Anlıkçı geldi haaaanım 😀 Kimler nerde napıyor. Akşama ne pisiriyor ? Ben bugün rahatım eşim geç gelecek gerçi hergün geç geliyor 😀😀 dolapta yemeğimde var. Oturdum kahve keyfi yapıyorum siz neler yapıyorsunuz hanımlar ♥️
Afiyet olsunnnn benim daha çok işim var düdüklüye fasulye koydum airfreyre et koydum şimdi kahve içiyorum dolapları düzenlicem evi dik süpürgeyle hemen alıp elmalı kurabiye ve yarın için hazırlık yapmam lazım kızlarla pikniğe gideceğiz hava güzel olursa inşallah
Piknik en sevdiğim olay ya bende sabah eşime pazar günü gidelim dedim her hafta gitmek zorunda mıyız dedi evet dedim sustu 😀😀
Afiyetler olsunn otobüsteydim başım döndü yazamamıştım şimdi geldim oturdum😅 içim yandı kahve içiyorum akşama da makarnalardan çeşit seçeceğim
şu an tam bu moddayım canım evim 🏡💘
Afiyet olsun bardağın çok hoş 🥰
Afiyet olsun 😊 bende şimdi post açtım kahve postu 🥰
Evet gördüm bende ona yazıyordum tam 😊
Kalp kalbe karşı 🥰
Benim işsizim yemeği de ben yapmıyorum 😂😂😂 oğlanı uyuttum keyif yapacağım valla
Benimkide ağlayarak uyudu normalde öğlen uyumaz. Uyumuşken Kahve içeyim dedim
Benim oğlan uyuyor ama bugün geç kalkmıştı uyutmaya hiç niyetim de yoktu uyuycam diye eziyet edince aman uyu gece geç yatacak da annemle babam olunca sıkıntı etmiyorum
Sadece kahve içiyorum
Afiyet olsun 🥰
Sizinki kadar guzel değil
Ben böyle yapınca kendimi iyi hissediyorum
Afiyet şeker olsun 😊evdeyim oturuyorum 😁
Menü çökertme kebabı
Salata
Çorba
Çok güzel menü afiyet olsun şimdiden 🥰
Sağol canım 💕
Hiç kendime vakit ayıramıyorum maalesef 3 yaşında ve 18 yaşında kızlarım var sürekli koşuşturmaca içindeyim evde temizlik yemek ıvır zıvır namazlarim ibadetlerm derken gece yarısı oluyor sadece tek lüksüm gece 12 den sonra yaprak dökümü izlemek hsgjkkk
Evin işi bitmez boşver onun yerine kendine vakit ayır
Olmuyor kuzum ya ozaman da işler birikiyor yigiliyor
Afiyet şifa olsun canım yemekte kavurma pilav salata ayran var yiyoruz minik kuşumla 😁 kahvemi çoktan içtim artık akşama duble bir tane daha içerim 😂
Afiyet olsun canım 🥰
Onların hepsini yicen mi 😄
Yedim 😀 öğlen sadece çorba içmiştim çok tok değildim
Ohhh yarasın canım ♥️
Teşekkür ederim 🥰
Afiyet şifa olsun . Koltuk ortunuzden memnunmusunuz . görünce sormak istedim bende alicam da .
Evet çok memnunum hiç kayma yapmıyor
İsmi felan varmı alırken ne deyip almak lazim
Afiyet olsunnn canim
Valla bu saat oldu yemek yapmadım bu saatten sonra makarna yaparım artık yada pizza alırım
Makarna iyidir ya kurtarıcı
TV ünitesi çok mu köşeye kaymış biraz ortala benim simetri sorunum var ondan afiyet olsun
Ya çok tatlısın 😄
Ortalayacak yer yok bacım kapiya geliyor oda küçük 😀
Tşk ederim @Bayankeyif
Anladım cnm ozaman böyle kalsın @Duygu
Eve yeni geldik bebeleri uyutup ayakalri uzatıp kahve içmeyi planlıyorum 😄
Bizde parka çıktık ne zaman eve döneriz Allah bilir 😀
Az önce uyuttum daha :(
Ay çok yoruldum deminden balığı tuza yatırıyoruz bi 50 kiloya yakın yıka tuza batır kaynanamla yorulduk baya afiyet olsun sanada
Evet canım adilcevazdayim
Sen üniversite tarafına yakın misin
Üniversite uzak bize ben kef kalesine ulu camiye yakınım canım yürüyerek gidiyorum bazen sahile ama üniversiteye yuruyemem
Sen parkın o taraflarindasin galiba ozaman cnm iki sene orda kaldim
Pek sayılmaz cebba şelalesi biliyorsan oraya çok yakınım
1,452,599 soru
23,846,919 cevap
319,655 kullanıcı