0 oy
89 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (573 puan) tarafından

Hanımlar ben ehliyet alacam inşallah bugün ilk ders başlayacak.  1 30 dan 6 ya kadar dediler ben evde dersleri dinliyorum soruları çözüyorum 75 80 alıyorum size sorum şu derslerde de bu internete yüklü olan videolarin aynısınımi anlatıyorlar 

6 Cevaplar

0 oy
(32,183 puan) tarafından

Evet teorik derslerde aynı şeyleri anlatırlar ben onlara katılmadım internetten dinledim öyle girdim sınavına 

tarafından

Cenk hoca var o çok güzel anlatıyor onu mutlaka dinle inşallah geçersin ilk yardım trafik işaretleri araç hız limitleri araç içi göstergeler bunlar çok soruluyor hemen başla dinlemeye buraya yazarsın geçersen darısı bana inşallah 

(32,183 puan) tarafından

Ben hülya hoca diye birinden dinlemiştim öyle geçmiştim o da faydalı oluyo akılda kalıyo bayağı Rabbim hayırla nasip etsin sana da @ecmelllverammmm

-Reklam-
0 oy
(10,540 puan) tarafından

Teorik derse gitmedim uygulama vardı çıkmış sorular onu indirdim zaten sorular benzerdi 86 aldım 

(573 puan) tarafından

Teşekkürler hepinize verdiginiz cevaplar icin

tarafından

Gitmeyince birşey denmiyor mu bende çoğu Konuya hakimim çocuğum var o yüzden gitmek istemesem olur mu zorunlu mu 

0 oy
(29 puan) tarafından

Bende derslere gitmedim ehliyet cenk hoca çıkmış soruları çözdüm bide videolarını izledim 88 ile geçtim 

0 oy
(1,967 puan) tarafından

Yazılı sınava claisabilirsin ama direksiyon derslerini izleme bence her kursun anlatımı güzergahı anlatım şekli çok farklı kafanı karıştırma ama yazılıya çalış mutlaka 

0 oy
(878 puan) tarafından

Valla canım 2 sene olacak ehliyet alalı. Bir kez derse girdim o da görünmek için. Gidemedim çocuktan. Ama gitmedim diye boş vermedim. Nette uygulamalar var indirdim. Videolar izledim. Direksiyon eğitimine gitsen yetiyor. Biraz da kendi kendine geliştirirsin. Uygulamadaki soruların benzeri veya aynısı çıkıyor. Düşün gitmediğim halde 92 almıştım 

(60 puan) tarafından

Araba kullanmayı biliyir muydunuz önceden 

Bende yazilacam ama şoför kotuga daha binmedim hayatımda sizce çok mu zor olur benim 

(878 puan) tarafından

İlk başta zorlanırsın da o kadar abartı Bi zorluğu yok. Alışırsın hemen. Ben biliyordum ama öyle sürekli kullanan biri değildim gebelik doğum derken hep geri kalmıştım zaten. 

0 oy
(77 puan) tarafından

Hiç ders dınlemedım cıkmıs soruları cozdum molalarda tekte geçtim😌

İlgili sorular

+4 oy
15 cevap 577 göst.
12 Mart 2025 Diğer kategorisinde I am a mother (339 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 604 göst.
+2 oy
13 cevap 393 göst.
0 oy