0 oy
497 göst.
Diğer kategorisinde (157 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ben hastane yatmayı düşünüyorum beni bilen vardır burda 

Kötü düşünceler endişe kaygı korku karamsarlık aşırı yorgunluk aşırı yatma uykusuzluk yeme içmekten bunalma aşırı düşünme dışarı çıkmaya korkuyorum hareket bozukluğu rutin bozukluğu 

Bide kizlar benim altın liram var onları kimseye bırakmam hastaneye vermek zorundayım hastane guvenlimi bu konuda ne yapmam gerek

Bı yanim yat diyor bu yanım istemiyor ama böylede yaşamak istemiyorum sanki ben başka dünya da yaşıyorum biliyorum kiziyorsunuz bana

Birde bende uyuzz da var bu nasıl olur bilmiyorum hastane yatarsam bulaşır mı oradakilere 🥴

Birde iyi ailede yetişmedim birdaha aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum hastaneden çıkınca 

10 Cevaplar

0 oy
(162 puan) tarafından

Ya sen kaç yıldır böylesin .Ben hesabı sildim iki yıl girmedim geldim hâlâ aynısın .Düşünmekle olmuyor ,git artık.Çözüm odaklı ol . Psikiyatri ye git ilaçlarını da düzenli kullan .

(157 puan) tarafından

3 yıldır böyleyim son bir yıldır sıkladı

-Reklam-
0 oy
(765 puan) tarafından

Çocukların varmı çarsa kim bakacak ailen ne diyecek ama tedavi olup iyileşeceğini düşünüyorsan git

(157 puan) tarafından

Tekim 

0 oy
(1,865 puan) tarafından

nihayet. yat kurtul su hastaliktan . duzel . onunde rahat mis gibi hayat var

(157 puan) tarafından

Nasıl ama yine aile evine dönüp aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

(1,865 puan) tarafından

sen tedavi olduktan sonra pskljin duzelecek. haliyle sen millete normal davranacaksin. onlarda sana anormal davranmalarina gerek kalmicak. normal dogru duzgun iletisiminiz olur.

sen suan hasta oldugun icin sana normal insan gibi davranamazlar zaten bize bulasmasin yeter diyorlardir

0 oy
(2,412 puan) tarafından

Altını bankaya yatır daha güvenli.

(157 puan) tarafından

Ne kadar kolay öde demesi belkide sendeki rahatlık huzur bende yok tabi koca evindesin nede olsa 😭

(3,461 puan) tarafından

Bankaya borcun varken nasıl altın yapabiliyorsun vallahi anlamadım seni. Paran varsa borcunu ödesene. 

(2,412 puan) tarafından

Ya tedavini ol sende evlen 😁😁

(4,033 puan) tarafından

😂😂😂😂

(157 puan) tarafından

İnşallah sizde kurtulursunuz benden ama yine gelecem unutmayacam sizi😂

0 oy
(157 puan) tarafından

Sorum çıksın llllll

0 oy
(2,028 puan) tarafından

Düşünme artık yat ve tedavi ol 

0 oy
(47 puan) tarafından

Bunlar hepsi bendede var 

(157 puan) tarafından

Yaaa evlimisin bekarmisin canım 

(47 puan) tarafından

Evliyim bide herseyı unutuyorum aşırı unutkanlık var 

(157 puan) tarafından

Alla alla Allah kolaylık versin ne diyeyim 

(47 puan) tarafından

Benimde doktora görünmem gerekiyor mu sizce 

(157 puan) tarafından

Vallahi bilemiyorum ilaçlar iyi gelebiliyor ama kötü de edebiliyor düzensiz yada bıraktığın zamanda bağımlılık yapıyor eğer seninki insanları rahatsız etmiyorsa sorun yok bence eşinle aran iyimi yoksa eşinden sogudun mu bence boyleysen eşinle ilgili sorunun var gibi düşünüyorum 

0 oy
(24,140 puan) tarafından

Bence de doktorlar da gerekli görüyorsa ystmalısın. İlaçların düzenli takip edilir. İlerleme daha hızlı olur 

(157 puan) tarafından

Emanet eşya veriyoz ya güvenlimidir altinimi bide iki adet telefonum var bir sıkıntı olmaz demi

(24,140 puan) tarafından

Olmaz sanırım. 

0 oy
(582 puan) tarafından

Bence bir metafizikçiye görünün

0 oy
(2,913 puan) tarafından

İnşallah geçer neyin varsa tedavi ol.

Ama hastane emanet almaz sanmıyorum 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 425 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Tugceee (1,739 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.
28 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (505 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,297 göst.
22 Kasım 2025 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,151 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,799 soru

24,320,833 cevap

345,303 kullanıcı

...