Kızlar her zaman babanızın evine gider misiniz annem hiç istemez ona sık sık gitmemi oysa ki yakınız da iki üç ayda bir gel der gidince doğru düzgün yemek yapmaz ya bir Makarna yada bir çorba arayıp çocuk evde yanlız sıkılıyor kayinvederine git diyor yada bana şu lazım dedem kayanandan iste benden isteme der kaynanamın kızları her gün ona gelir onlarda yer içerler
hatta çocuklara kaynanam bakar onlar gezmeye pikniğe giderler en ufak bir işte hemen kızlarına yardıma koşar onların işini halleder ama ben anneme söyleyemem bana ne ben napa bilirim der bir kere kız kardeşimi temizliğe yardıma gönder bana dedim onlar senin hizmetçinmi dedi benim oğlum küçük teyzesini çok sever gönder iki gün bende kalsın dedim çocuk hasta moral olsun hani Yok ben napacam benim işim var gücüm var bana yardım ediyor dedi bide zorla sevmediğim bir adama vermiş durumu yok hayatımı kendisi mahf etmemiş gibi Kendi başının çaresine bak diyor kaynanam da bundan dolayı bütün işini bana yaptırıyor niye maddi manevi yardımcı oluyor diye annemde sürekli git kaynananin işini yap sana bir şeyler versin işte para falan