0 oy
429 göst.
Diğer kategorisinde (221 puan) tarafından

Kızlar eşim at yarışı oynuyor ne yapsam da vazgeçmedi maddi olarak sıkıntılı zamanlardan geçiyoruz ev yaptırmak istiyor kredi çekti haberim olmadan 6 ayda bir 150 000 biriktirmemız lazım dün bikaç şey istedim bak sıkıntıdayız dedi tamam kalsın dedim eve geldi telefonuna bi baktım at yarışı oynamış 1000 liralık 2000 lira da tutturmuş onu da oynamış 3000 lira bağırdım kızdım kredi parasını da atta mı yiyeceksin dedim bu bana daha çok bağırdı yok sen karışma sana demedimmi at yarışı oynamama laf etme bilmem ne diye bende haklıymışsın gibi bi de çemkirme bana dedim çemkirme deyince delirdi üstüme geldi bağırıyo ben köpek miyim bana nasıl konuşursun sen bi daha duymayacağım falan ben hiçbişey demedim defolup gitti uyumaya şimdi de trip atıyo hiç üstelemedim aradım demin namaz kılıcam gelirse kapıda kalmasın kızıyor yoksa diye ne zaman gelirsin dedim ben bu gece gelmeyeceğim çalışacağım diyo tamam dedim kapadı yüzüme ben buna napıyım şimdi 

4 Cevaplar

+1 oy
(14,472 puan) tarafından

eşinin temiz bir dayak yemesi lazım. arpası fazla geliyor. tedavi falan da olmaz bu. 

(221 puan) tarafından

Çok utanıyorum ama nasıl söyleyeceğim ki

(14,472 puan) tarafından
+1

açacaksın telefonu baba durum bundan bundan ibaret biliyorum, ben sana demiştim diyeceksin ama lütfen bana yardımcı ol diyeceksin 

(221 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

(27,085 puan) tarafından

Arkadaş doğru diyor

(221 puan) tarafından

Bakalım yarın olsun bi bana dua edin nolur çocuklarım var onlar hep gözümün önüne geliyor 

-Reklam-
+1 oy
(1,478 puan) tarafından

Gerçekten üstteki yorumdaki gibi bir baban varsa neyi düşünüyorsun ki. Hayatta ve destekken ona güvenmeyip kime yaslanacaksın. Kaldı ki hem suçlu hem güçlü. Ailene anlatmadığın için böyle rahat davranıyor. Allah korusun baban göçse gitse hepten eline kalırsın. biraz ileriye yönelik düşünmelisin bence 

(221 puan) tarafından

Onu çok üzdüm iki ablam var boşanma sakın çocuklatına yazık çok iyi bi baba o diyolar hep onları dinledim bu güne kadar yuttum olan herşeyi 

0 oy
(6,040 puan) tarafından

Zor bacım. O da bir kumar, tedavi olmaya ikna et olabiliyorsa yoksa elde avuçta bir şey kalmaz

(221 puan) tarafından

Henüz farkında değil ki ben oynamıyodum diyo ama hesabında para olmasa amcasına diyo ablasına diyo herkes biliyo oynadığını beraber oynuyorlar hatta

0 oy
(1,061 puan) tarafından

Kocan bağımlı ve durdurulması lazım. Bu kadarını söyleyeyim 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 316 göst.
19 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zehraseyda (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 516 göst.
25 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 596 göst.
0 oy
10 cevap 503 göst.
3 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde nur.99 (215 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,512,044 soru

24,664,071 cevap

366,887 kullanıcı

...