Kızlar eşimle aramızda bir problem yok isine gelince gayet güzel konuşuyor benimle işine gelmeyince azarlayarak konuşuyor, eşim tır şoförü buraya 1 buçuk saat uzaklikda biyerde çalışıyor şuan, bugün napiyosun diyorum telefonda gotumu sk.tryorum bilmem ne dedi bana Arkadaşinin yanında ne edepsiz insansın ya dedim muhatap olmicam aramicam dedim akşam oğlumu banyo yaptırdım evde tek kalıyorum ve apartmandada tekim iki katli ev apartman boş benden başka kimse yok, çocuğa üstünü giydiriyordum bir ses geldi bişey devrilme sesi baya gürültü yaptı yani oğlum korkudan yanıma geldi koşarak bende korktum mutfakdan bişey düştü sandım eşimi aradım açmadı ilk.mesgile attı ikincide aradım açtı dedim ses geldi korktum diyorki ne sesi bişey olmaz git işine ya am.k felan dedi telefonu suratıma kapattı çok üzüldüm. Eve baktım bişey devrilmemis üstüm çatı acaba catidanmi geldi ses bilmiyorum. Bende dedimki sana ne oluyor böyle hayırdır dedim msajimi görmemezlikten gelmiş whatsaba girdiği halde çok mutsuzum kızlar bu durum oglumada yansımaya başladı onada çok kızıyorum sürekli ne yapicam bilmiyorum okadar yanlız hissediyorumki
Bu hep böylemiydi yoksa yeni mi oluyor nasıl sorumsuz ve cahil biri kusura bakma lütfen okurken sinir oldum yok artık böyle adamlara kız mı verilir Allah askına sen seviyormusun bu adamı çok toksik ve itici
Bence başkası var hayatında (
1,493,536 soru
24,401,980 cevap
350,211 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın