Moralım çok bozuk
4 yaşındaki kızım hakkında lütfen bana yol gösterin
Bana çok kötü davranıyor , örnekler vereyım gündüz lambayı acıyor kızım kapat lambayı dıyorum HA YıR dıye bağırıyor mesela gel öpeyim seveyım dıyorum istemiyorum tükürüklüsün dıyor mesela bana ait bir eşyayı bulunca alıyor kacıyor sonra getır ver dıyorum atıyor. Az önce kardesını sallıyorum oda elınde poşet var ses yapıyor ses yapma kızım indir dedım indirmedi, indir dedım sus ağzını kapat dıyorum sana dedı bana indir poşeti bak ben gelıp alcam dedım , attı böyle bı hışımla bana bagırdı alll senı sevmiyorum dedı agladı. Ne biçim davranıyosun ben senın annenım dedım değilsın senı sevmiyorum dedı .. Hele akşam babası gelınce bana köpek gibi davranıyo babasına dıyor kı O sussun onu sevmiycem eşim de kız ne derse tamam kızım dıyor .. Çok zoruma gıdıyor senı sevmiyorum senı sevmiycem kötüsün dıyor hatta ben esımle sohbet ederken aglıyor o sussun dıyor cok üzülüyorum sabah eşim işe gıdıncede yanıma gelıyo anne ben senı seviyorum dıyo e dedım akşam baban gelınce nıye sevmıyon şimdide sevme dedım .
Ya çok zoruma gidiyor asla benı dinlemiyor asla sevmiyor ne desem bana bagırıyor üstüme fırlatıyor .
Şimdi sorarsanız eğer ben onu pamukların üstünde severım canım kızım keşke oda benı sevse canım çok yanıyor o hastaydı ben basında uyumayıp aglardım babası gıder uyurdu ama insanoğlu nankörlük fıtartında var galiba bsbasını seviyor bsbası ona bagırıp cagırsa dahı babasını seviyor geçen babası kızdı buna bende babasına kızdım nıye çocuğa kızıyon dedım kızım da aglıyor o sırada . Yıne dedıkı sen sus ben babamı sevıyorum eşimde bana acizmişim gıbı baktı gururum incindi. Çocuk benı dıslıyor babasıda bsıy demıyor kafayı yıycem nerdeyse 1 yıldır yasıyorum .
Psıkıyatrıye gıttim de psıkıyatrı biz bsıy yapamayız vs fıyor