Bugün kızım soruyor babanne ne zmaan geleceksiniz oda diyor bebek doğunca. Ekim sonuna denk geliyor. Kışın gelmesini istemiyorum evim küçük zaten bide onlar gidince heryeri temizle haksız mıyım. Yeri geliyor ben eşime 2 yumurta kiriyorum. Bide diyor dedenle geleceğiz
İnsanları neden sevmiyorsun bir boyaydi başlasın artık senin nasıl bir insan olduğunu çözebiliriz. Belki de erkeksin kaos yaratmak istiyorsn . Ya o gelsin ne olmuş oğlunun evi. Senin ailen gelse böyle demezsin ama . Kalbini biraz temiz tut hamilesin.
Lohusa millete hizmet mi edicem evim küçük bilip bilmeden konuşmayın
O zmn kapını kapat kimseyi istemiyorum de . Allah konuşmak için ağız vermiş kırkım bitsin öyle gelin de . Bu kadar basit. Lohusalık öyle aman aman bişey deil bende iki tane getirdim
!?!????????????
Ben mi yanlış düşünuyorum
Gelmesinler şöyle. Güzel dille ben lohusa olucam gergin olabilirim evde küçük kirilmazsaniz yanımda kimseyi istemiyorum de. Bu arada haklısın. Bende kalıcı kimseyi istemezdim
Yani onlara hizmet yemek
Gelmese bu defada hiç destek olmuyorlar diyeceksin desteksiz Yenidoğan bakmanın sabaha kadar zombi gibi durmanın yemek yapamadığın için aç kalmanın yorgunluktan uyamamanın ayaklarının altının acıdığı ama bebek durmadığı için ağlayarak yürümeyi göze alıyorsan söyle gelmesinler
Kayinbabanın gelmesi doğru değil tamam ama yapacak bir şey yok
Ama bazıları da destek değil köstek oluyor
Öyleside vardır ama bir kase çorba için 2 saat ağladigimi biliyorum
Özellikle doğuma denk getirip gezmeye gidenler kadar fena olacaklarını düşünmüyorum
Yani planlı gebelik yaşasan doğumunu yaza denk getirseydin keşke adamların torunu dunyaya gelecek mecburlar gelip görmeye Kasım sonları kış zaten bence sizde çok durmazlar ev küçük dedim ya
Evet planlı olmuyor maalesef
İlk dogumumda kayinvalidem geldi. Sinir küpü olmuştum. 2. Doğumda dedim doğurduktan sonra toparlaninca gel .alindiysada umursamadım. Kafayı yememden laf söylememden iyidir dedim
Bebek doğunca yardıma gelirler genelde sen de otur bebeğinle ilgilen hemen işlere koyulma kaynatan içinde söyle emzircem sütüm akar falan ev küçük zaten içi içe çekinirim rahat edemem tek sen gelsen iyi olur de
Yani erkek adamın ne işi var ya tuvalet giriyorlar her yeri damla uğraşmak istemiyorum
Bence yanlis dusunuyorsun gelmeselerde diyecenki hic gelmediler.Gelende oyle bos bosuna karnini doyurmaya gelmiyor yardim ederler herhalde
İlk doğumda geldi oturdu gitti
Doğuma geliyosa o bakacak sana sen niye dert ediyosunki doğumdan çıkıp kaynana kayınpedermi ağırlıcaksın ben olsam yapmam eşime derim öyle bi beklenti içindelerse oğulları yapsın
Valla ilk dogumda geldi bakmadı
E ne demeye gelmiş daha bunları anlamıyorum ben ya bakmicaksan niye kalabalık ediyosun kardeşim bi git kadının en zor zamanı senlemi uğraşıcak bide kendi de yaşadı biliyo zorluğunu ona yapılmadı iyilik diye aynı şeyi yapmak vicdansızlık ya kayınpederi doğum yapmış gelinin evine getirmek nedir ayrıca
Zararları var faydaları var eşine söyle istemiyorum de kendi kız kardeşin falan yokmu sana bakan gelsin bakmiyacaklatsa hiç gelmesin ler
Onlara bide hizmet hiç ugrasamam
1,493,951 soru
24,408,003 cevap
350,700 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın