok.. Annem vefat ettiğinde bekar kardeşim de vardı kaçar gibi evlendi.. Canım annem varken koymazdı evimde oturayım gel çocuğu özledim der dururdu...  

+1 oy
(720 puan) tarafından

Öz olmama ihtimali var mı acaba? 

0 oy
(156 puan) tarafından

Yerinde olsam ne aramam ne sormam ne bişey istemem.. bütün ilişkimi keserim

0 oy
(923 puan) tarafından

Gerçekten aşırı fedakar ve merhametli bi bi anneyle büyümüş biri olarak anne adı altında böyle insanların elinde büyüyenlere çok üzülüyorum he benimde baba tarafım eksiktir (manevi olarak)  herkesin eksik bi yanı oluyor maalesef 

0 oy
(5,434 puan) tarafından

Annen vicdansızmış gerçekten bizde yakın oturuyoruz hafta da iki gün ben giderim bir yada iki gün o gelir eskiden aynı sitede oturuyorduk hergün beraberdik ben çalıştım kızıma baktı ev yer sahibi olalım diye

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 442 göst.
30 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde BERRA nin annesi (970 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 155 göst.
9 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Cnblt (1,798 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 417 göst.
15 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 190 göst.
17 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Prensannesiii90 (590 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,967 soru

23,851,597 cevap

319,917 kullanıcı

...