+1 oy
700 göst.
Diğer kategorisinde (1,703 puan) tarafından

Kızım aşık mı oldu yoksa? 😂😂 Ay kızlar merhaba. İki gündür kızıma gülüyorum. 

4.5 yaşında anaokuluna gidiyor. Okulda bitane çocukla arkadaş olmuş adını bilmiyor. 

2 gündür okuldan her almamda o çocuğu gösteriyor bana. Anne onunla boylarimiz aynı. Arkadaş olduk diyor. 

Çok farklı bir yüzü var çok güzel deyip duruyor. 

Dün de öğretmen fotoğraf atmış. Her fotoğrafta onu aradı. Güldüğü fotoğrafları arıyor. Bak çok güzel gülüyor diyor. Çok farklı gülüyor diyor. Yüzü çok farklı bembeyaz çok güzel diyor 😂 

Kızım erkek çocuklarını pek sevmez arkadaş da olmaz. Parkta oynarken kaydıraga falan erkek gelse ordan iner.

Dedim ki "hani sen erkeklerle arkadaş olmuyordun?" Dedim. "Olmuyorum ama o farklı onu sevdim" diyor 😂😂 bana anlatırken de "babama söyleme " diyor. Niye diyorum "kızar " diyor 😂 erken değil mi ya bunlar için? 😂 

Ben bu durumda nasıl tepki vermeliyim?

18 Cevaplar

+1 oy
(1,880 puan) tarafından

Komşunun 6 yaşındaki kızı da geçen gün benim 9 yaşındaki oğluma ' senin fındık gözlerini yerim ' dedi . Oglum utandı eve kaçtı 😃 daha önce oynuyorlardi zaten yabancı değil.  

Bence sen bisi yapma unutur gider zaten. 🙃🙃

(1,703 puan) tarafından

Unutsun bence de ya oğlan da yere bakan yürek yakana benziyor benim kizi üzer 😂😂

(1,880 puan) tarafından

Oo daha ilkokulu da var bunun . Ordada yeni aşka yelken acar senin kız 😀😀😀

(1,703 puan) tarafından

Valla şaştım kaldım ben de yani. Niye öyle hissetti oğlana karşı 😂 fotoğrafları gösteriyor onun yanına oturmuş . " Bak bu diyor dipdibeyiz" diyor 😂😂😂

(1,880 puan) tarafından

İlkokulda bende öyleydim 😀 beğenebilir sevebilir normal şeyler 

-Reklam-
+1 oy
(2,320 puan) tarafından

Yaa ne tatlı 😂❤️ 

(2,320 puan) tarafından

Eee buna da hayatı öğrenmek diyoruz 😂

(1,703 puan) tarafından

Ya sabah da kızımı bırakırken o çocuk kızıma seslendi. Diğer kız, benim kız bu oğlan 3ü girdi okula. Oğlanin annesi de " benim oğlan ikisini de götürür" dedi. Nasıl sinirlendim catacaktim. Sonra düşündüm ki "sınıfa götürür" demek istedi galiba. Ben fesat düşünmüşüm sanırım hahaha. Durduk yere anasına catacaktim 😂😂😂😂 kız annesi olmak çok zormuş 😂😂😂

(2,320 puan) tarafından

Omen tonrem 😂 şimdi benim de kaynanalık damarlarım kabardı 2 kız benim oğlanla yedir içir kızlar kapsın 😂😂😂😂😂😂

(1,703 puan) tarafından

Hahaha bu işin sonu iyiye gitmicek anlaşılan 😂😂😂

(2,320 puan) tarafından

🤪🤪🤪🤪🤪🤪😂

0 oy
(27,897 puan) tarafından

Geçmiş olsun annesi kızın aşık olmuş hemde bu yaşta 🩷🌸💕🤣🤣 ya çok masum değil mi ☺️☺️

(1,703 puan) tarafından
+1

Evet ya çok masum ama şimdi oğlan başka kızlarla oynarsa benim kızım üzülür diye korkmaya başladım 😂 

(27,897 puan) tarafından

Damadına sahip çık sende ayol 🤣 🤣 ne demek başka kızlarla oynama cekiver kenara üzmesin prensesimizi 🤣🤣🤣🌸🌸🩷🩷💕💕

(1,703 puan) tarafından

Demi ben köşeye çekip tehdit edeyim 😂😂😂 tatlı da çocuk benim kız işini de biliyor 😂😂😂😂😂

0 oy
(6,335 puan) tarafından

Benim oğlum 4 yaşında, bir kız ona aşık olsa ruhu duymaz ajajahajaj😂😂 Aşk duygusu yoktur elbette ama kendince beğenisi vardır. Oyuncak bebek beğenir gibi beğeniyordur. Kaldı ki bence karşı cins ilgisi için yaşı çok küçük 😔

Babası da ne kızıyormuş, salsın bi kızı duygularını yaşasın istediği gibi 😂 Gelsin babasına anlatsın hatta ilk, babasıyla böyle bağı olan kızların sırtı yere gelmez 💪 Kızarım diye korkutmasın şakadan bile olsa 

(1,703 puan) tarafından

Ya onun kizacagini nerden akıl etti ben de anlamadım 😂 eşim öyle kızarım falan demedi aslında 😂 ama ben de babadan biraz korkması taraftarıyım 😂

(6,335 puan) tarafından

Ya korku değil de çekinme olsun, ben de öyle çok arkadaş anne baba modelini doğru bulmuyorum ama böylesi işler de anne babanın bilgisi ve onayı dahilinde olsun isterim. 

Kızımız olsa, eşime birine aşık oldum dese ay 3 sene gizli gizli ağlar ahahajkflglg😂😂😂 Oğlum bana dese duygulanırım ama paylaştı benimle diye çok mutlu olurum. Kızı sakın üzme oğlum derim 😁

(1,703 puan) tarafından

De de üzmesin elin kizlarini 😂😂😂 bana anlatsın yeter şimdilik bakalım 😂 babasına söyledim de tabanca bakıyor şuan hahahaha 😂😂😂 şaka tabi 😂

(1,703 puan) tarafından

Şimdi babama söyleme dediği için söylediğimi Sakin caktirma dedim eşime. Bidaha bana güvenip anlatmaz diye. Ama eşim de alttan alttan arkadaşlarını soruyor kim kim var diye. Kızım da kız arkadaşlarini sayiyor. Eşim de bozuluyor 😂😂😂😂

0 oy
(10,328 puan) tarafından

Bizimde geçen sene barışımız vardı çocuk her gün çiçekle geliyordu meloşta bi rahat bırak yaa diye azarlaya azarlaya soğuttu çocuğu kaç kere kapıya bile geldi çocuk öğretmen demişti sınıfta şov yapmaya çalışıyor Mehlikanın ilgisini çekmek için hayranlık normal demişti bu yıl fanımız yok olmazsa inşallah 🤣öğretmeni geçen iki erkeğin arasına oturtunca rahatsız oluyorum diye oturmak istememi

(1,703 puan) tarafından

Hahahah benim kız da öyleydi ama yelkenleri indirmiş anlaşılan 😂😂

(6,747 puan) tarafından

Benm derininde eymen'i var 🤣 eymen aşağıya eymen yukarıya 😊 eymende evde hep derinden bahsediyormuş annesi öyle diyor gülsemmi ağlasammı bilemiyorum valla 🤣

(10,328 puan) tarafından

Ahahhah ay bu çocuklar ya bu yıl yok şükür erkeklerden rahatsız olarak yaşıyoruz geçen seneki öğretmenin attığı videolarda meloşun fix cümlesi öff Barış bi dur Barış bi çekil yaaa 🤣

0 oy
(3,064 puan) tarafından

Kızma ters tepki verme gayet normal davran. Kız arkadaşları ile nasıl ise öyle 

(1,703 puan) tarafından

Yok canım kızmıyorum tam aksina bana anlatsın diye teşvik ediyorum ama sürekli de onu sorarsam takıntı yapabilir kendi anlatirsa soruyorum bakalım hadi hayırlısı 😂

(3,064 puan) tarafından

Tabii sürekli sorma kendisi anlatsın. Bu yaşlarda kızlarla erkekler pek arkadaş olmazlar ama bazende enerjileri tutar ve çok severler birbirlerini. Çok normal. 

0 oy
(217 puan) tarafından

Düşünsene 4 yaşından beri sevdiği çocukla evleniyormuş falan 

Daha çok küçük hatırlamaz bile bu zamanları 

Ama ilkokul 1. Sınıfta bende bir çocugu sevmiştim aramızds hiç bişey olmadı tabiki çocuktuk aşkla alakalı yada çocukla konultuğumla alakalı hiç bişey hatırlamıyorum belki konuşmadım bile 

Ama adı yusuf yusuf tombiş yanaklarından siyah saçları vardı mavi önlükle sıtada çiçek oluşu aklımda hayla niyeyse unutamamışım çocuk akşı işte 

(1,703 puan) tarafından

Hahahah ya ben öyle komplekslere girdim bile. Birde evleniyorlarmis falan diye kurmaya başladım kafamda 😂😂😂 benim de 1.sinifta Mustafa diye çocuk vardı hiç de konuşmadık ama yanakları falan çok ilgimi çekmişti begeniyordum sonradan baya çirkin gelmeye başladı gözüme bildiğin tombiş Kara biseymis nesi tatlı geldiyse gözüme bide Volkan vardı bak sarışın yeşil gözlü bir çocuktu 😂😂😂😂

(3,284 puan) tarafından

Kızlar aynısını ben de yaşadım çocuklardı 1 sınıf sen nasıl seviyordun falan  o çocuk şu an kim biliyor musunuz eşimin teyzesinin oğlu şaka gibi ama bu gerçek 😀

(1,703 puan) tarafından

Deme öyle deme 😂😂😂

0 oy
(6,283 puan) tarafından

Allahım 😂 çok tatlı.

unutur ya, yarın bir gün oğlan gelir kızını bir iter, bir kaba davranır kızın da unutur gider başkasını bulur😂😂

0 oy
(2,191 puan) tarafından

Geçen yıl oğlumun okulundan bir kız da oğlumla oynuyordu kız şey diyor benim oğlana benim aşkım olur musun .. benimkide dünden razı olurrr dedi 😂 eşime dedim .eşimde oğlun elinden gidiyor ben sana soyliyim diyor .çok tatlılar halbuki aşkın ne olduğunu bilmiyorlar bile .begeniyorlar birbirlerini

0 oy
(3,284 puan) tarafından

Ay aynısını yaşadık geçen sene Deniz diye bir oğlan esmer güzeli çocuk benim kızım apaçık diyordu yani ben büyüyünce bununla evleneceğim deniz'i çok seviyorum falan böyle biz üsteledikçe bu sefer daha çok hani sinirlenmeye başladı sonra dedim ki anne tamam sevebilirsin dedim tamam yapacak bir şey yok sonra bu kendi kendine ondan bahsetmeyi unuttu evin her tarafında denizin resimleri vardı kendince denizi çiziyordu duvarda her yerde deniz var yani evimin her köşesinde dediğim gibi sonra unutuyor yani herhalde beğeniyor bir şey diğerlerinden farklı geliyor o yüzden

(1,703 puan) tarafından

Evet gülüşü çok farklı diyor, yuzu çok farklı falan diyor. Dikkatini çekti heralde 😂 üzülmez inşallah kızım 😂

0 oy
(23,565 puan) tarafından

Ahahsh bu düpedüz aşk 🤣 minnoş ya 😁. 

Farkinda değilmiş gibi yap. O anlattıkça normal bir arkadasindan bahsediyormus gibi davran. Aşk maşk falan demeyin yanında. Benim oğlum da geçen yıl bi kız arkadaşını çok seviyordu. Ama senin kız gibi değildi 🤣

(1,703 puan) tarafından

Aynen ben de bütün arkadaşlarini sorarken araya kaynatıp soruyorum onu da 😂 az önce okuldan geldi öğretmenim yeni fotoğraflar atti mi dedi telefonuma bakarken çocuğun resmini gordu telefonu öptü bir anlık şoka girdim 😂😂😂

(23,565 puan) tarafından

Ay Allah'ım yarabbim 🤣 

0 oy
(3,885 puan) tarafından

Haha. Hele benimkiler büyüsün. 

16aylık oğlum çoçukları hırpalar. Ama düğünde bizimkinden 2ay küçük kızın bi saçını okşamış, bi elinden tutmuş. Kız da bunu kendine çekmiş Dudak dudağa öpüşmüşler. Videosunu gösterdiler bana. Keşke buraya ekliye bilsem🤣🤣🤣🤣

(1,703 puan) tarafından

Aman Allah'ım 😂😂😂

0 oy
(1,614 puan) tarafından

Ayyy anaokulu aşkımı hatırladım. Adı ibrahimdi. Dudağının üstünde beni vardı 😁. 23 Nisan'da gösteride dans eşimdi. Hiç unutmadım onu. Çocukluk aşkımdı. 

Çok masumdur o zamanki aşklar

0 oy
(470 puan) tarafından

O sırada parkta 2 yasindaki oğlumun kulağına 4 yaşlarında kız çocuğunun sana aşık oldum demesi peşinden ayrılmaması :) çok masumlar temiz duygular ne güzel 

0 oy
(1,874 puan) tarafından

Ahahah kıyamam yaa çok normal canım çocukların o yaşlardaki sevgisi tamamen saf gerçek sevgi gençlikteki gibi kız erkek ilişkisi değil tabiki arkadaş olarak seviyolar utandırma sadece yoksa çekingen erkek ilişkilerinde sıkıntıları olan biri olmasını tetikler 

0 oy
(257 puan) tarafından

Oğlanı merak etim şimdi 😂

0 oy
(5,907 puan) tarafından

Hayir ya ask degil 🤭 hayatinin en guzel duygularindan birini yasiyo ama bu yaslarda cok gorulur 

0 oy
(175 puan) tarafından

Ah yavrucuğum bizde zamanında o çok farklı demiştik 😃🚬

(1,703 puan) tarafından

Meğersem hepsi aynıymış 😂

(175 puan) tarafından

Maalesef 😁😅

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,429 göst.
17 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,617 puan) tarafından soruldu
0 oy