Kizlar ben insanlara cok hizli kiriliyorum boyle en ufak bi kotu niyet hisettigim bi soz duysam buz gibi birden soguyorum tabi bu yeni tanistigim insanlar icin gecerli surekli hayatimda olan insanlarada kiriliyorum ama sabrediyorum onlara karsi mesela ufak tefek bi olayi anlaticam oglum anasinifina gidiyor onu almaya gittim aldim geliodum diger velileri gordum el saladim 2 kisilerdi birisi ve digerine benim icin ( bu bile almis gelio) demesini duydum ve bunu diyen kisiyle samimi filan degilim yani beni tanimadan bu bile demesi benim tuhafima gitti her gordugumde selam vermeden gecmezdim bu sozden sonra kirildim gormezden geliyorum artik yani bu ufak bisey acaba sorun bendemi ben niye abartyrm diye dusunyrm zaten ben kimseyle cok samimi olamam olmam icin de yillardir tanimam artik sozlerine kirilmamam lazim ben birine bisey demeden 40 kere dusunurm ama insanlar cok kirici belki benimde oluyordur zamanla kirdigim insanlar ama ben bunlari bile dusunrm acaba kirdim mi diye sonra mutlaka helalik isterim benmi anormalim acaba arkadaslar ya
Onun üslubu kötüymüş, senlik bir durum yok. Herkes kendi kalitesinde konuşur.
“Bu bile” denmesi tabi ki incitici ama seni tanıyan biri yaparsa. Seni tanımayan biri yaparsa bunun bir önemi olmaz, olmamalı.
Sen biraz üstüne alınmaya veya gücenmeye müsait olduğun bir anda denk gelmiş sanırım. Üzülme. Sorsan belki o da öyle düşünmediğini falan söyleyecek.
Tesekkur ederim cnm yorumun bana iyi geldi😊
Sen normelsin de karşımdaki insanlar anormal olabilir 🫣🫣
1,487,240 soru
24,313,194 cevap
344,863 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın