Ya da edemiyor musunuz 😀
Kızım gündüz geç uyandı normal dedim bir gibi uyur diye düşündüm uyumadı
Ayağa kalktı gezdi dolandı defalarca uyutmayı denedim. Meğerse sicaktanmis karton aldım hava attım hemen uyudu kuzum :( sıcaktan uyuyamiyormus.
Sırf bu sebepten yazın fazla durmak istemiyorum annemlerde :( benim yaşadığım yer yazın bu kadar sıcak değil
Adaşım,bas edemiyoruz,yeni eve taşındık ama klima hala kurulamadi diye eve gecemiyoruz bebek asla sıcakta uyuyamiyor,haklılar da,sıcak çok sıcak soğuk çok soğuk
Burası 40 dereceleri buluyor Normalde Evim Güneş görmez serin Ama bu sabah kalktım içeride bayağı sıcak hava var resmen Allah dışarıda çalışanların yardımcısı olsun gerçekten çok sıcak ve bunaltıcı
Çok zor... Amin
Bizim ev serin dün annemlerdeydik evleri bile yanıyor duramadık eve geldik valla
Esimle oglum balkonda uyudu dün 2 gibi oglani aldim iceri camlar acık sadece ic camasiriyla yatiyor bazen günluk yikiyorum ben cocugu serinlesin diye
Klima baş ediyor başka türlü durulmuyor Denizli bugün 40 derece. Bu hafta 41leri bulacak
Nemde varmı oralarda?
Tamamen kuru sicak, ediyor ama sıcak. Kavuruyor resmen,.yetkililer uyarı yapıyor devamlı dışarı öğlen saati çıkmayın diye. Çok korkunç Ege ya
Klima var yoksa mahfolurduk
Sıcak artı ben hiç çekilmiyor. İnsan boğuluyor gibi hissediyor. 24 saat klima açık az ev havalansin diye kapı pencere açtım sabah bir saat zor dayandım hemen klimayı actim
Klima var evde 3 tane. Yoksa napardik bilmiyorum :( hergun dua ediyorum dusunene,icat edene. Allah razi olsun.
Benim bebegim de uyumazdi o sebeple yatak odasina da klima taktirdik.
Allah affetsin ama yaz mevsimini sevmiyorum. Disari cikamiyoruz ,uykunun tadi olmuyo. Bi isim varsa sabah hemen halledip eve donuyorum. Mumkun oldugunca cikmiyorum sadece avm ye ,markete falan gidiyorum. Allah disarda calisanlarin yardimcisi olsun.
Amin...
O yüzden aldım bebeleri memlekete kaçtım valla 🤓
37 haftalık gebelikte sıcak hiç çekilmiyor malesfki
Sıcaklarla nasıl baş edemiyoruz olacaktı 😂 bulduğum serin yere yatıyorum 😂
Klima...yoksa Osmaniye de hele ev son katta başka türlü başa cikamam ..sabah bı evi havalandiriyorum sonra geri acıyorum..evim full Güneş alıyor birde sıcaktan catliyoruz
Bende ailemin evine geldim aksine burası daha serin İstanbul cehennem fragmanı gibi 1 buçuk aydır ailemin yanındayım hiçte gidesim yok valla :))) öğlen saati sıcak oluyor ondada vantilatörü açıyorum uyuyorum karşısında ohh mis
1,488,509 soru
24,331,488 cevap
345,681 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın