0 oy
454 göst.
Diğer kategorisinde (70 puan) tarafından

Kızlar benim lise arkadaşım var çok sık görüşmesek de ara ara kahve içer bir yerlere giderdik. Son dönemde bana çok fazla laf sokmaya başladı nedensiz özellikle dış görünüşümle. işte kilom biraz fazla onunla ilgili ya da giyindigim bir şeyle ilgili. Ara ara bu iğne olurdu ama çok fazla olmadığı için alttan alırdım ve ona ne zaman eşimle ilgili hafiften bir sorunumu paylassam sonrasında bir nedenle onu hep yüzüme vurduğunu ya da bununla ilgili hep bir laf soktugunu gördüm. Geçen gün de eşimi görünce ya eşin de düğünden sonra çok kilo almış dedi. Sonrasında işte ilişkimle ilgili yine bir laf soktu. Bizim bir arkadaş grubumuz var ben dün gece fenalaştım serum falan taktım gruba fotoğraf attım bana hiçbir şey dememiş görüldü atmış başka arkadaşlarım geçmiş olsun yazmış. Sonrasında o da kendi ile ilgili bir derdini anlatmış ben görüldü attım o da ben görüldü attığım için saatler sonra mesajları silmiş diğer arkadaşta neden sildin deyince işte benim mesajlara görüldü attığımı söylemiş benim çok bencil bir arkadaş olduğumu ve bir daha ben bir şey anlatırsam umrunda olmayacaklarını yazmış. ben de gruptan çıktım umrumda olmadığını söyledim ve onları her yerden çıkardım sizce haksız mıyım

17 Cevaplar

+4 oy
(555 puan) tarafından

Tam bir toksik kaçarak uzaklas

-Reklam-
+3 oy
(1,709 puan) tarafından

Geç kalmışsınız böyle birini hayatınızdan çıkartmak için zararın neresinden dönseniz kârdır

+2 oy
(1,104 puan) tarafından

Ne kadar sinir bozucu bir arkadaş sistemi, uzaklaşmakla iyi yapmışsın 

+2 oy
(158 puan) tarafından

Önce onun geçmiş olsun sevmediğini buna rağmen ben bencil dememistim sukursuzsun diyip sonra engellerdim. Birşey demeden engellemem

+2 oy
(1,528 puan) tarafından

Seni kıskandığı için böyle bişey yapmış onun ne haddine eşine gidip kilo almış demek tamamen kıskançlık hiç barışma asla da hayatına alma kafan rahat olur .

+2 oy
(3,398 puan) tarafından

Diğer arkadaşlarının tavırlarıda bir garip. O yaparken bencil olmuyor sen görüldü atınca mı bencil oluyorsun? Ayrıca belki önceden gruplaşmışlar. Belkide arkadasın son dönemde ondan o kadar eleştireldi. En doğrusu hepsinden uzaklaşmak. Bana ergen davranışları gibi geliyor bu tarz insanlar

+1 oy
(25,320 puan) tarafından

Sadece sorun onda ise diğerlerine neden tavır yaptın anlamadım onunla ilgili haklısın yerinde olsam kiloma ilişkime laf sokarken bozardim zaten 

(70 puan) tarafından

Oradan başka biri bana bencil falan yazmış görüldü attığım için

+1 oy
(1,353 puan) tarafından

Benimde böyle bir arkadaşım var malesef.cikarsam olmuyor çıkarmasa olmuyorsma inan cikarinca rahatliyorsun.beni oglak burcu🙃

+1 oy
(31,064 puan) tarafından

Arkadaş veya yakın arkadaş olduğunuza emin misiniz? En doğrusunu yapmışsın selametle diyip göndermek gerekiyormuş zaten 👋🏻👋🏻

+1 oy
(26 puan) tarafından

Gerekeni yapmışsın zaten canım tabii ki haklısın

+1 oy
(104 puan) tarafından

okurken yanlış anlama ama direk aklıma yaslariniz geldi çünkü hareketler davranışlar ergence ve bu tarz insanlarla muhatap olmak ömür çürütür en iyisi uzak durmak 

(70 puan) tarafından

Ben evliyim onlar bekar canım sanırım bu yüzden

+1 oy
(122 puan) tarafından

Güzelim uzak durup mesafe koyman daha iyi olur.

+1 oy
(1,645 puan) tarafından

En iyisini yapmışsın

+1 oy
tarafından

Gec bile kalmissin. Laf arasinda alt mesaj veren amaci yetersiz ve kotu hissettirmek olan herkesi ilk hatada siliyorum ben.

+1 oy
(8,998 puan) tarafından

Gruptan niye çıktın diğerlerine neden haksızlık yaptın sorun o arkadaşınla senin aranda onu silseydik keşke sadece şimdi diğer arkadaşlarından da oldun 

+1 oy
(24,047 puan) tarafından

Hayır diğerleri neden ona uymuslar ben onu anlamadım. İyi yapmışsın boşver 

0 oy
(4,109 puan) tarafından

Herkes yolu açık olsun de

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 470 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 931 göst.
0 oy
7 cevap 515 göst.
10 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,204 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,645 göst.
20 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Beytnurrr2727277 (1,757 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,805 soru

24,293,040 cevap

343,583 kullanıcı

...