+1 oy
330 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (306 puan) tarafından

Kızlar Benim bugün doğum günüm ne annem aradı ne babam aradı sadece kız kardeşlerim geldi doğum günümü kutladılar gittiler ve çok mutlu oldum ne de arkadaşlarım aradı ne de eşimin doğum günümü kutladı ne mesaj yazdı ne de bir şey aldı ne de bir şey dedi doğum günüm hakkında hiçbir şey demedi eve saat 9.30 gibi gelecek ve o saatte de bir şey yapmamış olursa gerçekten çok kırılmış olacağım Eğer sizin başınıza böyle bir şey gelmiş olsaydı sizin tepkiniz ne olurdu sohbet muhabbet amaçlı bu konuyu açıyorum

16 Cevaplar

+1 oy
önce (6,018 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Herkesin doğum gününü kutlayan ama hep unutulan kişi olarak söylüyorum bi yerden sonra vazgeçiyorsun

-Reklam-
+5 oy
önce (1,901 puan) tarafından

Bazen iş güç telaşından unutuluyor maalesef

+4 oy
önce (127 puan) tarafından

Aman kimseden bişey bekleme bu haytatta 

önce (306 puan) tarafından

Bilmem ben herkese yapınca ne yalan söyleyeyim Bekledim biraz

+3 oy
önce (1,025 puan) tarafından

🎂🍰☕️🍫❣️😘Doğum günün kutlu olsun canım 

Biz burda kutlarız 🎂🍰☕️🍫❣️😘

Ya teşekkür ederim sizin gibi insanlar iyi ki varlar 🥹💞🫶

+2 oy
önce (2,231 puan) tarafından

Bende kırılurdum ki evlilik yıl dönümünü unuttu ilk defa baya kırıldım belli de ettim uzakta şimdi izne gelince telefi edicem dedi ama bakalım 

Kim kırılmaz ki kırılacak bir durum bilmiyorum çok değersiz hissettim yani ben insanlar için elimden gelen her şeyi yaptım kimse bana iyi ki varsın Melek demedi

+2 oy
önce (11,360 puan) tarafından

İyi ki doğmuşsun nice mutlu yaşlara....

Eşim hatırlamayıp birşey yapmazsa bende çok üzülür kirilirim. Bir pasta bile yeter hediye şart değil. 

+2 oy
önce (15,934 puan) tarafından

arkadaşlarımı önemsemem ☺️

Kardeşlerim babam ve eşim hiç  unutmaz sağolsunlar benim için onlar değerli ☺️

Annem ise doğum günü kutlamak saçma gelir bazen kutlar bazen kutlamaz annemi bildiğim için aldırış etmem ☺️ 

Tabi doğum günü saçma gelen annem torunlarınınkini hiç aksatmaz 😌

+2 oy
önce (24,070 puan) tarafından

O sırada kendi doğum gününe kendine hediye alan ben :) iyi ki varim 😂 Seninde nice sağlıklı musmutlu yaşların olsun 

+2 oy
önce (557 puan) tarafından

5 sene önce hariç hiç kimse dogum günümü ne hatırlar ne kutlardı ilk defa eşim kutlayınca çok ağlamıştım çünkü hiç alışık değildim kimseden bişey beklememek en iyisi yoksa insan büyük hayal kırıklığına uğruyor

+2 oy
önce (27,626 puan) tarafından

Boşver sende onlarınkini kutlama

+2 oy
önce (2,704 puan) tarafından

Bazen Instagram'da görüyorum insanların çevresinde 10 yerde doğum günü kutluyor. Çevreleri değer veriyor. Acaba bizde mi sorun diye düşünüyorum. Bi annem gece 12 olunca kutlardi hemen o da rahmetli oldu :( eşim de istediğin bir şey varsa alıyım diyor doğum gününde. E ben de öyle sipariş usulü sevmiyorum insan değer görmek istiyor. Maddi değeri olan hediyeleri sevmiyorum. Sokaktan bir cicek koparıp getirse daha kıymetli aslında ama kimse zahmete girmek istemiyor. İnternetten tıkla hediye gelsin... Doğum günümde yalniz olurum muhtemelen anamın mezarına giderim :( 

Bu arada nice mutlu yaşların olsun. Hak ettiğin değeri yeni yasında bulabilirsin umarım 🌸

önce (54,116 puan) tarafından

benim esimde al kredi kartini me istiyorsan al diyor ya diyorum bir corap bir sakız bir don alir insan ama kendisi akil eder alir oyle hediye mi oluyor ben kendime istedigim zaman alisveris yapiyorum zaten 

+1 oy
önce (193 puan) tarafından

Doğum günün kutlu olsun aynısını dün yaşadım benimde dündü eşime kendim söyledim gene kutlamadı 

+1 oy
önce (9,982 puan) tarafından

Aman beklemem kimseden bişey ben. 

+1 oy
önce (54,116 puan) tarafından

benimde kendi annem kutlamas evvelki sene bütün gün beraberdik donupte doğum günün kutlu olsun demedi 

+1 oy
önce (2,924 puan) tarafından

Canım beni yanlış anlama ama bana çok gereksiz geliyor yaa tabiki özel bişiler yapılsa insan mutlu olur bende olurum ama yapılmadığı takdirde buraya post açacak kadar kötü olmam kafama takmam herkesin o kadar işi gücü hayat gayesi var  benim doğum günümü mü hatırlayacak. Bak bunuda sürekli herkesin doğum gününü ben kutluyorum ona rağmen böyle düşünüyorum söylüyorum yani boş havadan konuşmuyorum 

+1 oy
önce (1,110 puan) tarafından

Dogum gunun kutlu olsun🎂.Annem babam esim kardeslerim kutlamasa bende uzulurum.Hediye almalari onemli deyil bir guzel soz yeter.Ama arkadaslarim fark etmiyor zaten ben cok yakin arkadasliklari sevmiyorum.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 527 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Dermusay (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 845 göst.
0 oy
22 cevap 728 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 574 göst.

Kategoriler