Kızlar benim lise arkadaşım var çok sık görüşmesek de ara ara kahve içer bir yerlere giderdik. Son dönemde bana çok fazla laf sokmaya başladı nedensiz özellikle dış görünüşümle. işte kilom biraz fazla onunla ilgili ya da giyindigim bir şeyle ilgili. Ara ara bu iğne olurdu ama çok fazla olmadığı için alttan alırdım ve ona ne zaman eşimle ilgili hafiften bir sorunumu paylassam sonrasında bir nedenle onu hep yüzüme vurduğunu ya da bununla ilgili hep bir laf soktugunu gördüm. Geçen gün de eşimi görünce ya eşin de düğünden sonra çok kilo almış dedi. Sonrasında işte ilişkimle ilgili yine bir laf soktu. Bizim bir arkadaş grubumuz var ben dün gece fenalaştım serum falan taktım gruba fotoğraf attım bana hiçbir şey dememiş görüldü atmış başka arkadaşlarım geçmiş olsun yazmış. Sonrasında o da kendi ile ilgili bir derdini anlatmış ben görüldü attım o da ben görüldü attığım için saatler sonra mesajları silmiş diğer arkadaşta neden sildin deyince işte benim mesajlara görüldü attığımı söylemiş benim çok bencil bir arkadaş olduğumu ve bir daha ben bir şey anlatırsam umrunda olmayacaklarını yazmış. ben de gruptan çıktım umrumda olmadığını söyledim ve onları her yerden çıkardım sizce haksız mıyım