0 oy
275 göst.
Diğer kategorisinde (223 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar ben bu çaycıyı yeni aldım sadece bi kez kullandim kaldırmıştım şimdi tekrar çıkardım kullanmak için ama alt ketıl kısmında böyle şeyler oldu kireç biliyorum ama diğer kullandığımda Çelikti onda kirec olsa bile yuzune cikmiyor ve çaya gelmiyordu bunda caya döktüğüm zaman çayın yüzü bembeyaz oluyor beyaz seyler oluyor yikadim kireç çözucu ile kac defa ama yook top top beyaz şeyler oluyo anlamadim hic kullanamiyorum yaa ne yapicam ne önerirsiniz süzgeç kullansam bile ondanda geçiyor ama diğer celikte böyle bi sıkıntı hic yaşamadım kirec dibinde dururdu bu çay için dökünce bardağın yuzu bembeyaz oluyor yağlı gibi offf :(

image

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

0 oy
(10,357 puan) tarafından

Limon tuzu ile ovunca geçmesi lazım. Kireç çözücü dökmeyin zarar verir

(14,406 puan) tarafından

ovmaya bile gerek yok. suya limon tuzu atıp kaynat o suyla en az yarım saat beklesin kendi kendine bile çıkabiliyor. 

-Reklam-
0 oy
(2,211 puan) tarafından

Limon tuzu varsa koyup kaynatırsanız söküyor 

0 oy
(5,443 puan) tarafından

Limon tuzu ve karbonat içine koyup kaynat.benimde çaydanlığım her kullanımda bu hale geliyor.

0 oy
(2,885 puan) tarafından

Ben sirkeli suyla kaynatirim hep tertemiz olur

0 oy
(2,518 puan) tarafından

limon tuzu dok kaynat hemen gide

0 oy
(673 puan) tarafından

Limon tozu su kaynatın içinde biraz beklesin ovalayın geçiyor 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 2,109 göst.