Kızlar napayım ben . Eşim cocuklari aldı dükkana gitti. Ben kaldım evde bir başıma. Sağ tarafıma mi yatayım sol tarafıma mi bilemedim. Bana bı yardımcı olsanız🤣🤣🤣
Hiç bi tarafa yatmanıza gerek yok çekin yorganı kafanıza ayaklarınızı dikin havaya rüyalar alemine dalın tadını çıkarın ☺☺
Şuan tam olarak onu yapiyorum 😁
Isin gucun yok mu kiz kalk cekmeceleri falan duzelt
Ben cocukla kocayi postalayinca is yapmaktan dinlenmeye vaktim olmuyo senin benden daha iyi olmaya ne hakkin var ki is yap yani 😂😂 bi adam varya evlenin sizin benden mitlu olmaya ne hakkiniz var diyo
🤣🤣 valla belim agriyo. Sofrayı zor topladım bulaşık makinesini eşime bosalttirdim. Egilemiyorum. Hicbisey yapasim yok. Ben de iş yapmak isterdim. Ama ömürde 1 kez olmuş biseyde de iş yapmak istemiyorum doğrusu😁
Kiz saka yapiyorum kalk bi kahve yap katlanmayi bekleyen camasirlarin uzerine dogru ayaklarini uzat ac tv izle 😂
🤣hiç affetmem😁
Eğilemiyorum demişsin. Benim de belim böyleydi yeni iyileştim bu sefer grip oldum. Doktorlar önermiyor ama dört defa yakı kullandım iyi geldi
Ya aslında ben de kullansam iyi fikir. Sağolasın.
Hahahah Allah seni sesizligin tadını çıkar sakinliğin
Magazin açtım izliyorum 🤣
Oh iyi keyifler benim yerimde tadını cikar canım
Bugünkü dinlenmemi tüm yorgun annelere ithaf ediyorum😁
Teşekkürler bacimm😅😁🤣🤣
Amuda kalk çabuk 😂😂😂😂
🤣🤣🤣
Ahahahh alemsin kız 😅😅
İlk defa böyle olunca sevindirik oldum🤣
Ahaha bende öyle oluyorum deli yatsana işte keyfine bak
Kız tabii ki yattım. Kaçırır miyim 😁
Güldüm.. ciddiyetle girmiştim posta halbuki 😂😂
Ben yüz üstü yatmayı severim bi bacak yukarı sonraaa 💤💤
Ya ben gülücük de koydum başlığa da onu kabul etmemiş. Soru işareti görünüyor 😃 yattım dinleniyorum ben de 😁
Olsun ters köşe severiz 😂😂
Yüzüstü yat çok güzel 🤣🤣
Aayyy hiç ama hiç alışık olmadığım bir durum 😄
İnan ben de ilk defa olunca sevindirik oldum böyle. Ne yapacağımı bilemedim falan 🤣
İnsan şok oluyordur. 😄
https://www.instagram.com/reel/DN8JjosEsgh/?igsh=MTVsdW1jd3hmM3IwbA==
Aynı bu şekilde olmadın mı @Linkin 😄
🤣🤣🤣🤣 aynen 🤣🤣🤣
😂😂😂 bazen ben de böyle oluyorum, afallayıp kalıyorum. çok zor, eminim çözüm bulursun 😂
Çok zor bacim. Allah düşmanımın başına vermesin. Dostumun basina versin🤣🤣
aminn aminnn😂
afedersin yatmak derken o nasıl oluyordu inan hiç bilemedim o yüzden tavsiye vetemeyecem 🥸
Ah bacım Allah tüm annelere şöööyle güzelce dinlenebilmeyi nasip etsin 😁
aaamiiiiinnnn hele gurbettekilere daha bolll amin 😅😅🥰
Yatma yap bi kahve veya neyi seviyorsan iç ayaklarını uzatıp 😀
Yattım bacım valla😃
Olsun o da bi keyif 😊
Kalk hemen bana kahveye gel 😄♥️
Nasıl geçti göz kontrolüne gidecektin yanlış hatırlamıyorsam
Evet evet çok şükür çok guzel geçti kontrol aralığımiz baya uzadı çok mutluyum
Maşallah çok şükür 😊 gözün aydın 🌸
Allah razı olsun canim kız aklımdasın ya eşim de sabah geldi o gitsinde birgün görüşelim artık havalar soğumadan
İnşallah😊 haberlesiriz
Yat uyu bacım yat uyuuu valla tam sırası yatmanın
Sabah kızım 6.50 de kaldirmamis gibi uyumadım inan ki 😁
Oyy şuan ben tek olsaydım var ya bir uyurdum bir uyurdum o kadar diyorum 😁 ama nerde o günler 🤦🏻♀️
İnşallah bugün çocuklarının çok uykusu gelir de sen de güzel güzel uyursun😃
Ay şöyle annelere çok özeniyorum valla 🥰 bi kere de eşim alsa oğlanı götürse bi yerlere de ben de keyif etsem biraz 😂 Tadını çıkar kız 😂
Benim de ilk defa ikisini birden götürdü kız. Oğlani götürürdü arada. Küçüğü de ilk kez götürüyor. Darısı senin başına 😃
Haha inşallah eşim işte tee akşam gelcek bende oğlanla kaldım böyle bi başıma hava da soğuk sıkıldık zaman geçmiyor 😂 kalk bi kahve yap kendine aç televizyonu uzat ayaklarını oh mis 😂
Aynen öyle yapıyorum ben de 😃
Ne kadar ayıp bişey . Hayatımda bu kadar saçma sapan birşey görmedim . Nasıl çocuklarını babalariyla gonderirsin çok yazık !!!!!
KEŞKE BENİDE BİR GUN BOYLE TEK BASİMA EVDE KALSAM. ÇOK KISKANDIM 😀😀😀😀😀
Allah tüm annelere nasip etsin inşallah 😁
Amin canım aminn 😀🤲🏻
Allah başka dert vermesin dostum 😎
Amin cumlemize dostum😁
Hahahah dün akşam da ben öyle oldum eşim 3 çocuğu aldı annesine gitti bende küçükle kaldım onuda 9 da yatırdım baktım yapcak bişey bulamadım 9.30 bende yattım aman uyku benim için daha önemli iş herzamn yapılır ama uyku fırsatı herzamn gelmez🤣🤣
Aman bacım ne işi 😁
Kahve kahve kahve 😄
Çay çay çay😁
1,495,632 soru
24,432,960 cevap
352,625 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın