0 oy
654 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (8 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Merhaba arabanız var mı hangi marka model size arıza çıkartıyormu ablam araba bakicak fakat 1 yıldır karar veremediler sıfır çok pahalı ikinci ele güven olmuyor sizce ne yapmalı ? Benzinmi dizelmi birde hangi model daha az yakıyor sizinki nasıl ?

40 Cevaplar

+3 oy
önce (7,299 puan) tarafından

japon arabası alırsa genel olarak sorun çıkarmaz. Toyota, Honda. taş gibi araba yapıyorlar. bırak yeni modellerini 97 model Toyota bile acayip güzeldir

önce (1,387 puan) tarafından

Ahahaha bizim araba valla millete boyun eğmekten bıkmıştık en son depremden sonra eşimin iş yeri kapanınca tazminat verdiler onunla yettiği kadar bi araba alalım dedik tazminat yetmedi aylarca borcun harcın içinde para biriktirmeye çalışıp 97 model toyota aldık  ayağımızı yerden kesiyor millete de boyun egmiyoruz çok şükür vallahi seviyorum da arabayı:) gözüme eski gelmiyor benim olduğu için galiba :)

önce (18,975 puan) tarafından

Bizim araba toyota benden 4 yaş büyük 🤣 ufak tefek arıza veriyor araba ama onun dışında hiç büyük masraf çıkarmadı başımıza çok şükür. 

önce (7,299 puan) tarafından

Toyota efsanedir ya, al kafan rahat olsun 

önce (1,387 puan) tarafından

Bizmkide benle yaşıt ikimizde 97 modelizzz🤣🤣

önce (18,975 puan) tarafından

Bizimki 95 model. 

-Reklam-
+1 oy
önce (872 puan) tarafından

İ20 seviyorum ya bence çok güzel 

+1 oy
önce (2,937 puan) tarafından

Paranız varsa avrupai araba tercih edin... masraf cıkarır her araba... mesela woswagen alman arabası parcası pahalı ama saglam savurmaz...

Vosvos oneririm bizim var 👑

+1 oy
önce (5,003 puan) tarafından

Var 2025 model toyoto chr sıfır cikardik

+1 oy
önce (6,945 puan) tarafından

Çok şükür var. Skoda ve memnunuz. 

önce (15,613 puan) tarafından

Araba tercihimizin de ayni olmasi peki😅 octavia var su an super b istiyoruz bakalim once ev isini cozelim de

önce (6,945 puan) tarafından

Biz bu muhitte kalmak istediğimiz sürece ev alamayacağımıza karar verdik o yüzden biz de ya arabayı ikilemeyi ya da büyütmeyi düşünüyoruz😍

Skoda çok severim ben. Eşim Güney Kore veya Japon arabalarını sever ama Skoda bende başkadır. SuperB de çok beğendiğim bir araba ev gibi kocaman 😂

Sağlıkla huzurla olsun hepsi inşallah 

önce (15,613 puan) tarafından

Amin insallah canim. Biz de az cok demeden uygun bakacagiz artik ev kirasi 40 a yakin canini sıkıyor insanin odeyebiliriz evet ama havaya gidiyor. Kucuk de olsa bakalim dedik,kismet ama. Biz seat,mazda,nissan denedik daha once. En konforlu bu geldi. 🫠

+1 oy
önce (25,227 puan) tarafından

Hyundai var bu sene aldık ama ikinci el önceki abide çok kalmış ama km düşüktü temiz araba demişti eşim şükür sorunumuz yok henüz 

+1 oy
önce (6,200 puan) tarafından

Benim opel corsa 2023 model arabam 2. El suana kadar sikinti olmadi. 1 senedir kullaniyoruz.

+1 oy
önce (7,228 puan) tarafından

Toyota' crolla araba alin  eşim çok memnun ya da annem ix35 kullanıyor suana kadar sorun olmadi

+1 oy
önce (2,285 puan) tarafından

Toyota ve Hyundai en iyilerinden.

Türkiye’de satışı olsa 2021 model Hyundai Sonata tavsiye ederdim, müthiş bir araba.

Toyota’da da ben Hilux’cuyum. Dağ, taş, bayır gezmeyi seviyorsan ama şehir içinde de beni güvenle götürsün diyorsan Hilux. Süspansiyonu çok iyi ve genel olarak beni güvende hissettiriyor.

+1 oy
önce (576 puan) tarafından

Benim Toyota Auris gayet memnunum arıza da çıkarmadı 2014 model, eşimin 2001 model Skoda felicae çok eski bir model taş gibi ama 

+1 oy
önce (11,856 puan) tarafından

Var çok şükür Fiat egea yani aldık Haziran'dan beri falan bizde 2017 model 

Ondan önce Megane 1 vardı 2001 modeldi 5 yıl sorunsuz bindik son 1 yılda çok masraf çıkarmaya başladı yaşı dolasiyla sattık bütçemize göre egea aldık 

+1 oy
önce (268 puan) tarafından

Lada Samara ayağımızı yerden kesiyo çok şükür 

+1 oy
önce (4,730 puan) tarafından

Nissan qashqai var . 2019 model. Şükür hiçbir sıkıntısı  yok. Çok da seviyom. Dizel .

+1 oy
önce (2,204 puan) tarafından

Temiz kullanılmış ikinci el  Hyundai i20 aldık otomatik benzinli, briaz fazla yakıyor ama arıza cıkarmıyor , en son bir kere motor arıza ışığı yandı servise gittik bişey cıkmadı ışık kendi kendine söndü bişey anlamadık bakalım

+1 oy
önce (2,446 puan) tarafından

Bizde Opel Astra j kasa var 2012 model otomatik hem gazlı hem benzinli dönüşümlü kullanıyorum cok memnunum cok rahat 

+1 oy
önce (5,121 puan) tarafından

Mercedes inan modeli bende bilmiyorum arabalara ilgim 0 :)))

önce (5,121 puan) tarafından

Kocama sordum mercedes B200 2014 modelmiş

+1 oy
önce (3,544 puan) tarafından

Cıtroen olduğunu biliyorum ☺️ Mercedesin vito olanından. Sıfır ve memnunuz,minibüs gibi araba 😶  Yıllardır kullanırız araba,en az masraf yaptığımız Toyota dır. Emekli arabası der eşim hatta

+1 oy
önce (3,907 puan) tarafından

Var tabi full LPG li Beyaz Broadway taş gibi araba 😂 traktör gibi ayni dag bayır gez misss 😂 yoldaki dayılar arabanın içinde beni kullanırken görünce bı tedirgin olup kenariya çekiliyorlar öyle güvenilir bı araba sen düşün 

önce (3,348 puan) tarafından

Bizde de 89 model doğan var eşimle yaşıt 😄  sizinki kaç model 😁

92 galiba ön camlar otomatik 😂😂

Oooo sizinki baya lüks canım bizim arka camın açma kolu bile manuel 😄 camı açmak veya kapatmak istersen önce kolu yerden alıp yerine oturtman gerekiyor 😁

Sana yemin ederim şoför kapısının içeriden kolunu kırmışlar 😂😂 cami açıp elimi çıkarıyorum kapıyı dışarıdan açtıktan sonra cami geri kapatıyorum öyle bı lüks mesela bugün çukura girdim yanlışlıkla torpido kapağı düştü wjosbdkdbkad

Ahaha süper yaaa 😄😄😄 

+1 oy

89 model doğan var ne kadar arıza çıkarır tahmin et 😄

Kapının önünde dururken arıza çıkarır o hele bide SLX se vay anam

Slx mi o kadarını bilmiyorum ama dediğin doğru bir ara sabah çalışmıyordu kaç kere eşim işe yürüyerek gitti 🤷🏻‍♀️

Ses sistemi var mı 

Aaaa ayıpsın olmaz mı arka camın altı hoparlör dolu 😁 ama teyp en ufak bir zıplamada yerinden çıkıyor 😄😄 eşimin eli sürekli teybin üzerinde pat pat pat pat vurup yerine oturtmaya çalışıyor 😁😁

+1 oy
önce (2,421 puan) tarafından

Arabamiz yok ama toyata Grubu çok iyi benim sevdiğim araba toyata Hilux alirsak ondan yada toyata alırız 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 559 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,288 göst.
20 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 343 göst.
19 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,729 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 629 göst.

Kategoriler

1,484,270 soru

24,273,849 cevap

342,245 kullanıcı

...