Ben mantı yapmayı düşünüyorum yanına kemik suyunda tarhana çorbası yeterli amaç doymak zaten ☺️ sizler neler yapacaksınız?
kuru pilav bi de tavuk var
Afiyet olsun bende yarın kuru, pilav yaparım cacık ile. Sizler böyle yazınca fikir oluyor banada ☺️
ay evet görünce iyi oluyor yoksa ne pişirecem diye insan çıldırıyor ya😂😂
Bende şuan sadece barbunya ve pırasa yemeği var çorba ve pilav yaparım bide
Afiyet olsun bende bir gün barbunya pilaki yapayım hep aklımda bir türlü yapamadım
Hiç yapmadım lezzetli oluyor mu. Barbunyayi biz sadece önce buğday çorbası yaparken içine atıyoruz
Kesinlikle yap çok güzel oluyor
Evet biz çok severek yeriz deneyin mutlaka
Ispanak boranisi yapacam yanına arabası çorbası kırmızı lahana salatası afiyet şifa olsun canim size de
Sebze ağırlıklı afiyet olsun
Ispanak tarifin nasıl oluyor ilk defa duydum
Canım benimkiler etçil değil 🤣🤣🤣 ıspanağı haşlıyorum iyce kıyıyorum soğan yumurta bulgur ile pişiriyorum sarımsaklı yoğurtla yiyoruz
Ispanak boranısııı mıı
Cpk guzel oluyor
Evet canım yaa çok severim bayiliriz hatta hepimiz
Oğlumu anneme bırakıp arkadaşımla buluşmaya gidiyorum. Eve geldiğimde hazır yemek olcak ne olcak sürpriz 😂😂
İyi gezmeler İyi eğlenceler
Vallahi mide bulantısından hic bir şey yapasım gelmiyor ama mecbur yapacam 😁 kavurma pilav salata yapacam inşallah size de afiyet şifa olsun
Teşekkürler menün güzel afiyet olsun sizede 🌸
Hülyoş cinsiyet belli oldu mu
Yok canım daha yolun başındayız 😁 7+2 benim hesabıma göre ama ultrasonda 1 buçuk hafta önde gidiyor sıpam😁
Ya yerimmmm Sağlıklı ve kolaylıkla al kucağına inşallah 🥺🌺
Amin canım amin Allah razı olsun 💜
Pirinçli ispanak oğlumda yesin diye 😊 yanına artık makarna yaparım zaten gezmeye gidicem onu bile yapabilirsem ne ala😀
Afiyet olsun
Tarhana çorbası karıştırıyordum şu an dolapta da pişmiş yaprak sarması var gerisi meçhul
Daha ne olsun afiyet olsun
BBugün akşamdan belirledim menümü. Kafam rahat ☺kuru fasulye pilav salata. Üşenmezsem tatlı yapcam bir de
Ohhh afiyet olsun
Hic bisey yapmicam sabahtir hastaneyle ugrasiyorum hayiz olmusum bi de dunden taze fasulye kaldi yogurt corbasi yapmistim aksam belki biraz bulgur pilavi yaparim hic belli olmaz suan kahve iciyorum bakkaniye altinda
Buzluk ganimetleri 😍🩷
İçli köfte
Mantı
Karışık kıyma peynir patates böreğimde var hepsinden az az yapayım diyorum bakalım sadece içli köfte mantı da yapabilirim ☺️☺️
Menün süper afiyet olsun
Tavuk alicam sote yaparim tarhana corbam var esimle oglan pilavla yer ben salatayla bitti gitti diyetteyim icimden 10 tane margarin cikmis 🤣🤣 1 kg kadar odemim gitmis suyuda bol icseymisim baya gidermis
Vallah bende bir beynimde bitirsem şu yemeği
Kiz beynimde bitirdim de ne oldu markete cikamadim buzlukta pide vardi onu cikardim yanina salata yapicam simdi kendime ne ayarlasam bilmiyorum
Pilav ve mercimek çorbası var şuanlık yanına ne olur bilmiyorum
Saol canım
Etli taze fasulye bulgur pilavı havuç tarator belki salatada yaparım
Havuç tarator favorim afiyet olsun
Sehriye Corbası
Domalık biber yanınada yogurt ve salata yeter :)
Tavuklu şehriye çorbası karnabahar kızartması dündende karışık dolma ve sarmam var yanına salata
Tavuk suyu kaynatıyorum çocuklara tavuk pilav taze fasülye salata ayran düşündüm
Biber dolması ve çorba var menüde yanına da salata ve cacık
Afiyet olsun benimde menüm yarın bu menü olacak karar verdim
Bu ayın sonunda doğum yapacağım o yüzden bir süre yiyemem diye doğuma kadar bol bol kuru fasulye nohut yemeyi düşünüyorum :D akşama da çorba kuru fasulye pilav salata cacık ve kabak tatlısı var
Sağlıkla kucağına al inşallah
Kuru fasulye pilav
Çoğu kişinin menüsü kuru fasulye demek ki çok seviliyor😂
Ben Bazı yemekleri bir gün pişirip iki gün yiyorum etli kuru fasulye de öyle bir yemek benim için eşimde sebze yemez üçümüze de uygun yemek diye çok yaparım kışın
1,483,728 soru
24,266,718 cevap
341,869 kullanıcı