0 oy
660 göst.
Diğer kategorisinde (17 puan) tarafından

Komşumdan bi yardım istedim 10dklık  bişeydi yani neyse geldi 2tanede cocugu var 2saat kaldı nerdeyse o zaman içersinde cocukları ortalıgı yıktı geçti hiç umrunda değildi ve okuldan geldikleri kıyafetler bildiğiniz kömür gibiydi değişmeden getirmişti ayaklarının altı desen öyle eve girerken kapının önüne yere basarak girdiler ben baya gerildim ve cok iui cocuk baktığını söylüyo odalarıma kdr girdiler açıp siz olsaydınız görüşür müydünüz benım kızdığım annelerin bu denli sorumsuz olup çocuğunu takip etmemesi

11 Cevaplar

0 oy
(14,731 puan) tarafından

çocuk bu yaramazlık yapar ama annenin çocuklarını durdurması lazım. ben istemem böyle insanı açıkçası 

(17 puan) tarafından

Anneden yüz buluyolar anne rahat çünkü

(16,327 puan) tarafından

Çocuk bu yaramazlık yapar lafına ben karşıyım nasil öğretirsen öyle öğrenir benim Oğlum başkasının evinde odalara girilmeyecegini, benden izin almadan bir şey yapmaması gerektiğini bilir her zaman bu şekilde tembihlerim. Çocuktur yapar diye bir şey yok terbıyesini vereceksin veremeyen varsa da kimsenin evine gitmesin. 

(14,731 puan) tarafından

aynı şeyi diyoruz da farkında değilsin 

(16,327 puan) tarafından

Yok aynı şey değil sen annenin o an müdahale etmesi gerektiğini söylüyorsun bense daha öncesinde öğretmesi gerektiğini söylüyorum

(14,731 puan) tarafından

öncesi ya da sonrası farketmiyor. çocuklar kuralları bozmayı sever, önemli olan annenin tutumudur

-Reklam-
0 oy
tarafından

Mesafe koyarım 

(17 puan) tarafından

Öyle yapıcam

0 oy
(3,071 puan) tarafından

Annesi çocujlarına dur demeliydi. Böyle insanları sevmiyorum. Benim de başıma geldi tuvaletin deliğine taş atmışlardı. Annesinin umrunda değildi. Ben çocuklara kızmıştım annesinin göreceği bir şekilde sonra annesi durun demeye başladı.

(17 puan) tarafından

Zaten başkası diyince akıllarına gelir uyarmak 

(3,071 puan) tarafından

Maalesef öyle.

0 oy
(34,371 puan) tarafından

Evet çocuğuna dur sus demesi gerek ama çocuklarının huyunu bile bile çağırmak da yanlış boştan yere gerilmezdin en azından 

(17 puan) tarafından
+1

10dklık iş diyorum ya nerden biliyim o kdr uzun durcagını cocukların huyunu biliyorum zaten bidaha da istemem yardım filan

0 oy
(7,187 puan) tarafından

Ben olsam bende kızarım 

Ve benim cocugumda baskasinin evinde yapsın istemem 

(17 puan) tarafından

Bencede kendine yapılmasını istemediğini başkasına da yapmcaksın

0 oy
tarafından

ya yeni taşındım ben de benim de bir komşum var aynı senin dediğin gibi beş tane çocuğu var ve çocuğunu alıp bize geldi çocukları Zıplıyor hopluyor oraya gidiyor buraya gidiyor hiç umursamıyor ben de araya mesafe koydum gelir iki 3 saat kalır

(17 puan) tarafından

Benim komşumda yeni taşındı dediğin gibi bende mesafe koyarım artık

0 oy
(1,461 puan) tarafından

Çocuk bu yapar demişler ama okula giden bir cocukta bı zahmet misafirlik adabini öğrenmiş olsun. Anne babanın görevi çocuğunu eğitmek. Tabi bütün suç annede. Hem yetistirememis hem de kontrol etmemis.

(17 puan) tarafından

Aynen öyle cocuga suc bulmuyorum annede suç

0 oy
(948 puan) tarafından

ayyyy aynısı bendede var bideee cimriii ki anlatamam. kendi evinde klima açmaz bizlere gelir ayyy klima açar mısın çocuğu kendisi döver söver bizlere gelince kanepe tepelerinde kızımmm gel şunu yeee evde sanki onlardan yediriyo

(17 puan) tarafından

Bazıları öyle zaten kendi evinde yaptırmadıklarını başkasının evinde yaptırır

0 oy
tarafından

Ben kendi çocuğumun böyle yapmasını istemem ama başka çocuklar yaptığı zaman sorun etmem, çocuklara yatak odasının özel bir alan olduğunu , sadece ben değil hiç kimsenin yatak odasına girilmemesi gerektiğini anlatırdım , ayrıca eve girerken çoraplarını da çıkartırırdım onun haricinde çocuk bunlar dağıtır oynar zıplar onlar gözüme gelmez . Bu çağırmamak veya mesafe koymak için bir sebep değil benim için .

0 oy
(3,385 puan) tarafından

Çocuk bu herşeyi yapar ama anası dur demezse benmde bir dabrim var ben dur der gerekirse bir daha evede almam sonrası ben temizlerim için içimi yecegini yüzüne de derim 

0 oy
(177 puan) tarafından

Hiç tahammülüm yok olacak şey değil hadi eyvallah kirli kirli dadandilar da çocukların oda oda dolaşıp dagitmadi nedir ya en nefret ettiğim durum iki çocuğum var eltimin evine gitsem dahi 2 ve 4 yaş çocuklarım bulunduğum oda dan çıkacakları zaman gözlerime bakarlar onay veriyormuyum vermiyormuyum diye böyleleri pislikler ya

(17 puan) tarafından

Aynen bende öyle herkes cocuk yetiştirmeyi bilmiyo malesef 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 403 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 502 göst.
31 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sekerbaby (811 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 626 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hira &ikra (8,852 puan) tarafından soruldu