+2 oy
120 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,713 puan) tarafından

Kaynanam numaramı silmişti instagram dan flan çıkarmıştı. Annem konuşmayacaksan yine konuşma kayıt etme ekleme ama ara dedi. Bende kesinlikle hayır dedim. Eşim zaten böyle bişey diyemez. Hastalık zamanında ilaç almaya giderken baktı kızıma. Işına giderken baktı ameliyat oldm baktı . Ama onun dışında en ufak bir şeyini görmedm. Doğum Günüm oldu yazın kemoterapi alıyordm.  Ne mesaj attı ne aradı. Bende zaten 2 senedir anneler gününü ve Doğum Günü kutlamıyorm. Annemde ara diyor. Siz olsanız arar miydiniz?

4 Cevaplar

0 oy
önce (1,637 puan) tarafından

Ben tam anlayamadım gorusuyo musunuz gorusmuyor musunuz normalde

önce (1,713 puan) tarafından

Ben görüşmüyorm 1 aydr da gitmiyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (3,376 puan) tarafından

Bu anneler niye boyle ya benimki de gecen kaynanam yine ikinci cocuk ikinci cocuk diye tutturuyo kasiniyo yine bu ara tutamayacam kendimi bi gun dedim sus sus alttan al o buyuk kocanin hatırına diyo ya tamam bende zaten alttan aliyorum iyice bunaltmadan kimseye bisey demiyorum ama lan bi kerede kizim arkandayim ezdirme kendini de ya hadi bu basit bi konu neler beler oldu hic bi kere arkamda olmadi arama da sormada bosver sen yeniden dogdun bacim caninin kiymetini bil 

Valla bende anlamıyorum ya. Kafam rahat konusmuyorm görüşmüyorm. E o arasaydı madem demi. Yine biyopsi olacagm korkma kızım dua et deseydi yok aramam asla

önce (3,376 puan) tarafından

Vencede onun aramasi lazimdi sen burda caninla ugrasiyosun bi kucuk cocugun vaf destek olacagi yerde kostek oluyo yetmiyo bi de sen arayacakmissin valla ben nifak sokmus olmayim icinden geliyosa ara arayan varsa da gercekten cani gonulden tebrik ediyorum ama ben aramam 

İçimden hiç gelmiyor o yüzden aramam

0 oy
önce (1,357 puan) tarafından

Ben olsam aramam

0 oy
önce (5,359 puan) tarafından

Eşin bunu sorun etmiyorsa arama hiç madem zaten büyük bir hastalık atlattın zor zamanlar geçirdin modele ihtiyacın var durduk yere keyfini kaçırma hiç

Yok etmez edemez. Haklıym çünkü  biliyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 596 göst.
15 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yenibiranne-00 (144 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 264 göst.
0 oy
4 cevap 307 göst.
25 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevii (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 656 göst.
26 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Papatyaa33 (12 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,198 soru

23,840,961 cevap

319,340 kullanıcı

...