+1 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde (1,399 puan) tarafından

Kaynanamın psikolojik sorunları vardı zamanında suanda geçti ama psikolojik ilaçlar kullanıyor çok iş üstüne kaldığında eski haline dönüyor psikolojisi bozuluyor sürekli laf sokuyor tersliyor kötü kotu şeyler söylüyor daha ilerisi nasıl görmedim ama elimden geldiğince 1 aylık bebeğimle ona iş birakmamaya çalışıyorum ama söylediği şeyler çok ağır şeyler dayanamıyorum sürekli agliyorumyemek yaparken git kendine aşağıda yap diyor evinden yumurta götürdüğümde sen almıyorsun nurdan götürüyorsun diyor para veriyormuş gibi eşimin tavukları var bahçede altına giremediğim için ordan alıyorum açıkçası sürekli ağlıyorum kiriliyorum iki eve yetişmeye çalışıyorum eşimde bir şey diyemiyor annesinin durumunu bildiği icin ayrılmak çözümmü sizce yanında bir kocası var o çalışıyor oğlu da eve geç geliyor yardım edecek kimse yok yani

7 Cevaplar

+4 oy
(687 puan) tarafından

Öncelikle Allah yardımcın olsun benim kayınvalidemin de psikolojik sorunları vardı işte ama seninki kadar ağır bir şey değil daha çok korkma ve baygınlık tarzındaydı şöyle bir şey yapıyor iyileşti ama mesela bir şey istemediği zaman ya da bir şey istediği zaman bu hastalığını gün yüzüne çıkarıp olmayan hastalığını kullanabileyor bunu senin kayınvaliden de yapıyor olabilir ayrıca anladığım kadarıyla yatalak falan değil fiziksel olarak sağlığı yerinde çekmek zorunda değilsin bir yerde de artık kendimizi düşünmemiz gerekiyor eşinin annesini düşünüyorsa karısını da düşünecek bu şekilde hayat gitmez evinde ayrıymış.

-Reklam-
+3 oy
(492 puan) tarafından

Sen olmasan kim yapacak isini acaba.Zaten yapsanda yapmasanda kotu oluyorsun kendini hic yorma cocugunle ilgilen.Benim kaynanam hep der onemli olan cocuk is sonrada hall olur

+3 oy
(1,725 puan) tarafından

Ben olsam umrumda olmaz işine gelince onlardan akıllısı yok çünkü mecbursam yapacak bişey yok ben de ağlaya ağlaya yapardım ama değilsem varya yüzlerine dahi bakmam mesafemi korurum ne yaparsa yapsin çenesi çalışacağına eli calissin

+1 oy
(8,207 puan) tarafından

birlikmiwin ki sen . bisver soyle esin alsin yumurtayi. kimsenin isini gucunu de yapma . kendi evinde kendi halinde yasa. haftada bir caya gdersin girusmeye kaynananla . isini gucunu yaptigin icin yaranamiyirsun ve laf yiosun bence. birlik ituruyosaniz da katlanacaksin yani

(1,399 puan) tarafından
+1

Aile apartmanindayim psikolojik sorunları çıkabilir diye işleri birakamiyoruz

(8,207 puan) tarafından
+1

ohooo ozaman negerek var herkesin kapisi bacasi ayri . hic gorusme bile. isini yaptikca daha kotu oluyosun . ne gerek var bir aylik vocukla kendini bile idare edemessin ki kaldiki baska evlere bakmak. kendi caninin kiymetini hil o gozune gozktukce sariyor demekki sana . birakin kendi isini gucunu kendi yapsin kafasi dagilir mesgul olsun biseylerle . bis kaldikca dusun tasin daha cok sarar millete kafasindaki sorunlar dusundukce artar. baska seylerle mesgul olmasi icin kendi yapsin herseyini

+1 oy
(4,812 puan) tarafından

Ben çocuklu olup bir evi zor idare ediyordim iki eve yetişmeye çalışmak çok yıpratıcı olur

0 oy
(3,515 puan) tarafından

Kaynanan yalnız yaşamıyor ki. Kocası varmış. Tutsun bir yardımcı o yapsın işlerini. Çok mu kötü maddi durumları? Sen iki eve ne kadar yetebilirsin ki.

(1,399 puan) tarafından

Çalıştığı için bide yaşlı 

0 oy
(630 puan) tarafından

O zaman buradan gidelim o zaman ben sana hiç gelmeyeyim falan de biraz gözü korksun çekinir belki

önce (1,399 puan) tarafından

Kocasına söylüyo 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 113 göst.
+1 oy
6 cevap 174 göst.
8 Haziran 2025 Diğer kategorisinde 1prenses_1prens (710 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 102 göst.
+1 oy
3 cevap 127 göst.
29 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (393 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,458,854 soru

23,925,857 cevap

323,733 kullanıcı

...