+4 oy
486 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (66 puan) tarafından

Kızlar her gün sabah 8-9 civarı ev süpürmek sizce apartman kültürüne aykırı mı? 

37 Cevaplar

+5 oy
önce (4,193 puan) tarafından

Evet erken bir saat 

-Reklam-
+4 oy
önce (4,765 puan) tarafından

Elbette erken. Uyuyan olur dinlenen olur. Ben 12'den önce açmam, bakıcımıza da açtırmam. 

Eğer sen açacaksan da soruyorum o saatte zorun ne :))

+4 oy
önce (14,089 puan) tarafından

Aykırı yapanın da içimden sülalesiniı anıyorum. 

+3 oy
önce (2,092 puan) tarafından

Evet erken bir saat. Biri o saatte süpürge açsa ben uykumdan kalksam kavgaya giderim 

+3 oy
önce (2,046 puan) tarafından

Saat erken canım o saatte yapılmaz bizim apartmanda yönetici öyle demişti ne erken ne çok geç saatte yapmayın diye

+3 oy
önce (2,586 puan) tarafından

Evet erken bir saat. Mecburi bir durum olmadıkça açılmamalı

+3 oy
önce (2,527 puan) tarafından

Nasıl bir apartmanda olduğun önemli bence benim olduğum apartmanda yan komşum genelde evde yok alt komşumla iç içeyiz sorun etmeyiz bende o da en üst benim zaten süpürgüm ses çıkarmaz çok ben süpürebilrim ama yinede olurda birine ses gider diye mecbur değilsem süpürmem saat 10 11den sonra genelde süpürüm

+3 oy
önce (6,250 puan) tarafından

8 erken ama 9 normal. Cunku ulkede ise baslama saati 9. Ne alaka diyeceksiniz ama bina da tadilat olunca 9 da baslaniyo,sokakta calisma olunca 9 da baslaniyo. Yani bizim sokagimizda yol calismasi var senelerdir ses,gurultu eksik olmaz. Binamiz da eski bina surekli ya yeni birisi tasinir ya da komsular tadilar yaptirir. Ust katim 6 ay tadilat oldu. Sabah 8:30- 5 arasi surekli gurultu oldu. Ben haftaici evdeysem 9 da acarim. Calisiyorum ayrica hafta da 1 temizlik icin abla gelir o da 9 da acar. 

Sadece haftasonu 11 den once acmam.

+3 oy
önce (471 puan) tarafından

Biz apartmanda otururken haftaiçi 10 haftasonu 11den önce yüksek sesli şeyler yapmazdık süpürge de dahil çünkü çalışmayan kesim fazlaydı eşini işe çocuklarını okula gönderince insanlar yatıyolardı empati yapmak lazım 

+3 oy
önce (826 puan) tarafından

Ben 11 den önce açmam 

+3 oy
önce (21,629 puan) tarafından

Bence evet yani saat bir on olsun en azından ki haftasonu ise biraz daha ileriye çekmek gerek 12 gibi mesela 

+3 oy
önce (4,096 puan) tarafından

Evet alttakine cinnet gecirtir. Bizzat yasadim 9 olmadan pat pat supurgeyi vura vura supuruyordu ust komsum, oyle bir ses geliyor ki. Uykumdan uyandim cumartesi sabah, dayanamadim bagirdim artik uyuyoruz diye.

+3 oy
önce (1,936 puan) tarafından

Üst kata taşınan komşu günde 3-4 kere ev süpürüyor hemde gece geç saatlere kadar. Tam kızımı uyutucam veyahut eşim mesaiden geliyor yatacak başlıyor süpürge açmaya. Bir tane normali bana çatmaz. Sabah 8-9 çok erken bı saat. Bırak ev supurmeyi müzik bile açılmaz bence.

+3 oy
önce (5,043 puan) tarafından

11 den önce açmam çünkü binada yalıtım yok alta üste yan komşuya bile ses gidiyor 

+3 oy
önce (802 puan) tarafından

Saat 11-19 arası ev süpürülür, bu saatler dışında komşulara saygısızlık

+3 oy
önce (21,816 puan) tarafından

Ben genelde 11 den önce açmam.

+2 oy
önce (22,025 puan) tarafından

Evet o saatte insanları rahatsız etmemek gerek

+2 oy
önce (3,453 puan) tarafından

12den once yapmiyorum ben 

+2 oy
önce (15,075 puan) tarafından

Çocuklu bir aile için 9 başlama saati bende 

Gün işinde yoğun geçiyor sabah vakitlerinde işler bitmeli :)

Robot süpürge bu yönden çok iyi çok erken kalkıyoruz ev süpürme işi kalıyor açıyorum robotu süpürüyor :)

+2 oy
önce (1,413 puan) tarafından

Bence en erken 10 olmalı. 8-9 biraz erken canım

İlgili sorular

+4 oy
20 cevap 426 göst.
+5 oy
21 cevap 361 göst.
0 oy
2 cevap 52 göst.
0 oy
3 cevap 176 göst.
17 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Minnos_1 (8,614 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,579 soru

23,859,608 cevap

320,303 kullanıcı

...