Kızlar size sorum su kayınvalideylemi oturursunuz birlik yoksa ayrı ev mi durursunuz bide kızlar ayrı ev için esinizi nasıl ikna ettiniz vala ben 4 sene oldu ikna edemedim ikinci bebekde yolda napıcam bilmiyorum
Baştan kabul etmemek gerekiyor sanırım bu gibi durumlarda. Sonra ayrılması yıllar sürüyor maalesef. Kuzenim evlenirken kabul etti ama kadın ben evleneceğim yakında zaten dedi bizde ciddi sandık çünkü iki koca bırakmış 3.ye neden gitmesin diye düşündük. 16 yıl oldu hala birlikteler.
Ne kadar iyi de anlaşılsa ben ayrı oturma tarafıyım. Ekonomik sebeplerden dolayı 3 yıl birlikte oturduk sonra ayrıldık 2 yıldır kendi evimdeyim çok şükür.evet iyi anlaşırdık bi şekilde geçiniliyor ama size dair bir özeliniz olmuyor. Özellikle tesettürlüyseniz daha da zor oluyor hem gece hem gündüz. 2. Çocuğu burda yap birlikte bakarız dediler hayır dedim ayrıldım 2.yi yaptım kafam rahat büyütüyorum. Eşine özelimiz yok rahat edemiyorum ayrılmak istiyorum falan de. niye ayrılmak istemiyor bu erkekler ayrı ev ayrı masraf korkusundan çıkamıyorlar imkanı olan herkes ayrı olmalı
Aynen vala keşke benimkide oyle olsa yaa valla birici cocgı ben aynı evde yaptım ikincisinde yaptım ama inan birlik olmuyor yaa keşke ayrı olsa işte
Keşke 2. İçin acele etmeseydin ya . Neyse doğduktan sonra lohusa depresyonuna girdim ayrılmak istiyorum de bari. insana o dönem cidden bir cinnet geliyor bazen o da nasibini alsın da biraz ailesini düşünsün ayrılsın .beraber bi yere kadar isterse kırılsın bu kadar ayrılmanı istediğini bildiği halde ayrılmıyırsa ben olsam muhatap olmam ne hali varsa görsün anası baksın o zaman sinirlendim bak hey Allahım
Tabikide ayri ev bnde 5 sene aynı evde yaşadım kayanam k.peder eşimin babaannesi goruncem eşim ben kızım 7 kişi yaşadık
Cok zorr cnm yaa ben bile 4 sene oldu hala aynı ev deyim inan birlik çok zor evin ihtiyacını esim alıyor diğerlerinin 5 kurus faydası yok
Bizdede öyleydi çok şükür aynı oturmaktan kurtuldum 5 yıl olucak ayrı evdeyim
Ne güzel vala keşke bnmkide öyle olsaa
Allah gönlüne göre versin
Amin inş tez vakitte olır
Yani baştan birlik oturmadim aynı şehirde bile değiliz olsakta paşa paşa ev tutacak çünkü onunla evlendim anası ile değil modundayım ama baştan birlik ise maalesef büyük kavgalar edilmeden ayrılma olmuyor
Aramız yürüme mesafesinde 10 dk, ikimizde kiradayız ama çok şükür ayrı oturuyorum
Rabbim sana da nasip etsin hayırlı şekilde, baştan kabul etmemek lazım valla
Amin vala ayrı ev yapardık konteyner hazır istedik ıkı oda cıkma yapılacak catı yapılacak elektrik su okucal ama uğrasan yok ki birlik olmuyor nasıl ikna edebilirim bilmiyorum
Hiç düşünmeden ayrı ev 2 yıl yalnız yaşadım bilmediğim bir memlekette eşimin işinden dolayı yine aynı evde oturmadim. Eşinde neden ayrılmıyor ev üstüne ev olur mu köy yerlerinde bile artık ayrı ev var gelinler ayrı ev olmadan gelmiyor
Aynen ikna edemedim vala arada kaynanam sarıyor bana sinir basıyor esime desem anlamıyor bilmiyorum
Doğumunda 6 ay kaldım eşimin ısrarı üzerine
Ne kadar iyi anlaşırsan anlaş olmıyot o işe giderdi mesela ben evdeydim kimse kimseye laf demezdi ama hareketlerle belli ederdi çok zordu zar zor geçtik kendi evinize
Şuanda da aramız kötü mesrla
Gene belli etmeyiz birbirimize laf söylemeyiz ikimizde birbirimize saygıds kusur etmeyiz
Ama onun ne düşündüğünü arkamdan ne konum tüpünü biliyorum mesela 2 3 haftada bir gidersem anca
Vala benimkide aynı kaynanam 2 yüzlü sana Baska der ona Baska der aynı hesap kocasını doldurur kavga etmediğim gun yok esim yokken beni yiyorlar esim varken bana bisey demiyolar ama arkamdan kuyumu kazıylar sabahtan aksama kadar beni cekisiyolar huzur yok vala ayrı evin olunca kafan rahat keşke bende ikna edebilsem
Kız ayrı ev de vallah ben cinnet geçirecek durumdyım kayınvalide ile yaşıyorum ikinci bebek yolda her boka karışıyorlar ama bi *** bilmiyolr
Vala benimkide aynı inan bak ilk bebisimde Bi zıbın vardı yenidogan biri hediye almış dedim giyirim aman neler etti giydirme dedi etme dedi içimde utke kaldı okadar sinir oldımki her yerde hersye muhale ediyor oyuzden onlarla bir yere gidesim yok Vala
Vallah ya kendilerini kraliçe sanıyorlar herşeyi onların bildiğini sanıyorlar ama cidden onlarda anne onlarda kadın bu düşmanlık niye anlamış değilim
Vala ya iki yuzlu 50 tane kız da olsa biri gecinmez imkansız vala Heleki birlik bırak 1 gun durmayı 20 sene durmazlar bende ayrı ev için esimle boyna konuşuyorum
İyi yapıyorsun yavrum inşallah ikna olur şeninde huzurlu yuvan olur
Amin vlaa yaa gerçekten
Annemle bile aynı evde oturmam
Aynen vala doğru
Ben bu adamları anlamıyorum, ya hu hiç mi özel hayatınız yok hiç mi karınız süslensin püslensin yanınızda öyle gezsin evin içinde istemezsiniz, hiç mi birbirinizle cilveleşmezsiniz. Her an ana baba çıkacak korkusuyla nasıl özel hayatınız oluyor. 2. Çocuğu iyi yapmışsınız tebrikler
Vala işim zor ayrı ev çok istiyorum her gun soyluyprım anlamıyor
İnsan kendi annesiyle bile aynı evi zor paylaşıyor bir kere ayrıldıktan sonra, çok iyi de olsalar zor yani ev üstüne ev, inşaAllah tez vakitte afiyetle kendi evinize çıkarsınız
İnş vala gun sayıyorum vala
Benim evim basran ayriydi ama soyle bisey oldu esim vardiyali calisiyodu bi gun gece bi gun gunduz bi gun izin seklindeydi yani haftada 2 3 kere geceye gidiyodu esim geceye gidince de beni annesigile birakiyodu o da soyle utanmasa evde kahvalti yapmayacak cogu zaman kahvaltiyi masada birakip gittigimiz oluyodu annesigile aksam ordayiz ertesi gun sabah gelirdi hadi gidelim demezdi yatardi 2 saat kalkardi kahvalti yapalimds gidelim cay icelim de gidelim babasi 2 bucukta falan gelirdi e babamin saati geldi onu da gorup gidelim onu gorduk eee aciktik yemek saati geldi yemek de yiyip gidelim dur bi sigara iceyim oyle gidelim derken o gunu de orda gecirirdik yani 2 gun giderdi ee haftada 2 gun geceye gitse 4 gun ordayiz yani birlik oturduk da sayilir 6 ay dayanabildim hamileyim bi yandan kaynanam is yaptirmiyo kayinbabam yapmiyorum diye gozumun icine bakiyo telefona bakiyroum suc sohbet yok muhabbet yok tv karsisinda uyukluyolar baska odaya grcsen olmuyo uatum basim hep dikkatli olmam lazim offf cok sikintiliyodi yedigime ictigime asla karismazlardi aksine yemiyorum diye kizarlardi sabah uyanamazdim mesela kaynanam kahvaltimi hazirlar cagirirdi Allah razı olsun ama herkes evinde guzel valla
Aynen benimkide aynı iki yuzlu ama seninki yapmış benimki olsa ayy sofra hazır degil evde insan yok der cıngam gibi bagrır insanın iştahını bozar masada desen karı koca kufur eder pis konuşur insanın iştahı kacar
Valla ben benimkilerle 6 ay dayanabildim seninkiler gibi olsa Allah yardim etsin diyim ne diyim
Oyle vala yaa
boyle bir sorunun sorulabilecegine inanamiyorum. yahu evlenmek demek ayri bir ev kurup girip icine oturmak demek. bunun icin es ikna edilmezki zaten kus kadar beyni olan adam bunu akil edip bilincinde olarak bir es secer kendine. hata kadinda boyle sacma sapan bir durumda imza atip nikah kiymaktansa 60 yasima kadar bekar yasarim daha iyi. yani boyle birseyin secenegi yokki hangisini istersiniz diye durum olamaz cunku kaynananin evi kaynananin evidir senin evin senin evindir . birlik yasamak tercih edilecek bir durum olabilirmi akli basinda biri ickn
Vala cok haklısın ama napim işte
bastan kbul etmisdin . bu saatten snra esin istese bile ailesi birakmaz bedava hizmetci bakici evde
Basta kiradaydık ne güzel ama babası aramış gel oğlum birlj duralım vs vs demis sonra oyle oldu ama bu aralar ikna etmeye uğraşıyorum birlik olmaz yaa
bakici aramiaar iste. esin de az bi aklini kullanip gel oglum
deyince hayirdir baba nolduki niye geleyim evlendik barklandik ev kurdum ettim niye geleyimki diye sirmadan harala gurele balizinizi alip seni alip birlik oturmayami gectini . e sen noluyor yahu demedinmi
Desem noldu dinlemedi aha suruyorız işte arasa ya konteyner koyduk iki oda daha cıkılcak su elektrik olacak cato olıcak ama yalıcal insan yok bekliyoruz pyle
Ne eşim ister beraber yaşamayı ne ben isterim
Doğrudur keşke bnmlixe oyle olsa
Herkesin var bir sıkıntısı . Kımsenın hayatı güllük gülistanlık değil
4 yıl birlikte durduk şimdiki aklım olsa büyük konuşmayım ama kesseler durmam
Bende istiyorum bakalım inş olur
Ev üstüne Ev olmaz
Herkesin düzeni farklıdır
O yüzden kesinlikle ayrı
Tabikide vala
Çocuk oldukça daha çok kalırsınız birlik yani düşünsene çocuk demek masraf demek neden bir de kira derdi çeksin ? Keşke sende çalışsaydın ev alsaydınz öyle çocuk yapsaydınız.
Aynen vala ama izin vermiyor
Büyük konuşmayayım ama aşkımdam ölsem oturmam aynı evde oturmaktansa bekar kalırım daha ev üstüne ev olurmu özel hayat olmaz sarılıp film izlemek istesen yok iki güzel söz söylemeye kalksan ev kalabalık çık afedersiniz ama karı koca arasındaki cinsellik bile zor kavga bile edilmez en başında kabul etmemek lazım sonradan ayrı eve çıkmaya ikna etmek çok zor
Keşke benimkide yola glse
Birlikte oturdunmu ayrılmak zor çocuklar büyür babalarına biz ayrı ev ayrı oda istiyoruz diye direttir o zaman belki neden kabul ettin en başında
İşte basta kıradaydık babası gel birlik duralım diye aramıs flan öyle oldu ama bakalım
Büyük sözüme tövbe ne annem ne kaynanamla asla oturmam birlik sevmediğimden değil kendi düzenimin rahatlığı bambaşka kocamı ikna etmedim bana göre normali bu zaten hep iki aileye de uzaktaydık
Aynen dogrı vala
Ayrı ikna etmedim ilk baştan ayrı otururum dedım kı Esımde öyle ıstedı bırlık deselerdı evlenmezdım çünkü ben tahammülsüz kavgavı bırıyım yanı aynı eve görsek zaten bır kaç aya ayrılırdık o yüzden hıc bırlık oturmayı düşünmedık ben çok kavgacı bırıyım kayınvaldemı yerdım galıba bır kaç aya :D baya dövüşürdük yanı şükür öyle bır secım zorunda kalmadım elımde olan bırsey degıl yapı olarak çok sinirli bırıyım
Doğrudur vala bakalım
Öyle canım ınsan evlenmeden önce zaten bazı seylerı tam dusunemıyor ama benım yapımı Esımde aılemde bılıyordu kavgacı olduğumu o yüzden bırazda kımse ıstemezdı , herkes yanı koşullarda olamıyor bazen keşke sende baştan kabul etmeseydın ya bırı uyarsaydı zor valla bırlık durmak
Aynen kavgamız bitmiyorki zaten hafta 2 kes bana sarıyor kocasıda onu tutuyor ikisi bir bana sarıylar vala oyızdem birlik zor
Kaynanayla oturmak zor iş ben 1 ay ı dolduramadım bile en sonu hastalandım onlarda gittiler sonra perişan olmuştum resmen 😮💨
Cok zorr vala
1,488,840 soru
24,336,054 cevap
345,859 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın