+2 oy
355 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (11 puan) tarafından

Merhabalar sizce Salonu sık gösteren şey nedir ? 

Salonuma bir şeyler almak istiyorum havasını değiştirecek şeyler sizce bu neler olmalı 

9 Cevaplar

+2 oy
önce (14,562 puan) tarafından

Açık tonlar her zaman zarif ve ferah gösterir ama temizliği öyle kolay olmuyor maalesef 😊

Onun dışında ben salonu boş seviyorum. Benim salonumda Bi koltuk takımı bir de konsol var. Elimde olsa berjelleri bile cikarcam çünkü salonum küçük. Onun dışında Salon bitkilerini seviyorum ben büyük yapraklı olur bodur ağaç gibi görünenleri. Salon genisse ve boş duvar varsa güzel bir saat veya tablo da güzel olabilir.

önce (11 puan) tarafından

Benim salonumda çok geniş değil ama çok boş duruyor güzel aksesuarlar almak istiyorum kırlentler saat boy aynaları bunlar salona hava katarmı acaba 

önce (14,562 puan) tarafından

Boy aynasını sevmiyorum ben salonda. Kirlentler güzel duruyor ama ben kullanmıyorum çünkü kızım 3 yaşında ve onlar hep yerlerde 😄 

-Reklam-
+1 oy
önce (2,671 puan) tarafından

Salonunu bilmeden tavsiye vermek   olur mu   renk  olsun  ne nereye uyar vs vs 

Duvarım boyanıyor halım yıkamaya gitti yoksa resim atacaktım

AAnladım  ..

Doğuma 20 gün kaldı(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤

Sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah 

Amin inşallah Allah razı olsun 

+1 oy
önce (140 puan) tarafından

Hasır aksesuarlar, salon bitkileri, hasır saksılar, tablolar

+1 oy
önce (813 puan) tarafından

Ne kadar boş o kadar ferah tabi kocaman bir odaysa boş da güzel durmaz benim sandalyeler var çok gözüme batıyor bir tane sehpa var tek onun adına başka birşey diyorlardı unuttum o gözüme batıyor ama koyacak yer yok 

TV ünitesi sevmem bana çok kaba gelir mesela fon perde severim bence güzel duruyor 

Perde aksesuarı sevmem perdeler yere kadar uzasın ben kiracıyim ev sahibi avizeleri çıkartmayın dedi için avizeler duruyor ama çok çok eski milattan önce kalma mecbur duruyorlar tablo sevmem duvarda saat olsa yeterli 

Bende kiracıyım maalesef çoğu konuda elimiz kolumuz bağlanıyor 

+1 oy
önce (1,991 puan) tarafından

aksesuar alacaksan ucuz olanlardan uzak dur. bu bir tablo, biblo olabilr. az ama öz al kaliteli bir şey. canlı çiçek olabilir. güzel bir tablo olabilir.

şimdi boş kitap kutuları falan var, koyma onlardan.

önce (742 puan) tarafından

Evet ya kim çıkardı su modayı bna komik geliyor 

Bu tavsiyeniz benim için önemli bende alsam mı diye düşünüyordum Ama almamak daha iyi sanırsam ◉⁠‿⁠◉

önce (1,991 puan) tarafından

gerçek kitaplar varken sahtesini ne yapalım? güzel bir kitaplık veya raf üzerine sevdiğiniz kitaplar çok daha güzel durur. bir de okunmuş bir kitapsa miss

Evett kesinkle

+1 oy
önce (5,375 puan) tarafından

Benim salonjmda gözüme boş sanki yaşanmıyor evin içinde hissi veriyordu salkn bitkisi aldım evin enerjisi değişti 

Evett çiçekler gerçekten eve ayrı bir hava katıyor

+1 oy
önce (7,447 puan) tarafından

image

yemek masasına duvarına bu dekoru düşünüyorum ben

Hmm kiracıysan gerek yok. Bende yıllardır kiracıydım daha 2 gün önce ev aldık şükürler olsun. Allah sizede nasip etsin inşallah

Amin inşallah ama fikriniz çok hoş eminim evinizede yakışır 

İnşallah canım. Çok maliyetli değilse tabi.

önce (2,909 puan) tarafından

Hiç maliyetli değil eşinizle yaparsanız baya keyifli oluyo ve baya hoş duruyor mutlaka yapın yemek masasının yanına özellikle duvara monte olan isiklardanda alın onlar ayrı bi hava katıyor

Ben bulaşamam canım. Kendi 7 yıldır oturduğumuz evi aldık. Taşındığımda yeni yapılmıştı ev. Ama 3 çocukluyum yıprandı. O yğzden sadece bu değil kapısına kadar değişecek. Büyük tadilat var bununda beraberinde yapılması lazım. 

Masrafa girdik diye maliyet dedim inşallah uyguna yapılırsa çok hoşuma gitti benim 😊

+1 oy
önce (3,075 puan) tarafından

Ayna, odayı hem modern hem daha geniş gösteriyor, illa boy aynasınolacak diye birşey yok. Hatta tasarım açısından rafya aynalar güzel duruyor. Birazda mobilyanın tarzına göre değişir. Canlı bitki yine eve fresh modern hava katıyor. Avize, perdenin uzun olması vs.

Teşekkürler güzel fikirleriniz icin 

+1 oy
önce (2,909 puan) tarafından

Büyük guzel bi çiçek salonun havasını değiştirir ama sade olacak salon bol süslü değil 

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 919 göst.
3 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,538 puan) tarafından soruldu
+3 oy
3 cevap 94 göst.
19 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Alyakus (2,643 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 180 göst.
+1 oy
1 cevap 73 göst.

Kategoriler

1,453,355 soru

23,856,722 cevap

320,180 kullanıcı

...