+2 oy
393 göst.
önce Diğer kategorisinde (72 puan) tarafından

Kızlar 35+4 haftalık hamileyim, kızım üç gündür hasta, ilk gün kustu ishal oldu bende zehirlendi sandım, dün kusma vs yoktu sadece ateşi çıkıyordu altı saatde bir, bugün sabah yine kustu biraz hemen acile götürdüm, ordada serum taktılar gönderdiler, şimdi az önce yemek yemiyordu zorla verdim yemeği iki dk durdu geri kustu yemeği verirken midesi bulanıyordu kendisi yemek istemediği için geri atmak istiyordu ben izin vermedim, yani artık belim ağrısı kasılmalar yüzünden kaldıramıyırum hastaneye götürüyorım bişey virüstür diyip geri gönderiyor, diş etleride şişmiş baya ne yapmam lazım lütfen bi akıl verin acaba yemeği zorladığım içinmi geri atdı?

10 Cevaplar

+1 oy
önce (53,456 puan) tarafından

ne kadar aralıklarla kusuyor cok mu sık 

önce (72 puan) tarafından
+1

Hayır canım sabah kusmuştı saat dokuz gibi şimdide akşam üstüydü yedi iki dk sonra yediğini atdı

-Reklam-
+1 oy
önce (474 puan) tarafından

Çok zorlama bulantısı varken kefir ayran filan ver sıvı alsın bol bol düzelir inşallah hiç birşey yemiyor her yediğini çıkarıyorsa bir daha acil git mutlaka

önce (4,729 puan) tarafından
+1

Kefir vermesin böyle durumlarda süt kefir iyi gelmez. Yoğurtlu çorba, muz, şeftali, patates falan yerse iyi gelir 

önce (474 puan) tarafından
+1

Kefir probiyotik diye dedim aslında sade olan ben ishal kusma da kullaniyorum iyi geliyor diye dedim ama yoğurt corbasıda verebilir dediğiniz gibi 👍🤗

önce (4,729 puan) tarafından
+1

Ben de aynı mantıkla Probiyotik diye vermiştim ama oğlumun kusmasını daha da arttırmıştı doktor niye verdin demişti bana😔

+1 oy
önce (4,039 puan) tarafından

Ac kalmasidq bir nevi hastalikta sifa aslinda. Dis etleri icin tuzlu gargara iyi gelir, benimde cocugum gecen haftalarda surekli ateslendi, ama gecti cok sukur Allah acil sifalar versin

+1 oy
önce (2,110 puan) tarafından

İlaç vermediler mi ? 

Sen iyi bir çocuk doktoruna götür bugün hafta sonu tekrar acile götür geçmedi daha kötü oldu de 

+1 oy
önce (1,945 puan) tarafından

Yemek için zorlama . Ne kadar zorla versen de kusar. Bende benzerini yaşadım ikizlerim de yemiyor diye kafayı yiyicektim doktor bol sıvı tuketsin şuan yememesi normal demişti.  Bizimde virüstü ve ne olduğu belli değilde yaklaşık 1 hafta sürmüştü.  Yemin ederim ilk 2 gün asla uyumadık.  Gece bile her 5 dk bir kusuyordu.  

önce (72 puan) tarafından
+1

Valla zor birde hamileyim

+1 oy
önce (6,708 puan) tarafından

Hafiff seyler ver cnm midesi biraz dinlensin daha yeni iyileşiyorsa püre patates yoğurtlu makarna filan ver yağlı birşeyler verme  

+1 oy
önce (4,135 puan) tarafından

Hastayken yemek yemek istemiyorsa zorlamamak gerekir 

önce (4,135 puan) tarafından

İlikli kemik suyu çorbası içir ama istemiyorsa onu da zorlama meyve veya meyve suyu verebilirsin 

0 oy
önce (654 puan) tarafından

Bulantısı olan insan yağlı ve salçalı yemekler pek yiyemez. Kendimden ve 3 yaşındaki oğlumdan biliyorum bunu. Oğlumla birlikte hastayken 2 gün falan sadece çay ekmek yiyebildik. Çünkü diğer yemekleri midemiz almıyordu. Ağır geliyordu. Kızınıza daha hafif yiyecekler yedirmenizi tavsiye ederim. Bir çorbayı bile midesi almayabilir. Zorlarsanız kusmayı tetiklemiş olursunuz. Asla zorlamayın. 

0 oy
önce (8,022 puan) tarafından

Sen miden bulanıyorken yemek yiyebilir misin ? Hayır . Bu resmen çocuğa eziyet. Bırakın midesi dinlensin , temizlensin . Açlıkta şifadır. Üstelerseniz çocuğu yemekten tiksindirirsiniz. Su içmesi önemli vücudu sıvı kaybetmemesi icin . Bol bol uyusun dinlensin çocuk hiç bir şeye zorlamayın.

0 oy
önce (785 puan) tarafından

Pamuğa bol bol limon kolonyası dök bırak dursun göbek deliğinde kurudukça tekrarla ,yarım çay bardağı kolanın içine 2 tane bebe aspirin at erit ver içsin ,sarı leblebi ver yesin oda çok iyi bu dediklerimi yap kusması 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 426 göst.
30 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Gizemmm12 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 318 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Eso han (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 276 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 948 göst.
4 Haziran 2020 Diğer kategorisinde BatınAybars’ınannesi (2,481 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,633 soru

23,847,388 cevap

319,706 kullanıcı

...