0 oy
504 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar kaynıma  ıyılıgı cok dokunmustur yegenlerıne  inkar etmiyorum bır kere benden zorla bur bılezıgımı aldılar  borc odeyecez doye bır yemek ıcın bozdular bundan bes sene önce haberim yoktu yıllar sonra ogrendım. Sonra araba aldı  3 tane yıne esım bana oyun oynadı hastanedeydık tansıyonumu olcerken cıkarmak zorunda kaldım esıme verdım oda benden habersız aldı vermedı deyıncede esım ben ondan parasını  aldım deyıp durdu . O zaman 24 ayar 34 gram bılezık toplamda vermıstım suan ne kadar yapıyor bılmıyorum. Altın ıstıyor bende dedom ben baskasına borc verdım .

11 Cevaplar

+2 oy
(16,565 puan) tarafından

Eşin de aklı yok mu 

İyi yapmışsın verme bence de 

tarafından

O ondan asagı kalır degol defalarca dolandırdı abısı esım diyorum bana her an ortada bıracak bırı kendımı güvence altına almak zorundayım bende

(2,229 puan) tarafından

bu adamlar saka gibi herkes gecinecegi kadar harcasi parasi oldugu kadar harcasin niye denmio anlamadim  saka gibi. borc verilir paran varsa geri alabiliyosan illaki verilir alinir. ama karisinin hoynundan kolye alip kolundan bilezik alip birc veren adam adam olurmu ya. sonucta kadin bu u takio. kiyageti gibi giysisis gibi bisey yani . benim esim ha donumu sutyenimi vermis baskasina ha boynumdaki kolyeyi vermis ayni sey . varsa parasi versin avisina babasina borc . yoksa benim esyami taktigim takiyi alamazki. ha sutyenimi vermis ha takimi ikiside benim kullandigim sey

(16,565 puan) tarafından

Aynen öyle utanır insan birde daha önce kal kere almış 

-Reklam-
+1 oy
(2,016 puan) tarafından

Direk hayır diyebilirsiniz ben direk hayır diyorum yada eski borcunuzu verin ondan sonra vererim diym

tarafından

Teyzeme verdim ondan ısteyemem dedım

+1 oy
(1,008 puan) tarafından

Tekrardan mi istiyor eski borçlarını vermemisker üstüne birde borç istiyorlar bu erkek tarafı neden hep böyle ya valla sinir oluyorum nerden ne kopaririz derdindeler ne gelirse 3 5 yani

tarafından

Yok onlara göre esıme vermıs borcu sen beni arayıp dedınkı ben sana tekrar verecem suan o altınlar 300 milyar yapar herhalde24 ayar 34 gramdı 

(647 puan) tarafından

Yaklaşık 170.000 yapıyor canım 

tarafından

Sımdı olsaydı ev almam kolay olurdu

(647 puan) tarafından

Başka paran var mi bilmem ama 170.000 bir ev için yeterli değil canm  kapora bile kabul edilmez

tarafından

Bılıyorum benımde bırıkmısım var oda hanı ev alamaya bor adım yaklastırırdı

+1 oy
tarafından

Annem babam hariç kimseye altın vermem. 

Esin de tilki gibi kurnazmis 😡🤬🤬🤬👿👿

tarafından

Basta ***** ben anlamıyordum  sımdı bende kitabına göre oynuyorum 

+1 oy
(2,525 puan) tarafından

" Nah sana bilezik " derdim kusura bakmasın, saf bulmuş alıp alıp duruyor, tansiyon ölçerken bileziğimi alacak he şaka gibi bende bidaha altın verecegim oldu paşam

tarafından

Bende vermedim ben hastaneden çıktım annemlere geldım arayıp dedıler

+1 oy
(8,467 puan) tarafından

Ay ne pis insanlar oyuna getirerek yalanlar söyleyerek altın almak nedir yada çalmak mi deseydim

tarafından

Dedim hala da dıyorum

+1 oy
(11,722 puan) tarafından

Kırıntısını dahi vermem 

tarafından

Vermedım sonra esım dıyor ogun sıkısıktım dort yuz TL ıstedım verdi bende maas zamanı aradım ıban ıstedım vermedi benim suçum degol oda dıyor ıyılıgı cok boye vermıyorsun

+1 oy
(33,678 puan) tarafından

Asla vermem kendime harcarım daha iyi eşin ne yapmaya çalışıyor saçmalık gerçekten 

tarafından
+1

O zorla bır evlilik yurutuyo

+1 oy
tarafından

Canım tabiki de vermem 

+1 oy
(4,349 puan) tarafından

Bılezıklerı gozuna soka soka takar vermezdım patlar dururdu sen şimdi eşinin senı dolandırdıgı gıbi dolandır durmadan ıhtıyac ıcin oara ıste altın yap 

tarafından

Oyle yapıyorum Allah affetsin kaynanama da ne de olsa fazlasını kocamdan alıyorlar ben yapmadan oncede

+1 oy
(7,183 puan) tarafından

Nasil erkekler var ya kadının kolumdaki bileziği almak nedir

tarafından

Bor canım kaldı valla

(7,183 puan) tarafından

Ben sasiriyorum bunları duyunca ben kolumdaki bileziklerini al dedim araba alalım almam diye tutturdu bende hepsini kırdım tek.tek 1 sene sonra zorla bozdurdum

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 443 göst.
0 oy
14 cevap 2,027 göst.
20 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Berilnur (1,138 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 313 göst.
0 oy
6 cevap 341 göst.
2 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Huzurum91 (14,119 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,829 soru

24,537,752 cevap

360,343 kullanıcı

...