+3 oy
305 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (5,875 puan) tarafından

Selam kızlar nasılsınız nasıl geçiyor pazar gününüz. Bizim babamız geceden geldi yatıyor bizde kızımla takılıyoruz sabah süpürge yaptım

Eşim sabah gelince kedilerin günlük bakımlarını yaptık tuvalet temizliği, tüy tarama vs gibi bugün ekstra olarak tuvaletlerini mama kapılarını ve taraklarini yıkadık eşimle şimdi de kahve içiyorum ☺️

image

Eşim akşam üzeri burda piknik alanı var bı şeyler yap evde börek tarzı şeyler orda yer içer gezeriz dedi hemde festival var oraya gideriz çocukta oynar parkta dedim yemeğim yok piknik menüm var 🤣 ama şansa da hava çok bulutlu yağacak gibi bakalım nolcak 🥺

Mercimek köftesi 

Ispanaklı börek 

Kek yaparız birde yanına çay ohh mis 

Bakalım biraz daha bekliyim yağacak gibi olursa evde yaparız artık piknik 🤣

Siz neler yapıyorsunuz anlık alalım ♥️

11 Cevaplar

+3 oy
önce (1,915 puan) tarafından

Evde oturuyoruz sabah eşim işe gidip geldi kahvaltı yaptık akşam düğün varmış o düğüne gidecek biz yine evde pinekleyeceğiz. 

+1

İnşallah 😊 bugün aslında alışverişe gidelim demiştim çocuklara kıyafet alalım diye ama hava çok sıcak şu saatlerde çıkası gelmiyor insanın 

önce (5,875 puan) tarafından
+1

Bizim de bulutlu bakalım kız hevesli ama yağacak gibi 

+1

İnşallah yağmaz kızının hevesi kursağında kalmasın 😊

+1

İnşaallah canım kapalı da olsa gideriz babası bir gün evde kalıyor heves ediyor çocuğum 

+1

Aynen bizimki de öyle

-Reklam-
+3 oy
önce (1,201 puan) tarafından

Afiyet olsun canım bugün bahçeyle ugrasacaktik domates salatalık filan dikelim diyorduk ama eşimin işi çıktı bende ortalığı toparladım eşimi bekliyorum gelince anneme gideceğiz bugün doğum günü bı pasta alalım dedik 

+2

Ne güzel canım sağolasın .. kolay gelsin annenin doğum günüde kutlu olsun ♥️ 

önce (1,201 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim canım ❤️

+3 oy
önce (2,693 puan) tarafından

image

anamdayim teyzeme geldik kahve içtik   şimdi geri anama geldim biraz oturup  evime gidicem  evde işler var gidince  onları halledicem  bakam afiyet olsun canım 
+1

Sana da afiyet olsun canım analar iyi ki var ♥️

önce (2,693 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim canım 🌷

+3 oy
önce (3,222 puan) tarafından

image

afiyet olsun şimdiden iyi eğlenceler canımm😻😽 ben de balkon keyfi yapıyorum 😹😹
+2

Sağol canım sana da afiyet olsun ♥️ hava çok bulutlu yağacak gibi kızda çok hevesli bakalım nolcak 

önce (3,222 puan) tarafından
+2

Hadi hayırlısı olsun canım benim 🤲😻😽

+3 oy
önce (18,149 puan) tarafından

Karantinadayiz desem yeridir. Eşim bu hafta hep hasta idi koltuk odasında yatıp kalkıyor. Oğlana da bulaştırdı. Oglan da sürekli peşimde memede ağzında uyumak istiyor. Tam dalıyor uykuya ayağa kalkacam fal taşı gibi açıyor gözlerini. 

+1

Allah kolaylık versin canım salgın var yine galiba 

önce (14,115 puan) tarafından
+1

Emine çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 

+3 oy
önce (480 puan) tarafından

Esim sabah işten geldi kaynanalar bana kahvaltıya geldi yedik içtik kahve içtik onlar gitti esimde uyudu öğlen oglanda uyudu yeni kalktı yemeğimi yaptım şimdi parka indecem ki hava alsın  

Bizimki de geceden geldi uyuyor akşam üzeri oldu mu gitcez orda da park aradan çıkar 

Benimki geç yattı biz hergun gidiyoruz diyebilirim o yüzden çocuk oynasın diye getirdim birazdan kalkarsa gelir çıktığımızı biliyor 

Bizde kızla hergun parka gidiyoruz da babasıyla pek mümkün olmuyor evde oynuyorlar daha çok bı tek pazar oluyor 

Canim bizim vardiyalı olduğu için yazın 4 saat uyuyup kalkıyor oglanla oynayacak parka gidecem diye kosin devamlı evde

Anladım canım 

+2 oy
önce (1,244 puan) tarafından

Vala esim calisiyo 3 gundur gunduz gidiyor,bende full temizlik yaptim haftasinu ,bugun de kizlsri yikadim kendim yikandim sarma sardim pisti simdi uzaniyorum biraz dinlenim balkoni yikicam oyle gecti işte

Benimki de geceden geldi uyuyor canım kolay gelsin sana eline sağlık 

+2 oy
önce (14,115 puan) tarafından

Şimdiden iyi eğlenceler 😉 

Bizde az gezdik geldik 7 duğun oraya gideceğiz bklm

Sağol canjm hava da kapalı bakalım nolcak 

+2 oy
önce (1,185 puan) tarafından

image

bizde kahvaltımızı yaylada açık alanda yapanlardanız bugün 🥰

Ceket alın yanınıza çok kötü olursa arabaya geçersiniz söylediyseniz heveslenmiştir çocuklar gidin bence

Söyledim canım malesef sabah iyiydi hava . Kek bile yaptı kuzum 

Sağlık olsun ya canım havalar artık ısınacak bu defa olmazsa başka zaman olur

Gittik geldik canım sakinledi 

+1

Çocuklar için çok sevindim 🙃

+2 oy
önce (5,157 puan) tarafından

İyi yapmışsınız canım İstanbul'da hava inanılmaz derecede kötü o yüzden biz evdeyiz eşim de işe gitti hava kötü diye bari çalışayım dedi😂 biz de kızımla evdeyiz meyve yiyoruz şu an

Bizim de burda hava kapandı rüzgar çıktı napcaz bilmiyorum 

+2 oy
önce (982 puan) tarafından

Yaşadığım şehirde piknik yerine gitmek istiyorsan sabah 9 dan sonra gitmeyeceksin çünkü boş yer bulunmuyor ben akşam dan herşeyi hazırlamam lazım ki sabah kalkınca direk piknik alanına gidelim yoksa yer yok o yüzden piknik yerlerine çok gidemiyoruz kahvaltı yap anneme gel ordan kızı anneme bırak düğüne git düğün sonra anneme gel yemek ye pazara git avm git alışveriş yap şimdi yine anneme geldim akşam yemek yer çay içer eve gideriz 

Afiyet olsun canım 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 141 göst.
0 oy
8 cevap 134 göst.
17 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde ASENA40 (22,125 puan) tarafından soruldu
+3 oy
11 cevap 328 göst.
4 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde ASENA40 (22,125 puan) tarafından soruldu
0 oy