0 oy
246 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,642 puan) tarafından

Eşimle  çok sorunlarım oluyor. Pes etmek üzereyim artık.

En ufak bir kavgada bana bağırır hakaret eder. Bir kavgada bana şidet de uyguladı boğazımı bile sıkmıştı.

Hiç sevgi cümlesi kullanmaz, hediye, çicek çok nadir o da Özel günlerde belki alır.

Hep tartışmalarda beni suçlar, bağırır çağırır ve diğer odaya geçer, telefonu yüzüme kapatır. Bana bağırmadığı bir günüm bile yok. 

Eskiden böyle değildi. Biraz romantik ol diyorum bana ben yapmacık olamam diyor. 

Kpss ye hazırlanıyorum. Tıbbi sekreterim ve seçim yaklaştiği için alimin fazla olacagini düşünüyorum eşim atanırsan ben gelmem diyor şimdiden.

Narsist biri. Söylüyorum asla kabul etmiyor.

İçimde ona karşı bir şeyin kaldığını düşünmüyorum artık. Halbuki 2 senelik evliyiz. Kaç defa konuşmaya çalıştım anlamıyor beni. Evine iyi bakıyor. İstediğimizi alıyor ama duygusal ihtiyaçlarımı karşılamıyor.

Bana sen yetinmiyorsun diyor ama ortada hiçbir şey yok ki.

Bu işin sonu boşanma farkındayım onun . Keşke hiç karşıma çıkmasaydı çok pişmanım onunla evlendiğim için. Hayatımı mahvetti. Sadece içini dökmek istedim.

9 Cevaplar

0 oy
önce (23,712 puan) tarafından

Bana da bu işin sonu boşanma gibi geliyo. Boğazına yapışma nedir. Allah korusun. Kurtulmaya bak bence. 

önce (1,642 puan) tarafından

Ona karşı soğudum. İçimde bir şey kalmadı. Severek evlenmiştim halbiki. Bir de kaçmak gibi bir halt yemiştim. 

önce (23,712 puan) tarafından

Ailelerin bir bildiği oluyormuş demek ki. Ama gençken insan ailesini dinlemek jstemiyor. Hele de asiksa... Allah yardımcın olsun. İnşallah düzelir.diyecegim ama çok umudum yok. Buradaki postlarin genelde pek iç açıcı olmuyor malesef. Atanmaya bak sen bir an önce hayırlısıyla.

Teşekkür ederim. 

-Reklam-
0 oy
önce (68 puan) tarafından

Evlilik terapistine gitmeyi düşündünüzmü bı gitseniz bir sonuç olmazsa sizde ona göre net bir karar verirsiniz her gün bağıran çağıran adamla ömür geçmez evlilik bu değil 

Var öyle karaktersiz öküzler evlenene kadar iyi oluyorlar evlendikten sonra gerçek yüzü çıkar onların Allah yardım etsin balık baştan kokar yol ver gitsin sen onun kölesi değilsin 

Ona eskiden böyle değildin diyorum. Değiştim şimdi böyleyim değişemem diyor

11 aylık bir kızım var

Hakkınızda hayırlısı lütfen çocuğunuzu mutsuz kavga gürültü ortamında büyütmeyin o çocuğa yazık ciddi adımlar atın onda görsün ya değişir yada o yuva kalmaz 

Ben kızım için çok üzülüyorum. Ona yanlış bir baba seçmişim.

0 oy
önce (909 puan) tarafından

KPSS'ye girmekten sakın vazgeçme . 

Asla vazgeçmem. Atanıcam İnşallah. Kendi ayaklarımın üsünde dueucam kızım için

önce (909 puan) tarafından
+1

İnşallah canım benim ❤️ Allah yardımcın olsun inşallah 

0 oy
önce (479 puan) tarafından

İnanmıyorum aynı kocam gerçekten resmen eşimi anlatın aynısı bende çok yoruldum 1.5 yıldır evliyiz 4 aylık bebeğim var bende artık dayanamıyorum 

Doğuma kadar bir sorunumuz yoktu öyle çok fazla. Diğumdan sonra çok değişti. Bana istersen boşan git ailenin yanına dedi. Ben ilişkimizi düzeltmeye çabalarken. Artık gücüm de kalmadı. O da farkında boşanacağımın. Biraz önde bu işin sonu boşanma dedi

önce (479 puan) tarafından

Ciddi mısınız benımkıde ben hamileyken böyle oldu bidaha değişmedi bazen banada der çocuğu Bırak sen git sırf çocuğum için o babasız benimle yokluk ıcınde büyümesin dıye

Maalesef ciddiyim. Eski günleri özlüyorum 

önce (57 puan) tarafından

Tüm yazdıklarınız ben tek bi farkla ben davayı açtım 

Sevindim senin adına. 

0 oy
önce (374 puan) tarafından

Insallah atanırsın. Pes etme çalışmaya devam et. Böyleleri senin kendine mecbur olmanı ister. Ayaklarının üzerinde duran kadınlar erkeklere ne kadar çekici gelse de istemezler çünkü kendilerine katlanılmayacak durumda  o kadının rahatlıkla vazgeçebilecek güçte olduğunun farkındadır hepsi.

Zaten çalışmama karşı biri. Kpssye de girmemi istemiyor. 

0 oy
önce (8,731 puan) tarafından

2 yıllık evlilik daha çok yeni umarım cocuk yoktur boşanman lazım 

11 aylık bir kızım var. 2 yıl ne ki dimi bizim aşk yaşamamış gerekirken nelerle uğraştım ben

0 oy
önce (2,057 puan) tarafından

Mesleğin varmış.  Galiba 1 çocuğun vardı.  Kendini koru başka cocuk yapma. Bosan hayatını kurtar . Yoksa tukenirsin 😏😏😏

Öyle yapıcam. Şu an ilk hedefim atanmak. Sonra boşanıcam

0 oy
önce (55 puan) tarafından

Ya herro ya merro yapacak bir şey yok ya bu deveyi düzeceksin ya da bu diyardan gideceksin aynı durum bizde de var ben artık kendimi saldım aynı onun dediklerini yapıyorum bütün sosyal medyamı kapattın haklı olsam da tamam sen haklısın dedim elimden bir şey gelmiyor ailemin elinden de bir şey gelmiyor yapacak bir şeyim olmadığı için her türlü sen haklısın deyip sustum susmaya da devam ediyorum

Üzüldüm senin adına. Ben de atanıp kurtulucam. Biliyorum ki o asla kendi şehri dışına gitmez

0 oy
önce (24,833 puan) tarafından

Alınma ama böyle bir koca zaten ataninca seninle gelmesin gittiğin yerde en azından huzurun olur çocuğunla kendine yeni bir hayat kurarsın orada sana şiddet uygulayan fiziksel veya psikolojik birine ihtiyaç duyacağını hiç zannetmiyorum 

Alınmıyorum çok haklısın. Atanıp boşanma davası açmayı düşünüyorum. Şu an da yapabilirim ama ailenin yanına dönmek istemiyorum. Onlar köyde yaşıyor ve imkanım yok orda ders çalışmaya( tarla işi, hayvancılık vb) 1 sene daha dişimi sıkıp derslerimi çalışacağım. Allah'ın izniyle de atanacağım

önce (24,833 puan) tarafından
+1

İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun ve huzur mutluluk hep sizinle olsun 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,177 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Bahar58 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 349 göst.
+1 oy
13 cevap 752 göst.
26 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Expertmom (1,000 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 753 göst.

Kategoriler

1,480,613 soru

24,226,572 cevap

338,964 kullanıcı

...