+1 oy
603 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,656 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Merhaba kızlar. Siz de eşinizle kavga edince direkt boşayanlardan mısınız? 😂 Eşimle kavga edince ben kafamda kurar,kurar çocuklarımı alır, başka şehre yerleşir, işimi kurar, çocuklarıma bakıcı tutar, kreşe veririm ki tam o sırada eşim msj atar "napiyon kurban olduğum" diye. Geri bileti alır çocuklarımla evime dönerim 😂😂😂 tabi bunlarin hepsi kafamın içinde oluyor. Eşim arayıp sorana kadar onu 40 kere boşarim kafamda 😂😂 siz de öyle misiniz? Bazen ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum ama napiyim , 😂 sadece eşim değil tabi ailesi,annesi,kardeşiyle falan sorun yaşayınca da öyle oluyor ona o lafı söylüyor, buna esip kükrüyor defolup gidiyorum😂😂😂 

Önceden Antalya'da 1+1 evim vardı ona gidip yerleşme planları yapardım. 

Şimdi evi de sattım, onu evden gönderme planları yapıyorum 😂😂

Bazen diyorum Allah biliyormuş da kadınlarin eline boşanma hakkını vermemiş, erkeklere vermiş. Yoksa biz kadinlar her fırsatta kocaları boşarmışız 😂

18 Cevaplar

+1 oy
önce (1,154 puan) tarafından

Ahahha ya bu ben. Hatta mahkemede ne söylesem de tek celsede boşansamı düşünüyorum. Sonra eşim bana yalvarıyor ben naz yapıyorum falan. Tabi bunlar hep sinirden. Eşimi çok seviyorum çok iyidir. O yüzden de en ufak ters düşünce şok oluyorum senaryo kurmaya başlıyorum 😂 Küslükte evin içinde çok uzayamıyor. Gözgöze gelince ikimizde kahkaha atıyoruz 😂

önce (1,656 puan) tarafından

Valla ben de öyle herşeyi yakıyorum yıkıyorum. Herkes yapma etme diyor ben dinlemiyorum falan 😂😂" işine gelmiyorsa adliye orda " falan diyorum 😂 hatta düşünüyorum da galiba bu evlilik eşimin sayesinde mi yürüyor acaba diyorum 😂 ben de seviyorum eşimi ama sinirlenince gözün sevgi aşk bişey görmüyor 😂

Aaa doğru herkes yapma etme diyodu banada 🤣🤣

Demi? Daha çok yalvarirlar!! Şöyle adam olsunlar canımızı sikmasinlar boyle Yalvardiklarindan haberleri bile olmadan yalvartiriz 😂😂😂

Umarım bir psikiyatri bu yazışmaları okumaz 🤣🤣🤣 yoksa yan yana odalardan ziyarete geliriz birbirimize 🤣

Gizli şizofrenler diye Bakırköye kapatırlar 😂

-Reklam-
+1 oy
önce (62 puan) tarafından

Ooooo aynı bence bütün herkes sjsjs 

Özellikle kavganin pik yaptığı zaman dahada fazla 

Bir gün patlıyorum çektim gittim babaannem dediki evde olmayan adamı bırakıp gelmekte ne demek🤣 beni geri gönderdi sonra düşündüm de doğruydu 😄😄😄kime küstün geldin sjsjs 

Onun için aslında sakinleşmdn birsey yapmamak lazim

Tavsan dağa küsmüş dağın haberi olmamış 😂 hayır ben küsünce alıp başımı gidebileceğim yakın biryer de yok ki. Biz konyadayiz abimgil var sadece Antalya'da. Bide Balıkesir'de kardeşim 😂 gidebilmem için baya baya terketmem lazım 😂

Aynen bizimki aynen tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali sjjss eşim yok çünkü kendi kendime küsüp kendi kendime dönüyordum sjsjs

önce (1,470 puan) tarafından

Ee kızlar benimde gitcek kimsem yokya uzak olunca ah ah hem üzülüp hem gülüyorum şuan 😂😂 

önce (3,394 puan) tarafından

Allah iyiliğini versin Esma 🤭

Valla babanrnm dediki sen kime küstün geldin 😄😄😄

+1 oy
önce (5,910 puan) tarafından

kafada kurmak deyince de biz😂

İyi bari tek değilmişim. Beni bakırköye alırlarsa tek kalmam sizi de ihbar ederim tek şizofren ben değilim diye 😂

önce (5,910 puan) tarafından

bizim başımızı yakma😅😅

Anca beraber kanca beraber 😂

+1 oy
önce (25,641 puan) tarafından

Kavga edince benim kafadaki senaryo adamı boşadim çocuğu aldım babamın evine döndüm annemler çocuğa baktı ben ise başladım kendime ev tuttum evi ayırdım kocama da çocuk için nafaka baglattim sonra eee karnımdaki nolcak diyorum kendi kendime 🤣🤣🤣 yatağa yatmış bunları düşünürken peşine eşim geliyor hadi kalk bir çay koyda icek nazlanma 🤣🤣🤣 sonra bütün planlar suya düşüyor o pastaneden trilece ekler falan alıp geliyor bende çay demliyorum içiyoruz 🤣🤣🤣 küslük bitmiştir 

Neyse ki sadece kafamızın içinde kalıyor 😂

+1 oy
önce (24,443 puan) tarafından

Son cümlene katılıyorum :) 

Sadece son cunleme mi 😂

önce (24,443 puan) tarafından

Ona daha aşırı bazen benimde köprüleri atıp gemileri yaktığım anlar oluyor bir bakıyorum adam dışardan hiç bir şey olmamış gibi elinde benim sevdiğim yiyeceklerle gelmiş veya sen yorgun gelirsin deyip yemeği yapmış 

+1 oy
önce (3,555 puan) tarafından

Bende öyleyim 😂

+1 oy
önce (983 puan) tarafından

Kadınların da boşanma hakkı var

Alırlarsa var. Dinizmizde 3 kere boş ol deyip boşamak erkekte var kadın almazsa 

+1 oy
önce (2,758 puan) tarafından

Ayy yok ben değilde eşim her tartışmada boşanmaktan bahseder bir ara kimliği ver demişti vermiştim gitmek yerine oturdu çayını içti ee hadi git demiştim geri verip saçmalama demişti 😁😁

Arada tartisinca büyük tartismada tabi der bosiyacam sonra sakinlesince diyorum hadi git dava aç yok niye bosim deli miyim der 

Hahahah önceki hayatında kadın miydi acaba 😂😂

+1 oy
önce (120 puan) tarafından

Bu ben ama bizde eşim hiçbir zaman karışmaz umrunda olmaz benim küs oluşum güler eğlenir benim kimsem yok gurbette olduğum için bende yapayalnız kalıp iyice kötü olunca barışmaktan başka çarem olmadığı için ben gönlünü almaya çalışırım öyle barışılır

+1

Gönlünü almaya alistirmissin sanırım 

önce (120 puan) tarafından

Belki de öyle şuan da aramız limoni çok kötü oluyorum ben nedense umursamıycam diyorum ama yapamıyorum 

+1 oy
önce (5,653 puan) tarafından

Bende de olur aynı şekilde 

Ama eşimin ağzından hiç duymamisimdir bosanalim kelimesini 

Bende öyle, sunu yaparım bunu yaparim 

Sonra calisirim 1+1 ev tutarım vs plan yaparım 

Ardına mutfağa geçer akşam yemeği planı yaparım:)))

Benim ilk zamanlar ağzıma yuva yapmıştı boşanma kelimesi 😂😂😂 eşim diyor sen de herşeye bosaniyon 😂

Şimdi artık içimden bosaniyorum yüzüne söylemeden 😂😂

+1 oy
önce (16,010 puan) tarafından

Ben hemen derim gidiyorum bursaya biletimi al 😂

Çocuklara aylık nafaka verirsin senin paranı istemiyorum 😂 

Eğer o gün işe gidecekse engellerim wp den normalden 

Aklıma bir şey gelince wp den yazarım eşim yazarken hemen engellerim 😂

Maşallah Allah’a şükür eşim uzatmaz konu kapanır ☺️

+1 oy
önce (75 puan) tarafından

Ay yorumlarda herkes öyle bnde o sekildeym bide kaçarak evlendim çok seviyoruz aslnda birbirimizi bnde kendi ayaklarim üstünde durma hataları kuriyorum oğlumla 🤣🤣

+1 oy
önce (855 puan) tarafından

Ne eşim ne ben boşanma kelimesinin şakasını bile yapamayız ağızdan çıktıgı an ikimiz içinde sonuçları ağır olur genelde kavga etmeyiz çok ufak atışmalarımız olur ama 5 dakika sonra ya eşim ya ben adım atarız bi kaç defa atışma sonrası valizimi toplayıp çocugu alıp havaalanına gidip uçağa biniyorum ama orda kalıyor sonrasını bi türlü kafamda kuramıyorum çünkü süre bitiyor böyle giderse sonrasını hiçbir zaman kafamda kuramayacam

0 oy
önce (5,292 puan) tarafından

Bizdeki bu deli cesareti erkeklerde yok hakkat😂

0 oy
önce (4,453 puan) tarafından

Söylenip Söylenip sonra yok ya iyi ki evlenmisim canım kocam diyenlerdenim 😄

0 oy
önce (208 puan) tarafından

Bazen 😄

0 oy
önce (5,690 puan) tarafından

Ilk evlendigim zamanlar bende oyleydim en ufak seye bi tartissak bosansam soyle boyle derdim ama dile hic getirmedim bi kere esimin ailesiyle tartistim eve geldim resti cekip bosanmak istedim yarin git dilekceyi ver bana bi ev tut esyalari alirim evi bosaltirim sende git ananin evine yeniden evlenirdin ben cocugumla babamin evine donmem el kadar bebeyle calisamam da nafakami da kirami da ode dedim bi kere oldu o da ciddiyetimi anlayincs bu isin tekrari olmadi 

Nikah konusuna gelirsek de nikah esnasinda mihir istemek hic unutulmamis ama talak hakki istemekte vardir yani 3 bosama hakki varsa paylasilabilir ya da hepsi kadina ds birakilabilir yani bize yuklenme kendine guvenmeyen senin gibi kafada surekli bosayabilecrk potansiyele sahip bi erkek ben kendime guvenmoyorum hanim sen benden iradelisin buyur talak haklari senin diyebilir 🤗

0 oy
önce (3,394 puan) tarafından

Demek ki kadınların hayal dünyası bayaa geniş. Hele ben eşimde genel vekaletim var , önce gidip noterde onu iptal etmeyi planlıyorum ☺️ Eşim avukat, her türlü yordamını bulur ama bende şansımı deneyeyim 🤓

Allah korusun tabii. Bu yaz iyice anladım ki insan en çok eşinin yanında rahat ediyor. Kardeşler, anne ,baba n kadar candan olursa olsun.. Çocuklar en çok babayla mutlu. En azından benim açımdan öyle

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 914 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,533 puan) tarafından soruldu
0 oy
60 cevap 1,520 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (25,641 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,378 göst.
30 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde ✌BALLI LOKMAM✌ (2,483 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 2,877 göst.
7 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,856 soru

24,174,911 cevap

336,058 kullanıcı

...