0 oy
595 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,132 puan) tarafından

Kızlar şimdi burda biz bizeyiz biraz da öz eleştiri yapalım akıl akıldan üstündür. 🫣😃

Kendinizde en sevmediğiniz huyunuz ne yada yapamadıklarınız falan

🙋 ben başlim çocuk lara elbise konusunda asla iyi değilim ne güzel renk bulabilirim ne tarz bilmiyorum yani kıyafet almayı 🤦🏼‍♀️  böyle çoçuklarını uyumlu cool giydiren annelere hep ozenirim

33 Cevaplar

+1 oy
önce (15,466 puan) tarafından

Çok sinirliyim ,temizim ama dağınığım 

önce (3,132 puan) tarafından

Sakin ol sinirlerine hakim ol😄

Dağınıklık çocuktan sonra her evde istemsizce olan bir şey

önce (24,925 puan) tarafından

Hiç görmeden benzer şeyler yazmam şaka mı. 😂 Ama sen çok güzel gülüyorsun ben seni hiç sinirli tahmin etmezdim 

-Reklam-
+1 oy
önce (7,369 puan) tarafından

Asla hayır diyemiyorum karşımdaki insanın bana çok fazla saygısızlığı yarı yolda bırakmışlığı olsa bile çevremde benim yerime başkası olsa asla konuşmayacağı kişiler var ben hala yardım etme peşindeyim çok kızıyorum kendime ama huyumdan da vazgeçemiyorum 

İyilik iyidir bazen insanlar kötüye kullanabiliyo ama

önce (7,369 puan) tarafından

Bana pek geri dönüşü olmuyor her zaman bi kazık 😞 buda can sıkılmasına yetiyo ama yine de affeden taraf ben oluyorum tepki verirsem de hemen huyumu bilenler alttan al demeye başlıyor 

+1 oy
önce (23,790 puan) tarafından

Çok fazla empati.yapiyorum. herkesin derdiyle dertleniyorum. Hatta onların başına gelen şey benim başıma gelmiş kadar oluyorum neredeyse. Baya kafama takıyorum. Bu huyumu sevmiyorum. 

Bir de biri sevdiğim birine bişey söyleyince de yine çok sinirleniyorum. Benle sorunu olmasa bile o kişinin aramı bı şekilde bozuyorum. Kraldan çok kralcılik yapıyorum yani . 

Empati kuruyor sun iyi işte ama fazla düşünce her zaman insanı yıpratır

Diğer özellik bende de var biraz bu da onlara verdiği mız değeri gösterir

önce (23,790 puan) tarafından

İnan ki fazlası zarar. Saçma bi hal alıyor 

+1 oy
önce (4,583 puan) tarafından

Hem en iyi hem en kötü yanım aşırı merhametli olmak. Yani bana kötülük edenlerle yıllarca konuşmasam bile kötü bir anlarını duyduğumda üzülüyorum. Bir şeyler yapasım geliyor o insan için 

+1 oy
önce (24,925 puan) tarafından

Dağınık ve iş erteleme huyum var ve birazda agresiflik olaylara takılırım kendi içimizde çok mutluyum ama işin içine üçümüz dışında birileri dahil olduğunda çekilmiyorum birazcikta karamsarlık vardı aştım onu çok şükür 

+1 oy
önce (6,607 puan) tarafından

Yok galiba ya 😄 Ben beni severim ben benden razıyım olduğu kadar severim napalım 😂 Bu hayat koşullarından daha iyi bir ben çıkaramazdım diye düşünüyorum.

Hak arama konusunda çok agresifim. Zerresini yedirmek istemem ne kendi hakkımın ne de herhangi birinin. Kavgaysa kavga. Ama belki daha sakin hak arama yolları da vardır. Bir bunu törpülesem olabilir. Az daha yaşlanınca o da geçer bence 😄

Çok mütevazi siniz 😊🫠

önce (6,607 puan) tarafından

Yok kız kibirden değil, kendimi eleştirdiğim olay da çoktur ama genel tablo öyle😄

+1 oy
önce (2,100 puan) tarafından

Bazen kendimi savunamadigimi düşünüyorum. 

+1 oy
önce (447 puan) tarafından

İnsanlara hayır diyip ağzının payını veremiyorum bu beni çok eziyor ama olmuyor yapamıyorum 

+1 oy
önce (5,598 puan) tarafından

Ben patlamalar yaşıyorum arada yılda 1 yada 2 yılda bir oda . Büyük ihtimalle 18 yaşında annemi kaybettim orda Ben ağlarken ambulans çağırmışlar bana sakinleştirici vurulmuş sonra sadece içimin yangını oldu ağlamam kesildi boğazım düğüm düğüm oldu 

Şimdide patlama anında evde önüme ne çıkarsa alıp fırlatıp kırıyorum ama küçük şeyler değil mesela tuvalet aynamı kırdım 3 lü sehbamı kırdım  . Ağlayarak kriz geçiriyorum 

Aslında bunu @Fkolgun a sorucaktım gerçekten psikolojik mi bu sakinleştirici bana bukadar etki yapabilirmi. 

önce (6,475 puan) tarafından
+1

Sakinleştirici baskılanmış duygularını, canım ağır bir travma yaşamışsın bunu çözümlemek lazım. Bunun içinde hipnoterapi alman gerekiyor. Kesinlikle bir psikoloğa gitmen gerekir. 

önce (5,598 puan) tarafından

Kesinlikle çözmek istiyorum bu durumu 🥺 bugünde oldu aynı şeyler kendimi yatak odasına kapattım birşeylere zarar vermemk için 

önce (6,475 puan) tarafından

Aslında o an zarar vereceğini düşündüğün zaman kendini telkin etmen lazım bunun yöntemini sen de bulursun lakin biraz zor ve zaman alabilir. Psikolog ile ilerlersen nerede ne zaman neye ihtiyacın var beraber çok çabuk bulursunuz 

0 oy
önce (6,099 puan) tarafından

Ben hic hayir diyemiyorum ya biri gelse canim bitti sende var mi dese cikarip vercem o derece 

😅😅

0 oy
önce (2,918 puan) tarafından

Bir konu yada tavır bana gore degilse onu prtaöda bell ederim bana gore degil derim ...ilk kez gorsemde o kisiyi bana igneleyici konusasada aynı sekilde cevab veririm .bemi ters sert bulanlar muhakkak olacakdır fakat...benim bakıs acım bu herkes her seyi bile isteye yapdı.... diyerek ne verirsen onu yansıtoyorum...elimde degil...

0 oy
önce (336 puan) tarafından

Benim insanlarla iletişimim çok iyi değildir yani nasıl desem girişken değilim çekinirim. Herkesle de anlaşamam, çok insan elerim. Zaten böyle yapa yapa hiç arkadaşım olmadı. Küçüklüğümden beri böyleyim değişemedim. 

önce (3,274 puan) tarafından

Ben de böyleyim maalesef 

0 oy
önce (254 puan) tarafından

Ayyy tam benlik bende asla kusemiyorum hiç kismeseyde küsmek ne bilmem ye 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 763 göst.
0 oy
24 cevap 623 göst.
24 Şubat 2022 Diğer kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu
0 oy